Dodaj do ulubionych

13 Sylwester z ematką

31.12.16, 23:19
Tak policzyłam.
To chyba więcej niż z mężem, który z reguły Sylwestra spędza w robocie.
W tym roku nie.
Co nie zmienia faktu, że i tak mi zostaje ematka.

Jedynym mankamentem Sylwestra z ematką jest to, że ematki się przeważnie bawią, a niedobitki uziemione przez: męża w robocie, małe dzieci, dużą ciążę i grypę żołądkową wolą inne rozrywki (albo nie mają siły na żadne)...
Obserwuj wątek
    • nickbezznaczenia Re: 13 Sylwester z ematką 31.12.16, 23:21
      Wszystkiego dobrego Andabosmile

Ja tam zawsze z mężem w domu. smile
    • kota_marcowa Re: 13 Sylwester z ematką 31.12.16, 23:24
      Ja mogłam dziecko podrzucić dziadkom, ale mi się nie chciało, wolałam się potulać do małego i wypić z chłopem na spokojnie pifko, oglądając zaległe filmy.

Także, SZCZĘŚLIWEGO smile
    • kura17 Re: 13 Sylwester z ematką 31.12.16, 23:25
      Andaba, buziaki smile
      my w domu, czasami zagladam tutaj... i masz racje - pustki dzisiaj wieczorem...
    • arwena_11 Re: 13 Sylwester z ematką 31.12.16, 23:34
      Ja z mężem też dzisiaj w domku i pod telefonem. Dzieciaki pierwszy raz wyszły na sylwestra, więc my mamy dyżur, znaczy mąż bo ja siedzę przy winkusmile
      Szczęśliwego wszystkimsmile
    • capa_negra Re: 13 Sylwester z ematką 31.12.16, 23:34
      Wszystkiego najlepszego !!! my już na wszystkich balach byliśmy i teraz cieszy nas sylwester przed kominkiem smile
    • andaba Re: 13 Sylwester z ematką 31.12.16, 23:35
      Wszystkiego dobrego mamuśki i niemamuśki smile

Dopiero po wysłaniu postu zdałam sobie sprawę, że jakoś ten wieczór dziś krótki - kazanie się przeciągnęło, po powrocie jeszcze zrobiłam ciasto, skończyłam robić sałatkę, umyłam podłogę, otwarłam szampana (którego muszę wypić z jednym dzieckiem, bo mąż nie pije, jeden pełnoletni nie pije, a reszta niepełnoletnia) i zaraz trzeba iść lulu, jeszcze tylko fajerwerki pooglądamy, na szczęście dziś mgły nie ma...
      • nickbezznaczenia Re: 13 Sylwester z ematką 31.12.16, 23:40
        U mnie jest.
        • andaba Re: 13 Sylwester z ematką 31.12.16, 23:46
          No to współczuję...
          U nas tak chyba 2 lata temu było, że nie było widać kompletnie nic...
          Takie marnotrawstwo, bo przecież wszyscy strzelali, a nikt nic ni widział...
    • anika772 Re: 13 Sylwester z ematką 01.01.17, 00:22
      Ja pierwszy od lat sylwester spędzam w domusmile
      Wszystkiego najpelszego!!!
      • karme-lowa Re: 13 Sylwester z ematką 01.01.17, 00:28
        Wszystkiego dobrego!
    • asia_i_p Re: 13 Sylwester z ematką 01.01.17, 00:30
      Melduję się sprzed Sherlocka i Upiornej Panny Młodej.
      Szczęśliwego Nowego Roku!
    • solejrolia Re: 13 Sylwester z ematką 01.01.17, 00:36
      Ja też zerkam na forum wink

Bylismy wieczorem w kinie. Córka gra na kompie,mąż czyta w pościeli, a ja jedno oko na forum, drugie na tv, na kolanach jeden pies (dostał histerii,po raz pierwszy aż tak a to 9letni pies) a drugi, opanowany za to zajął mi całą kanapę- duży jest,to i miejsca sporo zajmuje.
      Chyba dopiję to co mam nalane i pójdę spać,co tak będę siedzieć sama...
    • ola766 Re: 13 Sylwester z ematką 01.01.17, 00:43
      Ja też w domusmile
      Zaraz wejdę w watek "Film na Sylwestra" i coś może sobie wynajdę, bo nastolatek w drugim pokoju ogląda film z koleżanką, tzn. równoczesnie cos sobie puścili i w tym samym czasie gadają przez telefon, dobrze, że chociaz fajerwerki razem widzieliśmysmile
      Wszystkiego najlepszego Wam życzę i w następnym roku równie dużo wątków do nominacjibig_grin
    • ga-ti Re: 13 Sylwester z ematką 01.01.17, 01:13
      Wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku także ode mnie smile
      Nie wytrzymałam i zajrzałam wink
      Najmłodsze śpi na kanapie, bo się wystraszyło huków, średnie przed chwilką padło, a najstarsze kursuje od kolegi do nas z kolegą i z powrotem do kolegi, mam nadzieję, że do rana u kolegi przesiedzi wink
      Za oknem ciągle ktoś nowe fajerwerki puszcza. Lubię to smile
      Jeszcze raz do siego!
    • ichi51e Re: 13 Sylwester z ematką 01.01.17, 01:17
      Juz 13? Oby nam sie! Dozylismy!
    • mynia_pynia Re: 13 Sylwester z ematką 01.01.17, 01:23
      Też jestem, ale fakt nudą wieje to zwiedziłam fb i Youtube i jednym okiem film oglądałam.
    • julita165 Re: 13 Sylwester z ematką 01.01.17, 01:27
      Najlepszego 🍾. Jako ze najlepsze są spontaniczne imprezki ja wczoraj pobalowalam tak że dziś wymowilam się katarem i spędziłam sylwestra układając puzzle i tańcząc z synkiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka