ichi51e 27.12.16, 07:30 Sweter w tematyce zimowo-swiatecznej z akrylu z wbudowanymi diodami. Swiecacy. Dziecko zaliczylo sensoryczne przeciazeniw od samwgo patrzenia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lea_223 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 07:58 Należy się cieszyć. Znaczy że Mikołaj doszedł do wniosku że dziecko ma już wszystko i dlatego można mu sprezentować coś całkiem odjechanego 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 08:17 Serio?dawaj fote! Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 10:39 www.tesco.com/direct/ff-flashing-penguins-christmas-jumper/407-7045.prd?source=others doceniam prezent - zostal dany nieironicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 10:49 e tam fajny, co kcesz?? czepiasz się?? nocą pokąż w pełnej krasie... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 10:57 ichi51e napisała: > www.tesco.com/direct/ff-flashing-penguins-christmas-jumper/407-7045.prd?source=others > > doceniam prezent - zostal dany nieironicznie. super sweter! wzór mógłby być bardziej z jajem, renifer jakiś albo coś! Ale i tak jest w porzo! Odpowiedz Link Zgłoś
panterarei Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 11:38 hehe, odkryłam, że jest cały rynek takich swetrów w przyszłym roku całą rodzinę obdarzę Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:50 Super prezent, naprawdę wydaje Ci się gorszy od klozetowego golfa jaki dostał mój mąż ? g02.a.alicdn.com/kf/HTB1y2cvLXXXXXbHXpXXq6xXFXXX5/2015-WC-Golf-1Set-Potty-Putter-font-b-Toilet-b-font-Golf-Game-font-b-Mini.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:54 no nie...z dwojga złego wolę swój..może nawet się nim fuknę,..... heca, kto wpadł na tak oryginalny pomysł...?? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:55 ojej heca, sorki, myslałam, zę mi odpowiaddasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:22 Mój brat lat 52 z bratową lat 47 Prezenty od nich często bywają łagodnie mówiąc "dziwne". Lubią się też psuć zaraz po otwarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:58 Tez dobre. Ale straszne jest ze ja tego klozetowego golfa nawet widze... przy duzej lazience?? Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 08:30 Moja siostrzenica dostała taki i była zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 09:39 Też taki mam i jestem zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:01 i nie zaliczyłaś" sensorycznego przeciazenia od samego patrzenia..." Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 09:41 Będzie jak znalazł na rower po zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 09:45 Celem wyjasnienia dodam ze to ja dostalam Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 09:53 Darczyńca musi cię bardzo lubić Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 09:53 ichi51e napisała: > Sweter w tematyce zimowo-swiatecznej z akrylu z wbudowanymi diodami. Swiecacy. > Dziecko zaliczylo sensoryczne przeciazeniw od samwgo patrzenia... Fota? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 10:08 boskie pokaż fotkę! Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 10:41 ichi51e - moje dziecko zrobiło mi awanturę, że nie chcę jej tego czegoś kupić - nie nadążysz Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 11:45 Woda toaletowa i balsam do ciała Moschino... dla 3latki! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 11:48 Luksusowo😁 Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 14:29 może w myśl zasady "dorośnie" he, he Odpowiedz Link Zgłoś
ola_dom Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 15:16 sueellen napisała: > Woda toaletowa i balsam do ciała Moschino... > dla 3latki! Pingwinkowe? To dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 11:53 Gra planszowa Złotowłosa Odpowiedz Link Zgłoś
amarili Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 11:59 fajny sweter diody można wybudować przetestowałam w ub. roku, mąż taki sweter dostał , tyle , że z Olafem / taki miły żarcik /, ni te diody da się ewakuować w razie w ja nie zaliczyłam w tym roku najgorszego prezentu, zresztą, chyba nigdy nie zaliczyłam, więc jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:03 Smakowa kawa, której nie piję, nie lubię i sam zapach mnie odrzuca...a zapach ma mocny jak diabli w całym mieszkaniu czuć. Któryś raz z rzędu to samo Odpowiedz Link Zgłoś
lea_223 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:10 Masz gotowy prezent dla innych. Kasa i czas zaoszczędzone. Same plusy 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
amarili Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:11 oooo jednak mam patelnia elektryczna taka do naleśników i pizzy co prawda otrzymana nie ma święta, ale prezent kompletnie bezuzyteczny i zupełnie nietrafiony. mam porządną kuchnię, piekarnik, i to dziadostwo tylko mi miejsce zabierało. nie użyłam ani razu, i po 4 latach wywaliłam z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:11 A jak to sie pierze? Odpowiedz Link Zgłoś
amarili Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:09 hehe, kultowy zapach PRL-u obiekt westchnień wielu pań w tym czasie lubię ten zapach, kojarzy mi się z mamą i dzieciństwem ale sama nie kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:12 mam ochotę przy najbliższej okazji odwdzięczyć się tym... Odpowiedz Link Zgłoś
amarili Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:16 mój tatko do dzisiaj używa wyłącznie tego zapachu kupiłam mu pod choinkę nowego Adidasa ładny zapach, ale jak sądzę, Brutal Adidasa jednak pokona albo Adidas zostanie tak szybko wychlapany, jak to tylko możliwe a potem... powrót do źródeł Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:43 biorąc pod uwagę czym fuka się obdarowywujący-zemsta będzie słodka... Odpowiedz Link Zgłoś
amarili Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 16:17 No to dawaj z tego brutala😀 Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 16:22 Ee, nie ma śmiania się. Znakomite na komary. A biała pani walewska nawet nieźle pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:36 Czarną Walewską namietnie sie pacjentka pryskała, tez ok. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:25 Toz to klasyka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 23:00 To zemsta za prezent z przed dwóch lat dzięki któremu rozpierdusiło się pewne forum 😂😂😈... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 14:08 no dobra, mysle od wczoraj i nie wiem o co chodzi...czyżby o krem chodziło??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowka2011 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:02 nie z tych świąt, ale uważam że hit na hity - będąc w ciąży z cukrzycą ciążową dostałam od mojej mamy jakieś słodycze, termin ważności kończył się przed moim porodem... o cukrzycy oczywiście wiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:57 Ja co roku dostaję książkę kucharską z Lidka. Nawet nie zapakowaną. Tak na odwal się... Wiem od kogo. W tym roku nie dostałam bo mąż odmówił przekazania tego prezentu (darczyńca nie był obecny na wigilii). Kiedys dostałam dwie satynowe piżamy rozmiar 44- nosilam 34/36 wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
melancho_lia Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:58 Z Lidla miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 20:24 Mój były szef przez 5 lat mojej pracy u niego, z okazji typu "święta", dawał mi wino. Mimo, ze przy innych okazjach (służbowe okazje) wielokrotnie dawałam mu do zrozumienia, ze wina nie pijam. Wino dostałam nawet będąc w 6 miesiącu ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:59 O, to ja od teściowej dostałam przeterminowane czekoladki z alkoholem trzy dni po porodzie Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 12:58 Sweter w tematyce zimowo-swiatecznej z akrylu z wbudowanymi diodami. Swiecacy. Dziecko zaliczylo sensoryczne przeciazeniw od samwgo patrzenia... straszne trza sie wieszać... zal mi dziecka, że nie ma dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:02 doczytałam to teraz żal mi was obie za brak dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:12 black.sally napisała: > Sweter w tematyce zimowo-swiatecznej z akrylu z wbudowanymi diodami. Swiecacy. > Dziecko zaliczylo sensoryczne przeciazeniw od samwgo patrzenia... > > straszne > trza sie wieszać... > zal mi dziecka, że nie ma dystansu. > Sweter dostała matka, dziecko ma autyzm i nie ma dystansu Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 15:25 moge o tym nie wiedzieć to raz, a dwa, że swetwerek dostała mama wyniknęło z postu poniżej, nie ze startowego Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 01:04 black.sally napisała: > moge o tym nie wiedzieć to raz, a dwa, że swetwerek dostała mama wyniknęło z po > stu poniżej, nie ze startowego > Spoko nie czepiam sie. Ja natomiast nie jestem w stanie patrzeć na takie migające światełka. Swetr ładny sam wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
antychreza Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:09 Dostałam apaszkę, całkiem ładną, ale czy musze dodawać że apaszek nie noszę? A moja mama parasol, w tej chwili ma chyba z 5 parasoli w różnych kolorach i rozmiarach. No ale, parasol i apaszka z Wittchen, markowe z outletu. Następnym razem też pójdę do outletu i obdaruję teściów jakimś czymś "markowym", nie bede się przejmowała czy im to potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
joanekjoanek Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:11 Tablet, któremu wyświetlacz padł następnego dnia, długopis 3D, który się rozleciał następnego dnia, oraz "latająca Elsa", taki jakby dronik mały, który się połamał tego samego dnia, wcale nie od upadku. Czy tylko moje dzieci mają takie szczęście? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:11 Słuchowisko Klin wg Chmielewskiej, a nawet nie płytka, tylko ekskluzywnie link (!) do miejsca w komputerze, gdzie trzymamy ebooki... Dodam, ze słuchowiskowy mam, kupione na wyprzedaży w markecie za 3 zł... od jakiś dobrych paru lat jej mam. Może linka do YouTube chcecie? Załamałam się Odpowiedz Link Zgłoś
wiatro-dmorza Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 16:29 wygrałaś Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 09:25 Mistrzostwo świata Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 07.01.17, 22:24 jak się wręcza LINK? w prezencie? Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 07.01.17, 22:24 jak się wręcza LINK? w prezencie? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaszszsz Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 13:22 cudowne sa te sweterki. nigdy nie kupowalam bo :po co mi sweterek na 2 dni w roku?? a tak naprawde to mozna w nich caly grudzien chodzic. w tym roku jednak kupilam: czarny z reniferem stojacym na sniegu i zielonymi choinkami. Marzyl mi sie czerwony lub zielony ale nigdzie w sklepach juz ich nie bylo. caly z akrylu, co ma swoje plusy np. rano kiedy w domu zimno jeszcze haha. swojemu dziecku tez kupilam czerwony z balwankiem. mamy takie zdj w tych sweterkach i mikolajkowych czapkach na glowie a w tle choinka. Odpowiedz Link Zgłoś
lewapinger Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 15:00 5 butelek perfum Chanel No. 5, 2 mydełka Chanel No. 5 I to wszystko jednego roku pod choinkę😕 Mój mąż oszalał. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 16:54 To się chyba z nami podzielisz Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:20 Kto normalny kupuje 5 razy to samo na jedna okazje? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:31 Może było 2+3 gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 15:01 Moim zdaniem ten sweter nie jest taki zły . Nosiłabym, chociażby po domu. Sama dostałam brokatowy sweter z pandą, pewnie też nie każdemu by przypadł do gustu, ale jak dla mnie jest fajowy . Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:24 Zdjęcie jestem sroka i uwielbiam brokatowe 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:25 Znaczy się zdjęcie dawaj Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 17:32 Nie jestem w stanie go znaleźć. Chyba jakiejś niepopularnej firmy . Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 13:53 zawsze możesz zdjęcie zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 15:23 Od niezawodnej w tej kwestii Teściowej- piżama rozmiar 44 jakości " głęboka komuna" Ona od nas tablet Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 16:43 za rok zrewanżujcie się jej poliestrowym szlafroczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 15:51 stara-a-naiwna napisała: > za rok zrewanżujcie się jej poliestrowym szlafroczkiem > Kuszące 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 15:38 W tym roku spoko, wszystko przydatne i miłe, no może poza brakiem pierwszej części książki, bo 'w sklepie nie było' dostałam część 2 i 3 ale doceniam gest i pamięć o moich upodobaniach. Za to w zeszłym roku dostałam od m zestaw kremów 40+, a do czterdziestki miałam 4 lata jeszcze, strzeliłam focha A sweterek słodki, sama myślałam, by po takim kupić sobie i mężowi, bylibyśmy jak ze świątecznej reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 21:09 ga-ti napisała: > Za to w zeszłym roku dostałam od m zestaw kremów 40+, a do czterdziestki miałam > 4 lata jeszcze, strzeliłam focha > ło, i tak nieźle..ja bedąc 30 latką dostałam kremy 60+...do dzisiaj wypominam.... usprawiedliwiam jedynie czasami, że to były początki jak te oznaczenia wiekowe zaczęli wprowadzać i chłopina kompletnie mógł nie wiedzieć o co biega....zresztą nie wiedział bo jak wyjaśniłam o co chodzi to nawet speszony był...ale..kto go tam wie... Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 29.12.16, 21:26 beata985 napisała: > > > ło, i tak nieźle..ja bedąc 30 latką dostałam kremy 60+...do dzisiaj wypominam.. > .. A ile wtedy wazylas? Bo może myślał, że w kremach obowiazuje kryterium wagowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 29.12.16, 21:29 no to by się mogło zgadzać..... Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 07.01.17, 22:26 wystarczyło używac po pół porcji Odpowiedz Link Zgłoś
stacie_o Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 15:42 W zamyśle miał być okropny, ale nie jest. Tom poezji Jakuba Kornhausera. Komentarz dającej bo ty tak PADa i PAKD nie lubisz to masz hłe hłe hłe. Szpilę też trzeba umieć wbijać. Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 07:52 Juliana chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 07:53 To bardzo dobry poeta Odpowiedz Link Zgłoś
paniusia.aniusia Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 08:13 Jakub-syn. Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 29.12.16, 02:59 A ok nie wiedzialam Odpowiedz Link Zgłoś
milamojamila Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 16:22 Moja 14 letnia córka dostała od swojego chłopaka podkładkę pod laptopa. Zaznaczam,że laptop w posiadaniu rodziny jest, ale wspólny i córka rzadko korzysta, bo częściej siedzi "na komórce". Nie wiem czy to brak wyobraźni, lenistwo czy skąpstwo (model za ok 30 zł), ale gdyby mój syn wpadł na taki pomysł to długo by pamiętał mój wywód na temat empatii i dawania prezentów od czapy. Odpowiedz Link Zgłoś
magkul99 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 27.12.16, 18:06 Ja dostałam 3 raz z rzędu szczoteczkę obrotową brauna. No, ale przynajmniej mam co roku najnowszy model.....😄 Odpowiedz Link Zgłoś
1234wxyz Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 08:12 Ale co jest nie tak z tym prezentem bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
magkul99 Re: Kto sie pochwali najgorszym prezentem? 28.12.16, 08:58 Co roku ten sam prezent od tej samej osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Magkul 28.12.16, 10:37 To nie do Ciebie było przecież - nie widzisz jak podpięte? Odpowiedz Link Zgłoś