Dodaj do ulubionych

Kto sie pochwali najgorszym prezentem?

27.12.16, 07:30
Sweter w tematyce zimowo-swiatecznej z akrylu z wbudowanymi diodami. Swiecacy. Dziecko zaliczylo sensoryczne przeciazeniw od samwgo patrzenia...
Obserwuj wątek
    • lea_223 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 07:58
      Należy się cieszyć. Znaczy że Mikołaj doszedł do wniosku że dziecko ma już wszystko i dlatego można mu sprezentować coś całkiem odjechanego 😊
    • panterarei Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 08:17
      Serio?smilesmiledawaj fote!
      • ichi51e Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 10:39
        www.tesco.com/direct/ff-flashing-penguins-christmas-jumper/407-7045.prd?source=others

doceniam prezent - zostal dany nieironicznie.
        • beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 10:49
          e tam
          fajny, co kcesz?? czepiasz się??
          nocą pokąż w pełnej krasie...tongue_out
        • dyzurny_troll_forum Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 10:57
          ichi51e napisała:

> www.tesco.com/direct/ff-flashing-penguins-christmas-jumper/407-7045.prd?source=others
          >
          > doceniam prezent - zostal dany nieironicznie.

super sweter!
          wzór mógłby być bardziej z jajem, renifer jakiś albo coś! Ale i tak jest w porzo!
        • panterarei Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 11:38
          hehe, odkryłam, że jest cały rynek takich swetrów big_grin w przyszłym roku całą rodzinę obdarzę smilesmile
        • heca7 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:50
          Super prezent, naprawdę wydaje Ci się gorszy od klozetowego golfa jaki dostał mój mąż ? suspicious
          g02.a.alicdn.com/kf/HTB1y2cvLXXXXXbHXpXXq6xXFXXX5/2015-WC-Golf-1Set-Potty-Putter-font-b-Toilet-b-font-Golf-Game-font-b-Mini.jpg
          • beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:54
            no nie...z dwojga złego wolę swój..może nawet się nim fuknę,.....big_grin
            heca, kto wpadł na tak oryginalny pomysł...?? big_grin
            • beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:55
              ojej heca, sorki, myslałam, zę mi odpowiaddasz..big_grin
            • heca7 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:22
              Mój brat lat 52 z bratową lat 47 wink Prezenty od nich często bywają łagodnie mówiąc "dziwne". Lubią się też psuć zaraz po otwarciu.
          • ichi51e Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:58
            Tez dobre.
            Ale straszne jest ze ja tego klozetowego golfa nawet widze... przy duzej lazience??
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 08:30
      Moja siostrzenica dostała taki i była zachwycona tongue_out
      • butch_cassidy Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 09:39
        Też taki mam i jestem zachwycona wink
        • black.sally Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:01
          i nie zaliczyłaś" sensorycznego przeciazenia od samego patrzenia..."
    • cauliflowerpl Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 09:41
      Będzie jak znalazł na rower po zmierzchu big_grin
      • claudel6 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 00:05
        big_grin
    • ichi51e Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 09:45
      Celem wyjasnienia dodam ze to ja dostalam big_grin
      • cosmetic.wipes Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 09:53
        Darczyńca musi cię bardzo lubić big_grin
    • dyzurny_troll_forum Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 09:53
      ichi51e napisała:

> Sweter w tematyce zimowo-swiatecznej z akrylu z wbudowanymi diodami. Swiecacy.
      > Dziecko zaliczylo sensoryczne przeciazeniw od samwgo patrzenia...

Fota?
    • dziennik-niecodziennik Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 10:08
      boskie smile pokaż fotkę!
    • agao_72 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 10:41
      ichi51e - moje dziecko zrobiło mi awanturę, że nie chcę jej tego czegoś kupić - nie nadążysz
    • sueellen Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 11:45
      Woda toaletowa i balsam do ciała Moschino...

dla 3latki! big_grin
      • chocolatemonster Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 11:48
        Luksusowo😁
        • stara-a-naiwna Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 14:29
          może w myśl zasady "dorośnie"
          he, he
      • ola_dom Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 15:16
        sueellen napisała:

> Woda toaletowa i balsam do ciała Moschino...
        > dla 3latki! big_grin

Pingwinkowe?
        To dlatego wink
    • ania.rene Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 11:53
      Gra planszowa Złotowłosa
    • amarili Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 11:59
      fajny sweter big_grin diody można wybudować wink przetestowałam w ub. roku, mąż taki sweter dostał , tyle , że z Olafem / taki miły żarcik big_grin/, ni te diody da się ewakuować w razie w wink

ja nie zaliczyłam w tym roku najgorszego prezentu, zresztą, chyba nigdy nie zaliczyłam, więc jest ok smile
      • aqua48 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:03
        Smakowa kawa, której nie piję, nie lubię i sam zapach mnie odrzuca...a zapach ma mocny jak diabli w całym mieszkaniu czuć. Któryś raz z rzędu to samo smile
        • lea_223 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:10
          Masz gotowy prezent dla innych. Kasa i czas zaoszczędzone. Same plusy 😊
        • amarili Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:11
          oooo big_grin jednak mam big_grin

patelnia elektryczna big_grin taka do naleśników i pizzy wink co prawda otrzymana nie ma święta, ale prezent kompletnie bezuzyteczny i zupełnie nietrafiony. mam porządną kuchnię, piekarnik, i to dziadostwo tylko mi miejsce zabierało. nie użyłam ani razu, i po 4 latach wywaliłam z domu.
      • ichi51e Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:11
        A jak to sie pierze?
    • beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:02
      suspicious

https://fimgs.net/images/perfume/nd.15711.jpg
      • amarili Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:09
        hehe, kultowy zapach PRL-u wink obiekt westchnień wielu pań w tym czasie wink

lubię ten zapach, kojarzy mi się z mamą i dzieciństwem wink

ale sama nie kupuję big_grin
        • beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:12
          mam ochotę przy najbliższej okazji odwdzięczyć się tym...suspicious
          https://multikosmetyki.pl/13134-thickbox_default/brutal-classic-woda-toaletowa-intense-100ml.jpg
          • amarili Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:16
            mój tatko do dzisiaj używa wyłącznie tego zapachu big_grin big_grin big_grin

kupiłam mu pod choinkę nowego Adidasa wink ładny zapach, ale jak sądzę, Brutal Adidasa jednak pokona wink albo Adidas zostanie tak szybko wychlapany, jak to tylko możliwe wink a potem... powrót do źródeł wink
            • beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:43
              biorąc pod uwagę czym fuka się obdarowywujący-zemsta będzie słodka...tongue_out
              • amarili Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 16:17
                No to dawaj z tego brutala😀
      • drinkit Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 16:22
        Ee, nie ma śmiania się. Znakomite na komary. A biała pani walewska nawet nieźle pachnie.
        • przeciwcialo Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:36
          Czarną Walewską namietnie sie pacjentka pryskała, tez ok.
      • przeciwcialo Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:25
        Toz to klasyka.
      • mamolka1 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 23:00
        To zemsta za prezent z przed dwóch lat dzięki któremu rozpierdusiło się pewne forum 😂😂😈...
        • solejrolia Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 13:59
          smile
          • beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 14:08
            no dobra, mysle od wczoraj i nie wiem o co chodzi...czyżby o krem chodziło???
    • kwietniowka2011 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:02
      nie z tych świąt, ale uważam że hit na hity - będąc w ciąży z cukrzycą ciążową dostałam od mojej mamy jakieś słodycze, termin ważności kończył się przed moim porodem...
      o cukrzycy oczywiście wiedziała
      • melancho_lia Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:57
        Ja co roku dostaję książkę kucharską z Lidka. Nawet nie zapakowaną. Tak na odwal się... Wiem od kogo. W tym roku nie dostałam bo mąż odmówił przekazania tego prezentu (darczyńca nie był obecny na wigilii).
        Kiedys dostałam dwie satynowe piżamy rozmiar 44- nosilam 34/36 wtedy.
        • melancho_lia Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:58
          Z Lidla miało być.
        • agata_abbott Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 20:24
          Mój były szef przez 5 lat mojej pracy u niego, z okazji typu "święta", dawał mi wino. Mimo, ze przy innych okazjach (służbowe okazje) wielokrotnie dawałam mu do zrozumienia, ze wina nie pijam. Wino dostałam nawet będąc w 6 miesiącu ciąży.
      • kai_30 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:59
        O, to ja od teściowej dostałam przeterminowane czekoladki z alkoholem trzy dni po porodzie big_grin
    • black.sally Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:58
      Sweter w tematyce zimowo-swiatecznej z akrylu z wbudowanymi diodami. Swiecacy. Dziecko zaliczylo sensoryczne przeciazeniw od samwgo patrzenia...

straszne
      trza sie wieszać...
      zal mi dziecka, że nie ma dystansu.
      • black.sally Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:02
        doczytałam
        to teraz żal mi was obie za brak dystansu.
      • 3-mamuska Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:12
        black.sally napisała:

> Sweter w tematyce zimowo-swiatecznej z akrylu z wbudowanymi diodami. Swiecacy.
        > Dziecko zaliczylo sensoryczne przeciazeniw od samwgo patrzenia...
        >
        > straszne
        > trza sie wieszać...
        > zal mi dziecka, że nie ma dystansu.
        >

Sweter dostała matka, dziecko ma autyzm i nie ma dystansuuncertain
        • black.sally Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 15:25
          moge o tym nie wiedzieć to raz, a dwa, że swetwerek dostała mama wyniknęło z postu poniżej, nie ze startowego smile
          • 3-mamuska Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 01:04
            black.sally napisała:

> moge o tym nie wiedzieć to raz, a dwa, że swetwerek dostała mama wyniknęło z po
            > stu poniżej, nie ze startowego smile
            >

Spoko nie czepiam sie.
            Ja natomiast nie jestem w stanie patrzeć na takie migające światełka.
            Swetr ładny sam wzór.
    • antychreza Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:09
      Dostałam apaszkę, całkiem ładną, ale czy musze dodawać że apaszek nie noszę? A moja mama parasol, w tej chwili ma chyba z 5 parasoli w różnych kolorach i rozmiarach. No ale, parasol i apaszka z Wittchen, markowe z outletu. Następnym razem też pójdę do outletu i obdaruję teściów jakimś czymś "markowym", nie bede się przejmowała czy im to potrzebne.
    • joanekjoanek Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:11
      Tablet, któremu wyświetlacz padł następnego dnia, długopis 3D, który się rozleciał następnego dnia, oraz "latająca Elsa", taki jakby dronik mały, który się połamał tego samego dnia, wcale nie od upadku.
      Czy tylko moje dzieci mają takie szczęście? sad
    • kanna Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:11
      Słuchowisko Klin wg Chmielewskiej, a nawet nie płytka, tylko ekskluzywnie link (!) do miejsca w komputerze, gdzie trzymamy ebooki...
      Dodam, ze słuchowiskowy mam, kupione na wyprzedaży w markecie za 3 zł... od jakiś dobrych paru lat jej mam.
      Może linka do YouTube chcecie?

Załamałam się uncertain
      • wiatro-dmorza Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 16:29
        wygrałaś smile
        • kanna Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:35
          choć tyle wink
      • cauliflowerpl Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 09:25
        Mistrzostwo świata big_grin
      • wilowka Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 07.01.17, 22:24
        jak się wręcza LINK? big_grin w prezencie?
      • wilowka Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 07.01.17, 22:24
        jak się wręcza LINK? big_grin w prezencie?
    • monikaszszsz Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:22
      cudowne sa te sweterki. nigdy nie kupowalam bo :po co mi sweterek na 2 dni w roku?? a tak naprawde to mozna w nich caly grudzien chodzic. w tym roku jednak kupilam: czarny z reniferem stojacym na sniegu i zielonymi choinkami. Marzyl mi sie czerwony lub zielony ale nigdzie w sklepach juz ich nie bylo. caly z akrylu, co ma swoje plusy np. rano kiedy w domu zimno jeszcze haha. swojemu dziecku tez kupilam czerwony z balwankiem. mamy takie zdj w tych sweterkach i mikolajkowych czapkach na glowie a w tle choinka.
    • lewapinger Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 15:00
      5 butelek perfum Chanel No. 5,
      2 mydełka Chanel No. 5
      I to wszystko jednego roku pod choinkę😕
      Mój mąż oszalał.
      • gaga-sie Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 16:54
        To się chyba z nami podzieliszsmile
      • edelstein Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:20
        Kto normalny kupuje 5 razy to samo na jedna okazje?
        • przeciwcialo Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:31
          Może było 2+3 gratis.
    • koza_w_rajtuzach Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 15:01
      Moim zdaniem ten sweter nie jest taki zły wink.
      Nosiłabym, chociażby po domu. Sama dostałam brokatowy sweter z pandą, pewnie też nie każdemu by przypadł do gustu, ale jak dla mnie jest fajowy wink.
      • premeda Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:24
        Zdjęcie jestem sroka i uwielbiam brokatowe 😁
        • premeda Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:25
          Znaczy się zdjęcie dawaj
          • koza_w_rajtuzach Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:32
            Nie jestem w stanie go znaleźć. Chyba jakiejś niepopularnej firmy wink.
            • premeda Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 13:48
              buuuu sad
            • beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 13:53
              zawsze możesz zdjęcie zrobić...suspicious
    • grzalka Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 15:23
      Od niezawodnej w tej kwestii Teściowej- piżama rozmiar 44 jakości " głęboka komuna" wink
      Ona od nas tablet smile
      • stara-a-naiwna Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 16:43
        za rok zrewanżujcie się jej poliestrowym szlafroczkiem
        smile
        • grzalka Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 15:51
          stara-a-naiwna napisała:

> za rok zrewanżujcie się jej poliestrowym szlafroczkiem
          > smile

Kuszące 😉
    • ga-ti Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 15:38
      W tym roku spoko, wszystko przydatne i miłe, no może poza brakiem pierwszej części książki, bo 'w sklepie nie było' dostałam część 2 i 3 smile ale doceniam gest i pamięć o moich upodobaniach.
      Za to w zeszłym roku dostałam od m zestaw kremów 40+, a do czterdziestki miałam 4 lata jeszcze, strzeliłam focha wink

A sweterek słodki, sama myślałam, by po takim kupić sobie i mężowi, bylibyśmy jak ze świątecznej reklamy big_grin
      • beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 21:09
        ga-ti napisała:

> Za to w zeszłym roku dostałam od m zestaw kremów 40+, a do czterdziestki miałam
        > 4 lata jeszcze, strzeliłam focha wink
        >
        ło, i tak nieźle..ja bedąc 30 latką dostałam kremy 60+...do dzisiaj wypominam....
        usprawiedliwiam jedynie czasami, że to były początki jak te oznaczenia wiekowe zaczęli wprowadzać i chłopina kompletnie mógł nie wiedzieć o co biega....zresztą nie wiedział bo jak wyjaśniłam o co chodzi to nawet speszony był...ale..kto go tam wie...wink
        • antyideal Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 29.12.16, 21:26
          beata985 napisała:

> >
          > ło, i tak nieźle..ja bedąc 30 latką dostałam kremy 60+...do dzisiaj wypominam..
          > ..

A ile wtedy wazylas? Bo może myślał, że w kremach obowiazuje kryterium wagowe ? tongue_out
          • beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 29.12.16, 21:29
            no to by się mogło zgadzać.....big_grin
        • wilowka Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 07.01.17, 22:26
          wystarczyło używac po pół porcji big_grin
    • stacie_o Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 15:42
      W zamyśle miał być okropny, ale nie jest.
      Tom poezji Jakuba Kornhausera. Komentarz dającej bo ty tak PADa i PAKD nie lubisz to masz hłe hłe hłe.
      Szpilę też trzeba umieć wbijać.
      • kafana Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 07:52
        Juliana chyba?
        • kafana Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 07:53
          To bardzo dobry poetasmile
        • paniusia.aniusia Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 08:13
          Jakub-syn.
          • stacie_o Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 08:55
            Tak, syna.
          • kafana Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 29.12.16, 02:59
            A ok nie wiedzialamsmile
    • milamojamila Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 16:22
      Moja 14 letnia córka dostała od swojego chłopaka podkładkę pod laptopa. Zaznaczam,że laptop w posiadaniu rodziny jest, ale wspólny i córka rzadko korzysta, bo częściej siedzi "na komórce". Nie wiem czy to brak wyobraźni, lenistwo czy skąpstwo (model za ok 30 zł), ale gdyby mój syn wpadł na taki pomysł to długo by pamiętał mój wywód na temat empatii i dawania prezentów od czapy.
      • magkul99 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 18:06
        Ja dostałam 3 raz z rzędu szczoteczkę obrotową brauna. No, ale przynajmniej mam co roku najnowszy model.....😄
      • 1234wxyz Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 08:12
        Ale co jest nie tak z tym prezentem bo nie rozumiem?
        • magkul99 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 08:58
          Co roku ten sam prezent od tej samej osoby...
          • mallard Magkul 28.12.16, 10:37
            To nie do Ciebie było przecież - nie widzisz jak podpięte?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka