agnieszka77_11 23.07.17, 12:19 Czy macie warte polecenia miejsca na pobyt we włoskim klimacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nathasha Re: Włochy samemu 23.07.17, 12:31 Hm, a region jakis? Mam w toskanii ale troche w srodku niczego i auto niezbedne Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Włochy samemu 23.07.17, 12:50 Region bez różnicy. Zależy mi, aby było w miarę bliskim położeniu od morza. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Włochy samemu 23.07.17, 12:51 I raczej nie Kalabria, bo to już daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Włochy samemu 23.07.17, 12:56 To Toskania tez odpada, przynajmniej ta mi znana Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Włochy samemu 23.07.17, 12:59 Toskania jak najbardziej może być. Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: Włochy samemu 23.07.17, 13:25 Jedz do Sorrento! zaraz obok masz Neapol, Pompeje, Wezuwiusza, wyspe Capri. Starczy ci atrakcji morze cieple i piekne, wybrzeze Amalfi. Do Neapolu sa tanie linie. Pociag do sorrento kosztuje z 5 euro czy cos. Bylam, polecam. Na capri i z Neapolu i z sorrento jest prom, warto spedzic tam jeden dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Włochy samemu 23.07.17, 13:44 Czy masz namiary na jakiś dobry i niedrogi nocleg? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Włochy samemu 23.07.17, 14:07 Szukaj na milionie portali typu booking, dobierzesz pod siebie rozkład pokojów, cenę, lokalizację. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77_11 Re: Włochy samemu 23.07.17, 14:12 Może macie coś wartego uwagi i nie najdroższego? Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Włochy samemu 23.07.17, 15:39 No ale proszę cię- skąd mam ja np wiedzieć, jakie warunki wypoczynku preferujesz, jaki standard i co to dla ciebie znaczy "nie najdroższe"? W dobie portali pośrednictwa, ze szczegółowymi opisami, cenami, zdjeciami obiektów i opiniami tysięcy klientów poleganie na rekomendacji obcych z forum wydaje mi sie mocno przestarzałe. Polecę ci dom w Toskanii, w samym środku niczego, który mnie zachwyciła absolutnie, ale dla ciebie będzie za drogi/za tani/za blisko miasteczka/za daleko od morza/z za małą/za dużą ilością łóżek... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Włochy samemu 23.07.17, 14:52 A jak z uchodźcami w tym rejonie? Jak z bezpieczeństwem? Odpowiedz Link Zgłoś
kretkowlosa Re: Włochy samemu 24.07.17, 08:59 Rok temu byłam na Sycylii i w Kalabrii, w tym roku w Toskanii i tak - są uchodźcy, widać ich. Dla mnie to nie miało znaczenia, ot - taki lokalny koloryt. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Włochy samemu 23.07.17, 22:54 ja wspominam Capri i Amalfi jako pulapke dla snobistycznych Wlochow z poluddnia Wloch. Ciasno tam... Masa ludzi Amalfi czy Atrani to male plaze.. Capri same glazy. Rimini i sasiadujace wiochy maja wielka szeroka plaze. W ogole to polecam na polnoc od Neapolu jesli ktos lubi cywilizacje a nie namolnych sprzedawcow. Neapol wspominam zle. Ciagle chcieli mnie dotykac dziady jedne, Musialam lazic okryta w upal. Taka macana mentalnosc. Omijac tam dworzec i okolice. Tylko glowne ulice. Architektura piekna Odpowiedz Link Zgłoś