Dodaj do ulubionych

Ćwiczyłyście z Chodakowską?

22.02.17, 18:42
I były rezultaty?
Który program ćwiczyłyście?
Ja robię Extra Figurę i już widzę małe efekty.
Od 2 tygodni nie jem też słodyczy. I nie jest tak źlesmile
Ale dziś mam mały kryzys i zjadłabym ciachouncertain
Podrzućcie proszę jakieś strony o zdrowym jedzeniu. Dotychczas korzystałam z Quchennych Inspiracji, ale szukam czegoś nowego.
Dzięki za radysmile
Obserwuj wątek
    • ina_nova Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 22.02.17, 19:11
      potreningu.pl
    • thea19 Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 22.02.17, 19:13
      obejrzalam sobie te skalpele i cos tam jeszcze. nuuuuuda i cienizna i jeszcze te jej teksty. zdecydowanie wole isc na normalny fitness.
      • karme-lowa Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 22.02.17, 19:31
        thea19 napisała:

> obejrzalam sobie te skalpele i cos tam jeszcze. nuuuuuda i cienizna i jeszcze t
        > e jej teksty. zdecydowanie wole isc na normalny fitness.
        Na normalny fitness też chodzę. Ale u mnie jest 2x w tygodniu i nie zawsze mogę iść.
        • thea19 Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 22.02.17, 19:50
          w necie bardziej chwalona jest mel b niz chodakowska, ktora wiele cwiczen wykonywala nieprawidlowo.
          • karme-lowa Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 22.02.17, 19:57
            O dzięki. Popatrzę.
    • liisa.valo Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 22.02.17, 19:15
      Nie bardzo, jej gadki mnie drażnią. Poza tym któryś program miał ćwiczenia bardzo obciążające kręgosłup, o czym Chodakowska nie wspomniała.
      Qchenne Inspiracje są fajne, ja jeszcze sprawdzam Smak Zdrowia albo codzienniefit.pl
    • stephanie.plum Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 22.02.17, 19:39
      trzy lata temu ćwiczyłam skalpel,
      bardzo polubiłam, mimo to, że mnie na początku trochę drażniła.
      wracałam z pracy i robiłam to dla relaksu, potem chłodny prysznic i byłam gotowa do drugiej pracy, tej siedzącej.

nie wiem, czy efekty było widać, ale wiem, że bardzo mi się przydało wzmocnienie mięśni.
      to jest super spokojny program, ale dla mnie był dobry.

potem "nastało" dziecko i ćwiczeń mam pod dostatkiem. bardzo dużo je noszę i kręgosłup wytrzymuje to bez bólu.
      myślę, że zawdzięczam to tym ćwiczeniom i pływaniu.
      • karme-lowa Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 22.02.17, 19:53
        No właśnie, ćwiczyłam na początku skalpel, ale dla mnie jest zaspokojny i trochę nudny. Ten co teraz robię bardzo mi odpowiada.
        • stephanie.plum Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 22.02.17, 19:59
          nudny.
          przy tych ćwiczeniach w parterze książkę czytałam.

ale ja w ogóle tego typu ćwiczenia mam za nudne, więc się nie nastawiałam na rozrywkę.

może spróbuję to, o czym piszesz!
          • karme-lowa Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 22.02.17, 20:07
            Spróbuj. Polecamsmile
    • xxx2392 Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 24.05.17, 11:19
      Witam!
      Ja ćwiczę Skalpel na przemian z Eksta Fiigurą nie mam żadnej diety (słodyczy nie jem bo nie przepadam ;p)
      Zaczęłam ćwiczyć 7.05.2017 6 razy w tygodniu i wypijam 2 litry wody dziennie a wynik mnie powalił bo nie spodziewałam się aż takich efektów.
      7.05.2017 24.05.2017
      talia 76 72,4
      pas 86 82,6
      udo 54 50
      ramię 25 24,5
      biodra 94 91,4
      biust 89 82,5

Razem -20,6 cm !!! Z racji tego, że ramiona jednak nie spadły za bardzo do skalpela dołączyłam teraz ćwiczenia z ciężarkami 1,5 kg po miesiącu dam znać czy jest lepiej wink
      • anagat1 Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 24.05.17, 20:51
        Gratulacje☺
        • niu13 Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 24.05.17, 22:47
          No niezłe masz samozaparcie, wow!
    • black.sally Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 24.05.17, 12:47
      prędzej wolała bym sobie w łeb palnąć big_grin kryste ona tak słodkopierdząco gada,że człowieka mdli.
    • ashraf Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 24.05.17, 12:52
      Kiedys czesto, teraz max. raz w tygodniu - Sukces, Rewolucja albo program na brzuch. I wylaczam dzwiek wink Zdecydowanie wole filmy z kanalu Centrum Sportowca, lacze 2-3 na trening (5x tydz). Czasami cwicze tez brzuch Gacki.
    • whitediamond Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 24.05.17, 15:33
      Chodakowska nie jest zla, chociaz te jej texty sa denerwujace czasami. Ja wole Jillian Michaels, super babka, polecam
    • anagat1 Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 24.05.17, 20:48
      Ja zaczelam cwiczyc z Ania Dziedzic. Chodakowska mi nie podpasowala . Diete wyKupilam z vitalii. Od tygodnia pysznie dietuje☺☺
    • znowu.to.samo Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 24.05.17, 21:27
      Ja ćwicze już dwa lata turbo spalanie, kilera, ekstra figurę, trening z gwiazdami. Z tym że ma początek polecam ekstra figure, potem reszta.
      Z tym że ja ćwicze ze słuchawkami i nie słysze co ona gada, bo gdybym słyszała po raz milionowy to samo tobym szału dostała😁
      Efekty są super, co prawda zauważalne po pół roku, ale niezbyt regularnych ćwiczeń. Zwłaszcza mięśnie brzucha sobie super podrzeźbiłam
      • taki-sobie-nick Jakie teksty? 24.05.17, 22:05
        Muszą być ciekawe, skoro budzą tak zbiorową niechęć.
        • migona Re: Jakie teksty? 24.05.17, 22:23
          U niej jak u Hitchcocka tylko inaczej. Najpierw nudno, a potem nudniej. Wszystko mówi jednym tonem bez przecinków: nie przyciągajcie barków do uszu jeszcze pięć raz brzuch wciągnięty jeszcze dwa wspięcie wydech dobrze z wydechem nogę do góry kolano do boku wdech noga do góry w rytmie wydech wink No i już na wstępie opowiada fascynująca historię o tym, że zakłada tę swoją opaskę bioelektrojonową współpracującą z jej polem magnetycznym big_grin (czy jak tam idzie).
          • taki-sobie-nick Re: Jakie teksty? 24.05.17, 22:25
            No i już na wstępie o
            > powiada fascynująca historię o tym, że zakłada tę swoją opaskę bioelektrojonową
            > współpracującą z jej polem magnetycznym big_grin

i co w związku z tym?
            • migona Re: Jakie teksty? 24.05.17, 22:39
              za długa, za nudna reklama jakiegoś tam plastikowego czegoś z gatunku bioenergo. Opowiadana tym samym monotonnym tonem, co późniejsze ćwiczenia.
              • znowu.to.samo Re: Jakie teksty? 24.05.17, 23:15
                Ło matko to przecież można w sekunde przewinąć, co za problem??? Dla mnie Chodakowska jest normalną dziewczyną, o wiele bardziej przekonującą niż reszta fitness-celebrytów.
                • taki-sobie-nick Re: Jakie teksty? 25.05.17, 00:09
                  znowu.to.samo napisała:

> Ło matko to przecież można w sekunde przewinąć, co za problem??? Dla mnie Choda
                  > kowska jest normalną dziewczyną, o wiele bardziej przekonującą niż reszta fitne
                  > ss-celebrytów.

A kto należy do tej reszty?
    • leann32 Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 24.05.17, 21:35
      Nie. Chyba ze na opcji "mute" zeby jej nie slyszeć, bo jej kołczingowe teksty doprowadziłyby mnie do niebezpiecznego ciśnienia.
      Lubię babkę, wygląda bosko, wie co robi, mam jej fanpejdża polubionego ale pierd..i od rzeczy.
    • saszanasza Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 24.05.17, 21:49
      Ja lubię Monikę Kołakowską.
      • karme-lowa Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 25.05.17, 09:20
        saszanasza napisała:

> Ja lubię Monikę Kołakowską.
        >
        Ja też z nią ćwiczęsmile
    • zuleyka.z.talgaru Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 24.05.17, 22:27
      Ja tam lecę z Shaun T. smile insanity, focus t 25, insanity 30 (liczby oznaczają długość treningu). Chodakowska do mnie totalnie nie przemawia. Tylko czarny poganiacz jest w stanie mnie zmusić do ćwiczeń przed TV wink
      • niu13 Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 24.05.17, 22:54
        A ja tam nie wierzę, że ona kiedyś w ciążę zajdzie. Ktoś z takim znikomym % tkanki tłuszczowej chyba nie miesiączkuje no nie? Pytanie z gatunku czy jest na sali lekarz.
        A co do ćwiczeń, to robiłam skalpel przez miesiąc 3-4 razy w tygodniu, jej ton i sposób prowadzenia mi zwisał, natomiast jej posty na fb doprowadzają mnie do szału: pierdyliardy emotikonów i jakieś pseudo motywacyjne brednie. Ćwiczyło się super, schudłam 2 kg bez specjalnych diet. Po czym zwaliła mnie z nóg grypa i do Ewci już nie wróciłam.
        • karme-lowa Re: Ćwiczyłyście z Chodakowską? 25.05.17, 09:26
          Ćwiczyłam z E. Chodakowską. Efekty nawet były. Ale...zaczął mnie boleć po ćwiczeniach kręgosłup. No i jednak te ćwiczenia są dla mnie nudne. Też ćwiczyłam bez głosu lub oglądając "Przyjaciół"wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka