kamire12 10.01.17, 16:27 czy są tu Panie, które noszą telefon w etui, zamykanym, z klapką, smyczą itp? chodzi mi o etui nie tylko na tył sam telefonu. polecicie markę? model? jakieś swoje sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marakeszz9 Re: etui na iphone 03.03.17, 10:34 Ja nie lubię tych z klapką, sa nie wygodne według mnie. Teraz mam takie drewniane które sobie zamówiłem w sklepie Iscratch, dobrze osłania, fajnie wygląda, mysle że Panią też się bardzo spodoba, i jest wygodne. Tutaj są - iscratch.pl/etui/skiny-na-telefon.html Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: etui na iphone 03.03.17, 10:35 O boszz, jaka cena, zemdlamam, podobne znajdzie sie na ebay za 1 dolara, po co tak przeplacac, nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: etui na iphone 03.03.17, 10:42 Poszukaj na Ali. Jestem pod wrażeniem wzornictwa i różnorodności etui na telefony, które tam sprzedają. Korci mnie żeby zamówić sobie futerał futerkowo-diamencikowy i potrollować kolegów z pracy tak opakowanym telefonem Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.stefa Re: etui na iphone 03.03.17, 12:15 Nie znoszę tych zamykanych, ale gdybym miała takie kupować, to Ted Baker ma prześliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: etui na iphone 03.03.17, 12:25 Ja mam pacerne seidio i dopiero ono sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
magic.marker Re: etui na iphone 03.03.17, 12:27 Ja nie ale konkubent używa. Zadowolony, bo jak nosił tylko w takim plastykowym kondomie to mu się telefon wygiął. Kupił sobie zatem etui Madsen House, skóra, magnetyczne zapięcie, przegródki na karty. Smyczy nie ma. Użytkownik zadowolony. Zapłacił coś z 9 dyszek. Odpowiedz Link Zgłoś