Dodaj do ulubionych

Lubie kobiety

08.03.17, 20:23
( nawiasem mowiac jestem 100% hetero gdyby ktoras miala watpliwosci czytajac tytul ha ha). To taki watek na przekor bergamotcesmile i jej watkowi" NIe lubie kobiet"

W najczarniejszych momentach mojego zycia, do najczarniejszego dolu zawsze wyciagaly do mnie rece kobiety. Pomogly mi w bardzo trudnych przejsciach. Lizaly ze mna moje rany. Kroily swoje serce na kawalki by mnie nakarmic. Wspieraly mnie i poswiecaly czas. Wiele im zawdzieczam. Zupelnie obce kobiety i te z rodziny. Wszystkie to moje siostry. Tych pare zenskich wredot ktore spotkalam w zyciu nie rowna sie niczym z tymi ktore sa obok i byly moje przyjaciolki i nowe wciaz przychodza: Gosie,Kasia, Mel, Krysia, Sheila,Hania, Anetka itd itd .... lista jest ich dluga.....

Uwielbiam moje kochane Wiedzmy. Uwielbiam wszystkie kobiety. Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet!!!

Obserwuj wątek
    • joa66 Re: Lubie kobiety 08.03.17, 20:26
      To ja się wpiszę. Znam mnóstwo fantastycznych kobiet (mężczyzn też, ale dzisiaj święto kobiet). Jestem wdzięczna losowi za wszystkie razem i każdą oddzielnie.
      • princesswhitewolf Re: Lubie kobiety 08.03.17, 20:32
        dokladnie!
      • butch_cassidy Re: Lubie kobiety 08.03.17, 20:36
        Ja też smile
      • princess_yo_yo Re: Lubie kobiety 08.03.17, 20:40
        Mam tak samo! smile
    • snakelilith Re: Lubie kobiety 08.03.17, 20:47
      O ja też, lubię towarzystwo kobiet. Z kobietami lepiej mi się rozmawia, lepiej żartuje, lepiej śmieje, lepiej bawi i nawet lepiej pracuje. Mój najlepszy urlop w życiu spędziłam z moimi przyjaciółkami. Lubię, gdy kobiety są sobą, a sobą są zawsze, gdy nie ma w pobliżu faceta i nie trzeba robić u siebie ładniejszej, seksowniejszej, zabawniejszej, czy w jakiś inny sposób bardziej interesującej dla mężczyzny. Mężczyzn też lubię, ale oni są do czegoś innego.
    • joa66 A to nasze "wspólne" kobiety 08.03.17, 20:47
      https://www.nobelprize.org/
      • joa66 Re: A to nasze "wspólne" kobiety 08.03.17, 20:47
        www.nobelprize.org/
    • ira_08 Re: Lubie kobiety 08.03.17, 20:52
      Ja też. Uważam, że w kobietach tkwi niezwykła siła, jakiej nie ma w kobietach. I z wiekiem (a mam dopiero 29 lat) odkrywam jej w sobie coraz więcej.
      • mallard Re: Lubie kobiety 09.03.17, 07:56
        ira_08 napisał(a):

> Ja też. Uważam, że w kobietach tkwi niezwykła siła, jakiej nie ma w kobietach.

Chcesz powiedzieć, że nas nikt nie przekona, że białe jest białe? wink
    • chocolatemonster Re: Lubie kobiety 08.03.17, 20:56
      Bardzo fajny watek! Ja też mam swoje Wiedźmy. W nas, Wiedzmach, siła!
      • princesswhitewolf Re: Lubie kobiety 08.03.17, 21:09
        <lubie to>
    • morgen_stern Re: Lubie kobiety 08.03.17, 21:00
      Super wątek smile ja też je uwielbiam, nie ma fajniejszego towarzystwa, niż kilka wesołych, sympatycznych i dojrzałych życiowo kobiet smile udałyśmy się Matce Naturze.
      • bi_scotti Re: Lubie kobiety 08.03.17, 21:08
        I kto wie ... kto wie ... moze nam sie kiedys uda wszystkim razem spotkac w Chatce na Kurzej Stopce albo na Lysej Gorze, albo chociaz w Paryzu tongue_out www.thefrisky.com/2016-05-26/the-babayagas-house-in-paris-is-a-feminist-old-lady-paradise-i-want-to-go-there/
        Happy International Women's Day, Sisters!
        https://thumbs.dreamstime.com/t/kwiat-czerwony-godzika-bukiet-odizolowywajcy-na-biaym-tle-50278333.jpg
    • nathasha Re: Lubie kobiety 08.03.17, 21:11
      Ja tez bardzo lubie, bycie kobieta takze mimo ze czasem to brzemie lekkie nie jest. I jestem dumna z kobiet. Np podczas wojny moja osobista rodzinna bohaterka jest moja prababcia. Nie jej maz ktory walczyl, nie syn ktorego wzieli do wojska, ale ona ktora zostala sama z malymi dziecmi, ze starym ojcem, ktora przezyla najazdy dwoch armii, nacjonalistyczne bojowki i ktora ocalila rodzine porzucajac wszystko co mieli. Bierzmowane imie mam po niej.
      • kina1 Re: Lubie kobiety 08.03.17, 21:14
        Ja też lubię. Teraz mam okazję patrzeć na kobiety chore na raka i to są dzielne wojowniczki, jestem z nas dumna
      • princesswhitewolf Re: Lubie kobiety 08.03.17, 23:38
        ja tez mialam taka babcie. Pracowala jako szwaczka w fabryce, maz zginal w obozie koncentracyjnym jak miala malutkie dzieci. Wychowalaw wszystkich troje i wyksztalcila, dwie corki z tego zostaly lekarzami.
    • obrus_w_paski Re: Lubie kobiety 08.03.17, 21:14
      Uwielbiam kobiety. Jak pisałam- maja jakaś mistyczna sile, której nie ma żaden mężczyzna. Te wokół mnie są ciepłe, fascynujące, kochane, pomocne, inteligentne, dowcipne. Maja motorek w tyłku, tysiące zainteresowań, które nie przeszkadzają im w prowadzeniu normalnego życia rodzinnego. Kobiety są piękne, sensualne, skomplikowane, wg mnie z facet jest prostu jak budowa cepa, z całym szacunkiem dla panów. Oczywiście zawsze znajdzie się jakaś kobieca świnia, ale sorry panowie są zbyt, y....łatwi w obyciu, nie są żadnym wyzwaniem
      • zona_mi Re: Lubie kobiety 09.03.17, 09:38
        Pozwól, że się pod Twoją wypowiedzią podpiszę smile
    • kura17 Re: Lubie kobiety 08.03.17, 21:15
      no ja niezmiennie powtarzam, ze uwielbiam kobiety smile
      lubie je prywatnie i bardzo lubie pracowac z kobietami. lubie tez laczyc te obie rzeczy, hehe
      i, musze przyznac, ze bardzo bardzo bardzo lubie dojrzale, "starsze" kobiety, starsze ode mnie - bardzo bardzo. ta madrosc zyciowa, ogarniecie, cieplo - no matka ziemia uosobiona!

buziaki, drogie Kobiety. bardzo jestem dumna, ze jestem jedna z Was smile
      • kkalipso Re: Lubie kobiety 08.03.17, 21:44
        Też bardzo lubię/szanuję starsze od siebie kobiety od zawsze.
    • prosecco.frizzante Re: Lubie kobiety 08.03.17, 21:28
      Ja też, ja też!
    • kkalipso Re: Lubie kobiety 08.03.17, 21:42
      Gdzie tam lubię, Kocham! Kobiety mnie inspirują.
    • nickbezznaczenia Re: Lubie kobiety 08.03.17, 21:47
      Nie byłoby mnie tutaj gdybym nie lubiła. smile
    • undoo Re: Lubie kobiety 08.03.17, 23:46
      Dziekuje! Ja sie moge podpisac - lubie kobiety. A najbardziej te, z ktorymi mieszkam smile <3
    • sylwus34 Re: Lubie kobiety 09.03.17, 07:00
      m.youtube.com/watch?v=l8nh-FgEMwM
      Tak jest u mnie i u mojej Kasi.😊
    • nenia1 Re: Lubie kobiety 09.03.17, 07:58
      Ja nie tylko lubię kobiety, ja sama lubię być kobietą smile
      Równie ogromnie się cieszę z tego, że mam córkę, bo razem tworzymy mały babski kosmos smile
    • suchawloszkana3 Re: Lubie kobiety 09.03.17, 09:06
      Ja przyznaje, ze dopiero z wiekiem oraz przepracowaniem wielu rzeczy, doszlam do etapu, ze kobiety wydają mi sie ciekawe i fajne. Nie wszystkie. Ale jakos tak sie porobiło, ze zaczelam spotykac naprawdę fajne kobiety. Madre, cieple, dobre, ciekawe.
      Kiedys mialam bardzo podobne podejscie jak bergamotka.
      Dzis potrafie zrozumieć ze warczace suczydla to na ogol nieszczesliwe w srodku biedne kobietki, ze wredne zlosliwe mendy odreagowuja swoje problemy.
      Itd.
    • lilly_about Re: Lubie kobiety 09.03.17, 09:17
      Ja też. Zwłaszcza po wczorajszym Dniu Kobiet wink Jestem opita oparami absurdu wink
    • rosapulchra-0 Re: Lubie kobiety 09.03.17, 09:28
      Również lubię kobiety. Znam kilka, które uwielbiam.
    • maadzik3 Re: Lubie kobiety 09.03.17, 09:51
      dokładnie tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka