Dodaj do ulubionych

jaka choroba?

02.02.17, 19:04
Poradźcie co to może być. Obudzilam się ze strasznymi zwrotami głowy i nudnosciami. Przez 4 godziny może z 4x wymioty, sama gorzka herbata i woda, bo żołądek po nocy pusty. Z 3 wizyty w toalecie. Plus te straszne zawroty. Minęło po jakichs 4 godzinach. Ciąża wykluczona. Czy to z nerwów? Ostatnio stresuje się bardzo podswiadomie chyba. Jelitowka ekspres jakis?

Teraz już mi lepiej.
Obserwuj wątek
    • moni_kaw Re: jaka choroba? 02.02.17, 19:07
      Ja tak.mialam przy problemach z kręgosłupem szyjnych, nasilalo się jak.odchylalam głowę do tyłu
      • ania.rene Re: jaka choroba? 02.02.17, 19:12
        Co pomoglo?
        Jesteś po operacji kręgosłupa?
        • moni_kaw Re: jaka choroba? 02.02.17, 19:14
          Pomogła rehabilitacja -ćwiczenia +zabiegi - laser, prądy i pole magnetyczne, mam spokój od kilku lat
          • ania.rene Re: jaka choroba? 02.02.17, 19:29
            Mam dwie przepukliny w szyjnym.
            Po zabiegach typu laser czy prądy miałam okropne mdłości....
            Teraz szukam ćwiczeń, które moge wykonać sama w domu.
      • alicja.delicja80 Re: jaka choroba? 02.02.17, 19:12
        A kręgosłup bolal Cię lub inne objawy? Czy wyszło, że problemy z kremami jak zaczelas dążyć temat tych objawów jak nudnosci, zawroty? Teraz jakieś leki bierzesz?
        • moni_kaw Re: jaka choroba? 02.02.17, 19:16
          Lekarz pierwszego kontaktu to zasugerował, kręgosłup nie bolał
    • alicja.delicja80 Re: jaka choroba? 02.02.17, 19:11
      W sobotę przestałam brać duphaston, 10 dni, 2x dziennie. A wczoraj okres zaczal się. Może to od tego, ale po takim czasie? Chyba że się kumuluje w ogragnizmie plus ten okres i taka reakcja? Nie mam pojęcia.
      • moni_kaw Re: jaka choroba? 02.02.17, 19:13
        A nie zjadłas wczoraj czegoś nieswiezego?
      • ania.rene Re: jaka choroba? 02.02.17, 19:13
        Możliwe że od tego
    • ania.rene Re: jaka choroba? 02.02.17, 19:13
      A ciśnienie mierzylas?
      • alicja.delicja80 Re: jaka choroba? 02.02.17, 19:25
        Ciśnienie dobre 90/60. Jedzenie niby ok. Mam nadzieje, ze mi nie wróci. Teraz tylko myślę co to było.
        • naturella Re: jaka choroba? 02.02.17, 20:05
          Sprawdź układ krzepnięcia. Przy braniu tabletek antykoncepcyjnych zdarzają się mikro udary. Nie chcę nikogo straszyć, ale to naprawdę realna sprawa i częsta przypadłość, objawia się w rożny sposób i dlatego ważne jest kontrolowanie czasu krwawienia, czasu krzepnięcia, i innych parametrów, których w tej chwili nie pamietam. Nie zaszkodzi zrobic badania krwi, a moze to zapobiec ewentualnym problemom w przyszłości.
          • naturella Re: jaka choroba? 02.02.17, 20:06
            Jej. Teraz doczytałam, ze brałaś Duphaston, a nie tabsy antykoncepcyjne. Nie wiem, czy on tez ma takie działanie niepożądane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka