Dodaj do ulubionych

Fenomen Ryska Petru

26.11.17, 09:26
Przez ostatnie pare dni czytam na ematce, ze jedna z druga ma na niego chrapke, niejedna z lozka tez by nie wyrzucila. A ja patrze na niego i mam wrazenie, ze wyglada jak podejrzany typ, handlujacy nielegalnym alkoholem i fajkami w ciemnej i w zadnym razie nie da sie go zaliczyc do przystojnych. Moze mi ktos to wyjasnic? Bo ja rozumiel, ze forsa, pozycja i wladza no ale bez przesady. Z Hefnerem tez by sie raczej malo ktora przespala.
Obserwuj wątek
    • zazou1980 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 09:34
      Kulturalny, dobrze ubrany i umyty, niestety sporo tubylcow nie spelnia podstawowych norm uncertain
      Mieszkam w Warszawie, wychodze na ulice i widze w wiekszosci meskie fleje, nawet w metrze na Wierzbnie, gdzie przesiadaja sie korposzczury i teoretycznie powinno byc troche lepiej. O lokalesach na Pradze nawet nie wspomne...
      • rysiowa85 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 16:14
        czy on jednak nie ma zbyt opietej góry od garnituru, zawsze mu sie jakos tak dziwnie układa, jakby ledwo dopinał guzik

a w temacie, moze przypomina emamie takiego grzecznego synka - emamisynka - schludna fryzurka, zapięty pod szyje itd. Trudno nie dostrzec że jednak na tle reszty polityków wypada na ładniejszego od nich. Tak samo Schmidt jest ładniejsza niż szeregowa posłanka.

i jeszcze magia ekranu i afrodyzjak włądzy- ludzi to pociaga. Jakby go spotkały na ulicy bez świty i świadomosci że jest politykiem to by juz nie szalały. W tych dopasowanych kurtkach wyglada jakby handlował zniczami.
    • sumire Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 09:35
      Na tle większości polskich polityków - wąs, piwny brzuch, zaczeska, niedopasowany garnitur - Ryszard prezentuje się obiektywnie dobrze. Osobiście chrapki nigdy nie miałam, ale każdemu podoba się coś innego, więc mogę zrozumieć, że ktoś ma. Tyle, to dość proste.
    • hipinka Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 09:47
      Ale za to Jarosław Polskęzbaw wygląda jak dla Ciebie na uczciwego, wspaniałego człowieka big_grin
      • antyideal Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:01
        Jak sie tak zastanowić to chyba każdy polityk pis idealnie pasuje do podanego przez halo opisu, a mianowicie "podejrzany typ, handlujacy nielegalnym alkoholem i fajkami w ciemnej i w zadnym razie nie da sie go zaliczyc do przystojnych".
        • hipinka Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:11
          celnie wink
          że wymienię tylko paru "twarzowców" : Brudziński, Terlecki, Suski. Ziobro itp
          same szlachetne twarze, od których łuna uczciwości i szlachetności bije
          • tiszantul Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 14:22
            > celnie wink
            > że wymienię tylko paru "twarzowców" : Brudziński, Terlecki, Suski. Ziobro itp
            > same szlachetne twarze, od których łuna uczciwości i szlachetności bije

Terlecki był pierwszym chłopakiem Kory, oprócz tego razem wąchali klej, więc trudno powiedzieć, żeby nie miał powodzenia. Zachęcam internautki opozycyjne do wyjaśnienia, że Kora to byle kto, w młodości była brzydka, nikt jej nie chciał i dlatego z braku jakichkolwiek innych możliwości musiała ulec Terleckiemu.

"Kora kochała się w Terleckim do szaleństwa: "Tak bardzo się wtedy zakochałam, że straciłam swoją osobowość, zatraciłam siebie"- czytamy w jej autobiografii. Ich związek był szalony, a miłość intensywna. Razem poznawali tajniki rozpusty; wąchali razem klej, uprawiali dziki seks."

www.wiadomosci24.pl/artykul/kora_ryszard_terlecki_to_moj_byl_kochanek_razem_wachalismy_klej_235526.html
            • default Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 15:56
              Ba, kiedys....
              wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,22698541,malenczuk-do-marszalka-pies-byles-hipisem-lali-nas-tacy.html#BoxNewsImg&a=167&c=96_new_navi_bar
        • black_halo Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 11:35
          Ja to bym nawet rozszerzyla, ze kazdy polityk na polskiej scenie politycznej wyglada podejrzanie. No ale Petru to dla mnie jakis fenomen niepojety. Ubiera sie dobrze, porzadnie a ten fryz na jeza - tak jakby nie mogl oprocz garnitury zainwestowac w jakies fryzjera dobrego.
      • araceli Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:05
        hipinka napisała:
        > Ale za to Jarosław Polskęzbaw wygląda jak dla Ciebie na uczciwego, wspaniałego
        > człowieka big_grin

Ona się przecież brandzluje lisimi oczkami Dudusia-Maliniaka big_grin
      • triss_merigold6 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:08
        Skąd ta potrzeba czarno białego podziału i założenie, że jeśli kogoś nie uwodzi Petru to na pewno uwodzi go Kaczyński czy Adrian?
        • nathasha Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:11
          Bo kolejne placzliwe watki zakladaja te same osoby ktore sa znane z milosci do dzudze?
          • triss_merigold6 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:14
            Utożsamiasz sympatie czy preferencje polityczne z erotycznymi?
            • nathasha Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:24
              Ja? Czy ja zakladam watki mylace chec przespania sie z kims z preferencjami politycznymi i popierajac teze ze kobiety glosuja ekhm ekhm ekstensywnymi badaniami forumowymi?
        • hipinka Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:13
          nie żadna potrzeba podziału, tylko blackhalo już niejednokrotnie entuzjastycznie wypowiadała się o wyżej wymienionych panach, żadnych mankamentów w nich nie widziała
          • lauren6 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:51
            Ktoś kiedyś pisał o Jaro w kontekście seksualnym????? Pokaż!!!!

W wątku o fascynacjach seksualnych kilkakrotnie padło nazwisko Petru. Teraz w tym wątku rozmawiamy o rzekomym pociągu seksualnym jaki wywoluje ten pan w ematkach, nie o polityce. Jeśli jednak ciebie pociąga seksualnie Jarosław masz prawo o tym napisać.
            • nathasha Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:58
              Nie, nie piszemy o tym tylko o tym jak jedna forumka sie dziwi ze innym kobietom moga sie podobac mezczyzni ktorzy jej sie nie podobaja. I to fizycznie!
            • hipinka Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 11:23
              o przepraszam
              ja się odnosiłam do tego fragmentu: "A ja patrze na niego i mam wrazenie, ze wyglada jak podejrzany typ, handlujacy nielegalnym alkoholem i fajkami", nie wolno mi?
              poza tym naprawdę nie wiem, na podstawie czego wywnioskowałaś, że piszę o fantazjach erotycznych na temat Jarosława, proszę o cytat
              i nie ekscytuj się tak z samego rana wink
    • lauren6 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 09:48
      Zgadzam się z Tobą. Niby o gustach się nie dyskutuje, ale zupełnie nie rozumiem tej fascynacji Petru czy jego rzekomo seksownym głosem. Dla mnie jest aseksualny: taki ospały, średnio inteligentny misiek.
      • nathasha Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:10
        To sie Lauren dyskutuje czy nie? suspicious uwielbiam te rozkminy w stylu "jak moze sie George podobac?? Ja to bym nawet w jego strone nie spojrzala" co oczywiscie wyraza jedynie pogarde tych ktore nie daj boze spojrzaly i chyba nadzieje na poprawienie sobie humoru ze tak na mojego nie musza spogladac wink
        • cosmetic.wipes Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:23
          Jeszcze napisz, że Rysiu ma wspaniała dykcję i to będzie dopełnienie twojego obiektywizmu
          • nathasha Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:26
            Nie widze w swojej wypowiedzi wzmianki o Ryszardzie ale do tego trzeba pewnie miec mozg z waty by to dostrzec. Albo z platkow kosmetycznych.
        • lauren6 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:47
          Tak głośno się zastanawiam. Nie wolno mi? suspicious

Zadziwia mnie, że niektóre ematki, niby tak pogardzające cebulactwem, z chęcią rozłożyłyby nogi przed takim bankierskim chłopkiem-roztropkiem. Jak widać powyżej big_grin
          • nathasha Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:51
            Lauren, mozesz mi wrzucic ogolnoswiatowy standard cebulactwa, moze byc tez ogolnopolski, z poszczegolnymi kryteriami? Czy jak idziesz ulica to tez glosno wzdychasz na widok pary w ktorej facet spelnia ten standard, co wiecej zaczepiasz pania i jej ten standard wykladasz?
            • lauren6 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:52
              Tak, nic innego nie robię poza zaczepianiem obcych chłopow. Chyba pomyliłaś mnie ze sobą.
              • nathasha Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:55
                Chlopow? Chyba napisalam o zaczepianiu pani ale widac jak niektorym seks kojarzy sie z ryskiem tak innym zaczepianie z chlopami.
          • tiszantul Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 14:34
            > Zadziwia mnie, że niektóre ematki, niby tak pogardzające cebulactwem, z chęcią
            > rozłożyłyby nogi przed takim bankierskim chłopkiem-roztropkiem. Jak widać powyż
            > ej big_grin

Może po prostu wierzą autorytetom moralnym? Przecież należąca do Agory gazeta poinformowała, że Petru to polski Kennedy.

metro.gazeta.pl/metro/1,50144,19363606,polski-jfk-dlaczego-tak-lubimy-ryszarda-petru.html
            Można sparafrazować - czytajcie gazety spółki Agora, a będziecie zimą w sandałach chodzić.
      • tiszantul Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 14:23
        > Zgadzam się z Tobą. Niby o gustach się nie dyskutuje, ale zupełnie nie rozumiem
        > tej fascynacji Petru czy jego rzekomo seksownym głosem. Dla mnie jest aseksual
        > ny: taki ospały, średnio inteligentny misiek.

magia władzy. Wczoraj stracił stanowisko, dzisiaj przestał być atrakcyjny.
    • araceli Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:08
      Przekaz dnia z Kremla - co tam demolka sądów, co tam okradanie ludzi 50-cio procentowym podatkiem, co tam tysiące ludzi bez pracy z powodu ograniczeń w handlu - wygląd Ryśka Petru się liczy!

Krejzi ma rację - Polacy mają to na co zasługują. Debile postanowili spalić kraj i jarają się dymem.
      • sumire Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:26
        Całkowicie się zgadzam. Nie wiem, co się dzieje z tym narodem, ale bardzo mnie niepokoi fakt, że najważniejszymi newsami ostatnich dni są Petru i atlas kotów prezesa. OK, sprawa Petru może być o tyle istotna, że wygrana Lubnauer prawdopodobnie przysporzy popularności Nowoczesnej, więc PiSStrolle mają biegunkę od wczoraj. Ale czemu akurat przy tej okazji zakładać wątasek o tym, jaki to on nieatrakcyjny...
        • triss_merigold6 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:30
          Odbywała się konwencja i wybory przewodniczącego partii, która wprowadziła posłów do parlamentu i jest zauważalna na scenie politycznej.
          Czy to nie GW eksponowała zdjęcia sali sejmowej z "Atlasem kotów" w centralnym miejscu? Nie, wcale nie nadawało to znaczenia czytelnikowi ww. książki, wcale.
          • nathasha Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:34
            Gw czy gazeta?
            • triss_merigold6 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:36
              Jeden pies (kot). Eksponowały też m.in.: tvn24, onet, wp, wprost.pl.
              • handzia.kaziukowa Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:43
                ale tym razem nikt się nie śmiał;P
              • nathasha Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:45
                Czyli jak pisze the times majac na mysli gola babe opublikowana przez the sun to jeden pies?
          • araceli Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:43
            triss_merigold6 napisała:
            > Czy to nie GW eksponowała zdjęcia sali sejmowej z "Atlasem kotów" w
            > centralnym miejscu?

Tak samo podawane były informacje o przegłosowanych ustawach - ich zapsiach i skutkach. Widać debile zatrzymali się na obrazku z kotkiem.
          • sumire Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:47
            Tak, wiem, że odbywała się konwencja. Ten wątek nie jest wszak o konwencji, a o tym, że Ryszard Petru jest brzydki.
            I tak, wiem, że GW, TVN i inne media zrobiły niusa z atlasu kotów i uważam, że bardzo źle postąpiły.
        • tiszantul Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 14:44
          > OK, sprawa Petru może być o tyle istotna, że wygrana Lubnauer prawdopo
          > dobnie przysporzy popularności Nowoczesnej, więc PiSStrolle mają biegunkę od wc
          > zoraj

Jest nowa narracja. Petru to już nie "lider opozycji" i "przyszły premier", ale poważne obciążenie wizerunkowe dla Nowoczesnej, która dzięki samemu usunięciu Petru wystrzeli w sondażach.

Mówiąc serio, poparcie Nowoczesnej oscyluje w granicach progu wyborczego, dlatego my pistrolle popieramy Nowoczesną, ponieważ dezintegruje opozycję, a gdyby nieszczęśliwie Nowoczesna nie weszła, te miejsca dostałaby Platforma, byłaby wtedy silniejsza, bardziej zwarta i miałaby spokój z trollingiem różych myszek agresorek. Ale opozycyjne internautki twierdzą, że nowoczesna to dla pissu zagrożenie.
          • tiszantul Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 15:13
            > > OK, sprawa Petru może być o tyle istotna, że wygrana Lubnauer prawdopo
            > > dobnie przysporzy popularności Nowoczesnej, więc PiSStrolle mają biegunkę

nowe sondaże wskazują, że wprawdzie pissowcy strasznie się boją Nowoczesnej, lecz równie bardzo powinni się obawiać PSL, które dystansuje Nowoczesną w sondażach. PSL to potęga, to sojusznicy Platformy, osiem lat razem z Platformą rządzili krajem. Wypada bać się też SLD, ale trochę mniej, bo w końcu mają o jeden punkt procentowy mniejsze poparcie niż potężny PSL i nowoczesna Nowoczesna.

www.rp.pl/Polityka/171129227-Sondaz-PiS-z-samodzielna-wiekszoscia-Nowoczesna-za-PSL.html
            • araceli Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 15:14
              Prawacki troll sra i sra...
    • domowapani Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 10:34
      On jest straszny. Wygląda na nierozgarnietego. A to niestety nawet z milionami nie dałoby rady mnie uwieść czy nawet przekonać do nie zobowiązującego seksu.
    • riki_i Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 12:55
      black_halo napisała:

> Przez ostatnie pare dni czytam na ematce, ze jedna z druga ma na niego chrapke,
      > niejedna z lozka tez by nie wyrzucila. /.../ Moze mi ktos to wyjasnic?

Powiem tak. Jednorazowa chrapka nawet jakiejś całkiem sensownej pani na mięśniaka bez mózgu w zasadzie jest zrozumiała. Natomiast mnie uderzyło co innego - to, że w tamtym wątku Petru był rozpatrywany jako "interesujący całokształt", do tego przez forumki nie będące różowymi Dżesikami. Oznacza to dla mnie tyle, że różni szemrani guru od motywacji mają jednak częściowo rację - wystarczy bucostwo level hard, dobrze skrojony garnitur, "męska" (?) pewność siebie i (niektóre) kobiety rozkładają się w minutę - przynajmniej w swoich marzeniach, jak w tamtym wątku.
      Natomiast b. cieszy mnie to, że są również takie kobiety jak spanish_fly , która (w innym wątku o Ryszardzie) napisała cytuję 'Od pierwszego jego występu w roli szefa .N sprawiał na mnie wrażenie głupka'. Znaczy, że inteligentna ludzkość jeszcze nie wymarła.

• triss_merigold6 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 13:04
        W sumie dlaczego nie mieliby mieć racji.
        - istnieje popyt na kołczów, a ci zarabiają na naiwnych dobre pieniądze
        - mnóstwo kobiet, uwiedzionych stanowczością i ekspresją guru weszło w przeróżne piramidy handlowe
        - poseł Gosiu <dwie zupełnie sprawne wizualnie żony> miał dramatyczny wygląd, ale pewności siebie, bucostwa i budowania aury władzy nie można mu było odmówić, a Petru jednak wygląda lepiej
        - NLP i PUA mają jednak jakieś uzasadnienie praktyczne <najwyraźniej> i są skuteczne
        - sporo kobiet marzy o - w ich wyobrażeniu i skali - wielkim świecie, a Petru był lansowany jako polski JFK <jaki kraj taki JFK>
        • bywalec.hoteli Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 13:34
          Celnie Triss
      • black_halo Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 13:20
        Dzieki. Oswieciles mnie. Juz nie chcialam pisac o glupocie Petru bo on za kazdym razem jak otworzy buzie to jest smiesznie nawet. No ale ta glupota sprawia, ze nawet jakby wygladal jak Brad Pitt za swoich lepszych lat, to bylby dla mnie totalnie aseksualny.
        • leokadia35 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 13:22
          Mi się Rychu podobał ale grany przez Lesława Żurka w uchu prezesa smile oryginany Rychu nie jest w moim typie , nie lubię takiego uzębienia
          • domowapani Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 13:54
            O, to taaaak... Mniam...
          • bywalec.hoteli Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 15:26
            Zurek grał Rycha super
    • kropkacom Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 14:28
      To tylko świadczy jacy mężczyźni otaczają forumki. Z całym szacunkiem oczywiście wink Dla mnie jest śliski, ale co najgorsze to inteligencja mu się na twarzy nie wymalowała. Na jego obronę: jest sto innych gorszych męskich typów.
    • mamma_2012 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 15:32
      Zastanów się na jakim tle występuje. Kogo bierzesz Ryska czy Ziobrę, Bochenka, Jarka, jednego, drugiego, Terleckiego itd?
    • ichi51e Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 16:14
      On nawet nie stal kolo domu w ktorym mieszkal kierowca Hefnera.
    • heca7 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 16:29
      Mnie on się nigdy nie podobał. Poza tym, że garnitur na nim nieźle leży to talentu politycznego nie ma. Nie umie pociągnąć za sobą członków swojej partii a co dopiero wyborców. A wyborcy PiSu są fanatykami w przeciwieństwie do wyborców Nowoczesnej. Sam Petru ciągle zagubiony, czegoś nie wie,czymś jest zaskakiwany, ciągle jakby ta jego partia była w budowie. Mam uczucie takiej prowizorki jak z początku lat 90 kiedy wszystko było nowe i na urrra! Niestety talentem do noszenia ubrań nie da się zbić kapitału politycznego. Brakuje mu charyzmy i tyle. Jego zachowanie po wyborze Lubnauer przypominało to Waldemara Pawlaka- czyli jestem obrażony i zabieram swoje zabawki. A już jego romansik z polityczną dziewicą pogrążył go całkowicie.
      • bywalec.hoteli Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 16:45
        Mi on wyglada na lobbystę
        • heca7 Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 16:47
          Ale na polityka co pociągnie tłumy i potem utrzyma tą popularność przez parę kadencji absolutnie nie...
      • tiszantul Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 17:06
        > A już jego romansik z polityczną dziewicą pogrążył go całkowicie.

"A co, miałem z Lubnauer jechać?" Nic dziwnego, że wybrał dziewicę polityczną.
    • ichi51e Re: Fenomen Ryska Petru 26.11.17, 16:49
      Nic mnie nie zdziwi - popatrzcie na Putina o_O

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka