16.12.16, 12:58
po pierwsze - dzięki za polecenie serialu, wsiąkłam smile
po drugie - czy jest ktoś kto chciałby pogadać o ubraniach Jessiki, Donny i Rachel? smile
Obserwuj wątek
    • krejzimama Re: Suits 16.12.16, 13:01
      Na początku 4 sezonu odpusciłam.
      • szarsz Re: Suits 16.12.16, 13:17
        czwarty i piąty są gupie. Szósty za to znowu jest fajny. Przegięty, ale fajny.
        • princy-mincy Re: Suits 19.12.16, 11:17
          A da rade opuscic 5 i ogladac od 6?
          Mnie czwarty sezon zmeczyl na maxa, nie ogladalam tego serialu juz chyba z rok, tak mnie odrzucilo.
    • agata_abbott Re: Suits 16.12.16, 13:50
      smile
      O ubraniach rozmawiać nie chcę, cierpię, jak je widzę - chciałabym mieć wszystkie. WSZYSTKIE. (no, może oprócz niektórych nieco-dziwnych sukienek Jessiki. Chociaż nie, też bym je chciałasmile)

Btw: a wiesz, że Rachel spotyka się z księciem Harrym? wink
      • szarsz Re: Suits 16.12.16, 13:53
        > cierpię, jak je widzę

Prawda? Ja też smile I jeszcze figurę bym chciała mieć do tych sukienek. Chociaż o to jednak łatwiej.
      • swiecaca Re: Suits 16.12.16, 14:09
        chyba już się nie spotyka z księciem Harrym ale wiem smile
        co do ubrań, to najlepsze są sukienki Jessiki - choć te najbardziej udziwnionych bym nie założyła. ale parę razy w ciągu odcinka jęczę "och jaka piękna sukienka" ...
        Rachel też fajnie choć ona nosi raczej bluzki i spódnice
        a Donna trochę zbyt wieczorowo ale też miewa piękne sukienki

ale jedna rzecz mnie zastanawia - dlaczego faceci chodzą ubrani w 3częściowe gajery i zapięci pod szyję a kobiety cały czas z gołymi ramionami? pewnie tylko na potrzeby serialu, jakoś wątpię żeby to był normalnny dress code w firmie prawniczej
        • agata_abbott Re: Suits 16.12.16, 14:26
          Już nie? Łeeee...wink

No jak dla mnie - a pracowałam w podobnej branży - sukienki są "nieco za bardzo". No i mnie byłoby w nich ciągle zimno. Ale co tam, są pięknesmile

A tak w ogóle - czy też jesteście fankami Luisa? smile
          • szarsz Re: Suits 16.12.16, 14:29
            > czy też jesteście fankami Luisa?

Ja dla niego w ogóle oglądałam ten serial przez gorsze sezony.
            • agata_abbott Re: Suits 16.12.16, 14:52
              To tak jak jasmile czym dalej tym bardziej go lubię, ilekroć pojawiało sie ryzyko, ze Luisa nie będzie - deklarowałam porzucenie tego serialusmile
              • swiecaca Re: Suits 16.12.16, 15:02
                mój mąż uwielbia Luisa i jest bardzo zawiedziony że w ostatnio oglądanym odcinku się zwolnił z pracy - ale mam przeczycie że wróci smile
                • swiecaca Re: Suits 19.12.16, 07:27
                  wrócił szybciej niż się spodziewaliśmy wink
                  • szarsz Re: Suits 19.12.16, 10:02
                    smile i nikt Ci nie zaspojlerował smile
                    • agata_abbott Re: Suits 19.12.16, 11:11
                      smile
    • rosapulchra-0 Re: Suits 16.12.16, 14:00
      Odpuściłam po drugim sezonie.
    • barefoot_duck Re: Suits 16.12.16, 14:19
      A możemy pogadać o ciuchach Jessiki, Donny i Rachel (ze wskazaniem na Jessikę) i wybitnym całokształcie Harvey'a?
      Za czerwoną sukienkę Jessiki z asymetrycznym dekoltem dałabym się pokroić. W sumie za niemal każdą z jej sukienek dałabym się pokroić. A mój mąż jakoś nie chce dać się namówić na 3 częściowy garnitur sad
      • agata_abbott Re: Suits 16.12.16, 14:25
        Dla facetów w trzycześciowych garniturach wybrałam kiedyś kierunek studiów... okazało się, że mam mylne wyobrażenie o realiachwink)
        • swiecaca Re: Suits 16.12.16, 15:03
          jaki to był kierunek?
          całokształt Harveya jest bardzo pozytywny smile
          • swiecaca Re: Suits 16.12.16, 15:06
            ach i och
            www.google.pl/search?q=suits+jessica+pearson+dresses&biw=1536&bih=788&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjM_-HL8PjQAhXBVSwKHVEjB9UQ_AUIBigB#imgrc=Lg42FSlP2BLoRM%3A
          • agata_abbott Re: Suits 16.12.16, 17:35
            Bankowośćsmile trzeba było celować w prawo, tam chyba pod tym względem jest lepiejsmile
        • barefoot_duck Re: Suits 16.12.16, 16:48
          No właśnie zastanawiam się, czy obecnie w jakiejkolwiek branży w Polsce realiami są trzyczęściowe garnitury. Nie mam jak zaspokoić osobistego mini fetyszu. Gdybym dowiedziała się, w której branży to jeszcze standard, to postarałabym się o udział w jakiejś imprezie branżowej i oczy nacieszyła, a tak - lipa. Chociaż jak sobie wyobrażę, że mogłabym napotkać stado Misiewiczów czy Suskich w trzyczęściowych garniturach, to chyba bym się fetyszu pozbyła raz, a dobrze wink
          • aqua48 Re: Suits 16.12.16, 18:01
            Sukienki rewelacja, wszystkie czerwone są piękne, ale mnie bardziej ruszają żakiety. Tak dobrze skrojonych nigdzie indziej nie widziałam. A co do figur, to mam pewne podejrzenia, że panie w tym filmie jak jeden mąż noszą porządną bieliznę korygującą typu kiełbaska: od pod biustem do kolan.
    • kropkacom Re: Suits 19.12.16, 11:28
      Wszystkie trzy ostro przeginają ubraniowo. big_grin Rachel nie trawię w ogóle. Mam nadzieję, że w realu jest inna. Ze względu na księcia.... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka