princy-mincy 10.05.17, 12:01 Czytałyscie książkę? Wiem, że jest też fim ale nie wiem, czy tak dobry jak książka. Bardzo lubię książki o utopii, możecie polecić coś w podobnym stylu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hallbera.jarlakappi Re: Dawca (Pamięci) 10.05.17, 12:15 nie czytałam, film mi się podobał Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: Dawca (Pamięci) 10.05.17, 12:18 lubimyczytac.pl/ksiazki/polka/2216/dystopia Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Dawca (Pamięci) 10.05.17, 12:50 film jest umiarkowanie niezły. tyłka nie urwie, przewidywalny, ale miło się ogląda. choc nie ukrywam ze na samym końcu się popłakałam Odpowiedz Link Zgłoś
gopio1 Re: Dawca (Pamięci) 10.05.17, 16:33 Książka mi się podobała, film nie bardzo... W podobnym klimacie - ale wg mnie duuuużo lepsza jest trylogia Igrzyska śmierci. Z innych - Więzień Labiryntu i Niezgodna - wszystkie zekranizowane. A dla młodszych - Lustro Pana Grymsa Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: Dawca (Pamięci) 10.05.17, 17:01 Ty no to jest malutka książka, u nas to lektura w podstawówce. Szybciej ci pójdzie przeczytanie książki niż tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś