kamire12 22.06.17, 12:49 czy ktoś leciał ostatnio na Kretę z Grecosem i rzeczywiście zmieniają hotele na gorsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joann_80 Re: Kreta z biurem 22.06.17, 21:50 Z konkurencji jesteś? Grecos niema monopolu na Grecję więc jeśli nie odpowiadają Ci standardy hotelowe to zmień biuro i tyle. Po co roztrząsać. Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: Kreta z biurem 23.06.17, 07:13 nie, nie jestem z konkurencji. jak mam zapytac, zeby Ci udowodnic, ze nie jestem z innego biura? po prostu pasuje mi 1 hotel i ma go tylko Grecos. Czytam opinie na temat hotelu i wypowiadają się, zeby nie jechac z Grecos. bo zmienili hotel na gorsze i to standard. Odpowiedz Link Zgłoś
joann_80 Re: Kreta z biurem 23.06.17, 20:02 Skoro pasuje Ci hotel i warunki w nim panujące to nie ma znaczenia jakie biuro podróży oferuje wyjazd. Jak nie ufasz temu konkretnemu organizatorowi to jedź do hotelu na własną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Kreta z biurem 23.06.17, 21:53 kamire12 napisała: > nie, nie jestem z konkurencji. jak mam zapytac, zeby Ci udowodnic, ze nie jeste > m z innego biura? > po prostu pasuje mi 1 hotel i ma go tylko Grecos. Jeszcze możesz jechać na własną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
regina-phalange Re: Kreta z biurem 22.06.17, 21:59 Proponuje forum Grecja lub turystyka zorganizowana. Odpowiedz Link Zgłoś