swiecaca 16.12.16, 12:58 po pierwsze - dzięki za polecenie serialu, wsiąkłam po drugie - czy jest ktoś kto chciałby pogadać o ubraniach Jessiki, Donny i Rachel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarsz Re: Suits 16.12.16, 13:17 czwarty i piąty są gupie. Szósty za to znowu jest fajny. Przegięty, ale fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Suits 19.12.16, 11:17 A da rade opuscic 5 i ogladac od 6? Mnie czwarty sezon zmeczyl na maxa, nie ogladalam tego serialu juz chyba z rok, tak mnie odrzucilo. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Suits 16.12.16, 13:50 O ubraniach rozmawiać nie chcę, cierpię, jak je widzę - chciałabym mieć wszystkie. WSZYSTKIE. (no, może oprócz niektórych nieco-dziwnych sukienek Jessiki. Chociaż nie, też bym je chciała) Btw: a wiesz, że Rachel spotyka się z księciem Harrym? Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Suits 16.12.16, 13:53 > cierpię, jak je widzę Prawda? Ja też I jeszcze figurę bym chciała mieć do tych sukienek. Chociaż o to jednak łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Suits 16.12.16, 14:09 chyba już się nie spotyka z księciem Harrym ale wiem co do ubrań, to najlepsze są sukienki Jessiki - choć te najbardziej udziwnionych bym nie założyła. ale parę razy w ciągu odcinka jęczę "och jaka piękna sukienka" ... Rachel też fajnie choć ona nosi raczej bluzki i spódnice a Donna trochę zbyt wieczorowo ale też miewa piękne sukienki ale jedna rzecz mnie zastanawia - dlaczego faceci chodzą ubrani w 3częściowe gajery i zapięci pod szyję a kobiety cały czas z gołymi ramionami? pewnie tylko na potrzeby serialu, jakoś wątpię żeby to był normalnny dress code w firmie prawniczej Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Suits 16.12.16, 14:26 Już nie? Łeeee... No jak dla mnie - a pracowałam w podobnej branży - sukienki są "nieco za bardzo". No i mnie byłoby w nich ciągle zimno. Ale co tam, są piękne A tak w ogóle - czy też jesteście fankami Luisa? Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Suits 16.12.16, 14:29 > czy też jesteście fankami Luisa? Ja dla niego w ogóle oglądałam ten serial przez gorsze sezony. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Suits 16.12.16, 14:52 To tak jak ja czym dalej tym bardziej go lubię, ilekroć pojawiało sie ryzyko, ze Luisa nie będzie - deklarowałam porzucenie tego serialu Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Suits 16.12.16, 15:02 mój mąż uwielbia Luisa i jest bardzo zawiedziony że w ostatnio oglądanym odcinku się zwolnił z pracy - ale mam przeczycie że wróci Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Suits 16.12.16, 14:19 A możemy pogadać o ciuchach Jessiki, Donny i Rachel (ze wskazaniem na Jessikę) i wybitnym całokształcie Harvey'a? Za czerwoną sukienkę Jessiki z asymetrycznym dekoltem dałabym się pokroić. W sumie za niemal każdą z jej sukienek dałabym się pokroić. A mój mąż jakoś nie chce dać się namówić na 3 częściowy garnitur Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Suits 16.12.16, 14:25 Dla facetów w trzycześciowych garniturach wybrałam kiedyś kierunek studiów... okazało się, że mam mylne wyobrażenie o realiach) Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Suits 16.12.16, 15:03 jaki to był kierunek? całokształt Harveya jest bardzo pozytywny Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Suits 16.12.16, 15:06 ach i och www.google.pl/search?q=suits+jessica+pearson+dresses&biw=1536&bih=788&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjM_-HL8PjQAhXBVSwKHVEjB9UQ_AUIBigB#imgrc=Lg42FSlP2BLoRM%3A Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Suits 16.12.16, 17:35 Bankowość trzeba było celować w prawo, tam chyba pod tym względem jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Suits 16.12.16, 16:48 No właśnie zastanawiam się, czy obecnie w jakiejkolwiek branży w Polsce realiami są trzyczęściowe garnitury. Nie mam jak zaspokoić osobistego mini fetyszu. Gdybym dowiedziała się, w której branży to jeszcze standard, to postarałabym się o udział w jakiejś imprezie branżowej i oczy nacieszyła, a tak - lipa. Chociaż jak sobie wyobrażę, że mogłabym napotkać stado Misiewiczów czy Suskich w trzyczęściowych garniturach, to chyba bym się fetyszu pozbyła raz, a dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Suits 16.12.16, 18:01 Sukienki rewelacja, wszystkie czerwone są piękne, ale mnie bardziej ruszają żakiety. Tak dobrze skrojonych nigdzie indziej nie widziałam. A co do figur, to mam pewne podejrzenia, że panie w tym filmie jak jeden mąż noszą porządną bieliznę korygującą typu kiełbaska: od pod biustem do kolan. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Suits 19.12.16, 11:28 Wszystkie trzy ostro przeginają ubraniowo. Rachel nie trawię w ogóle. Mam nadzieję, że w realu jest inna. Ze względu na księcia.... Odpowiedz Link Zgłoś