Dodaj do ulubionych

Robot planetarny

21.08.17, 22:43
Jestem praktycznie zdecydowana na Kenwood. Ale potrzebuje Waszej rady czy warto wydawać kasę na te wersję z płytą indykcyjną. Faktyczna różnica to ok 1 kpln. Wersja bez płyty za te same pieniądze oferuję więcej przystawek w zestawie.
Obserwuj wątek
    • kaka-llina Re: Robot planetarny 21.08.17, 22:54
      bez... Mam fajnego kenwooda od 5 lat, przystawki się wszystkie przydają a płyta (nie wiem czy dobrze zrozumiałam, chodzi ci o to co podgrzewa, tudzież gotuje?) to dla mnie trochę taki głupi gadżet... ale wiem, że jest tutaj wiele fanek thermomixa, jakbym miała wybierać to bym wolała kenwooda z płyta niz thermo...
    • mysiulek08 Re: Robot planetarny 22.08.17, 03:07
      Umiesz gotowac, co nie smile uzywasz plyty, piekarnika, wiesz co z czym sie je, wiec jak dla mnie wersja z plyta jest zbedna. Fajny dodatek, ale raczej (wg mnie) dla tych co zaczynaja/nie lubia/nie umieja gotowac. Owszem, do ubicia masy zoltkowej z cukrem, bezy, podgrzania ciasta drozdowego w czasie rosniecia byloby calkiem ok, ale czy warte tej kasy? Jako namientny kuchenny gadzeciarz kochajacy gotowac i piec raczej wybralabym wersje bez plyty ale z roznorodnoscia przystawek.
    • jkl13 Re: Robot planetarny 22.08.17, 09:13
      Mam kenwooda bez płyty i po prawie 2 latach użytkowania nie wiem, do czego ta płyta miałaby mi służyć. Moim zdaniem im więcej przystawek tym lepiej, dlatego ja zdecydowałam się na ten bez płyty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka