suhaa 07.11.05, 16:20 Cześć Mamuśki.Wróciłam do rzeczywistości...niestety.Byłam u rodziców, odpoczywałam,ale teraz już znowu na pełnych obrotach.Kiedy spotkanie w parku Południowym??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia052 Re: dzień dobry...wróciłam!!! 07.11.05, 19:28 My powoli wracamy do zdrowia -jeszcze leczymy katary. Myślę, że w przyszłym tygodniu będziemy już w formie i wtedy chętnie wybrałybyśmy się z Wami na spacerek do parku. Pozdrawiamy Aśka i Monisia Odpowiedz Link
oliwierek13 Re: dzień dobry...wróciłam!!! 07.11.05, 21:16 witamy po wakacjach!!! niektorym to dobrze:))) my rowniez leczymy katarek.jesli w przyszlym tygodniu pogoda dopisze,to jestesmy chetni na spotkanko w parku. pozdrawiamy marta & olisiek Odpowiedz Link
suhaa Re: dzień dobry...wróciłam!!! 08.11.05, 11:40 A to nie wiecie ,że na katar najlepsze są spacery?Ale pewnie, że spotkać się możemy w przyszłym tygodniu.we czwartek znowu jade do rodziców. Odpowiedz Link
ajm04 Re: dzień dobry...wróciłam!!! 08.11.05, 20:51 A o której to spotkanie -bo teraz szybko ciemno się robi?! Odpowiedz Link
suhaa Re: dzień dobry...wróciłam!!! 08.11.05, 21:44 cześć!ooo jakiś odzew jest.myślę, że spotkanie około 11-12 byłoby w porządku.tylko musiałybyśmy mieć wtedy wszystkie czas.u mnie odpada poniedziałek bo Seba ma okulistę, ale od wtorku jak na dzień dzisiejszy planów brak. Odpowiedz Link
dorota975 Re: dzień dobry...wróciłam!!! 09.11.05, 12:47 My też się chętnie do Was dołączymy (jeśli, oczywiście, pozwolicie). Czekamy na informacje kiedy i dokładnie gdzie to spotkanie. Dorota z Olgą Odpowiedz Link
pchliczek Re: dzień dobry...wróciłam!!! 09.11.05, 13:11 Suhaa ja nie wiem czy moje wiadomości na gg do Ciebie nie dochodzą? Odbierasz gazetową pocztę? ech jeśli to tylko techniczne problemy to odezwij się bo mi to już aż głupio, że się narzucam szturmując Twoje gg :( p. Odpowiedz Link