Dodaj do ulubionych

Komplement, ktory utkwil w pamieci

17.01.18, 15:24
Jaki otrzymalas komplement, ktory z jakiejs przyczyny utkwil Ci w pamieci?
Moj prywatny hit jaki uslyszalem niedawno:

"Widzialam gorsze geny"
wink

Ale jakozem facetem jestem, moja "baza" z definicji nieporownywalnie skromniejsza niz Wasza. Jakie sa Wasze?
A, jeszcze jeden. Siostra mi kiedys mowila, jeszcze jako nastolatka, ze uslyszala taka zagadanke: idzie chodnikiem. Przechodzi obok stojacych dwoch mlodych gagatkow i jeden z nich "fajny masz ryj".
Nie wiedziala czy smiac sie czy plakac. Wygral smiech, ale z czasowym poslizgiem smile
Obserwuj wątek
    • same-old_mona Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 15:27
      "Ładnie wyglądasz w kapturze. .. Bo Cię nie widać" do dziś nie jestem pewna czy to był komplement, choć mówiący upierał się, że tak wink
    • aqua48 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 15:29
      Z ogromnym podziwem powiedziane przez kolegę - ach Aqua masz zawsze takie genialne pomysły, szkoda, że są takie nierealne...komplement mojej Mamy - nie chowaj wszystkich włosów pod czapkę to twoja jedyna ozdoba!
    • manon.lescaut4 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 15:45
      Sytuacja z centrum miasta w biały dzień, ja około 15-16 lat i podstarzały przechodzień: Zrób mi kupę na twarz. Ja- przyspieszam. Przechodzien krzyczy: Zawsze marzyłem żeby taka dziewczyna nasr... mi na gębę!
      Właśnie mi się to przypomniałosad Pamietam, ze długo nie mogłam się otrząsnąć...
      • majenkir Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 16:36
        big_grinbig_grinbig_grin
        I co? Nasr....as?
      • milamala Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 20:22
        manon.lescaut4 napisał(a):

> Sytuacja z centrum miasta w biały dzień, ja około 15-16 lat i podstarzały przec
        > hodzień: Zrób mi kupę na twarz. Ja- przyspieszam. Przechodzien krzyczy: Zawsze
        > marzyłem żeby taka dziewczyna nasr... mi na gębę!
        > Właśnie mi się to przypomniałosad Pamietam, ze długo nie mogłam się otrząsnąć...

Mnie to raczej na molestowanie wyglada.
        • manon.lescaut4 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 20:36
          No raczej... sad jak o tym pomyśle, jaka ja młoda byłam wtedy i takie teksty usłyszeć od jakiegoś zboka ehh bleeeeh
        • jolie Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 21:24
          Oczywiście, obleśny dziad.
      • bombalska Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 12:29
        Popłakałam się big_grin
        Przepraszam smile Tobie zapewne nie bylo do smiechu...
      • lilomilo Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 13:18
        Obrzydliwe i straszne jednocześnie....
    • swiezynka77 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 15:47
      rozmawiałam z kolegą o snowboardowych ochraniaczach na tyłek a on "szkoda zaburzać takie proporcje" big_grin
    • clk Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 16:09
      "wygladasz jak lalka Barbie" smile

zawsze chcialam,daleko mi do tego ale widocznie mialam swoj dzien smile
    • aj.riszka Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 16:23
      "Dziecko w ogole nie pasuje do Ciebie" - to chyba najpiekniejszy komplement, jaki tylko moze uslyszec 'poczatkujaca' mama smile
      • sanrio Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 09:28
        nie rozumiem tego komplementu. Możesz wyjaśnić dlaczego jest najpiękniejszy?
        • wysokienapiec Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 18:26
          to chyba była ironiczna wypowiedź wink
        • aj.riszka Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 21:11
          Okej, napisze (wbrew sobie i wrodzonej skromnosci wink) : sprawialam wrazenie zadbanej bizneswoman, bez oznak pociazowego ciala a przy tym usmiechnietej, pelnej energii i blasku tongue_out , z plaskim jak deska brzuchem i jedrnymi posladkami ...uff - chyba zostalam prawdziwa ematka wink
          A nabierac kg zaczelam okolo 4r.z dziecka...
    • adriana.la.cerva Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 16:25
      Uslyszalam ze mam urode niemki
      • thea19 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:35
        to chyba nie byl komplement
        • adriana.la.cerva Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:55
          Ofkors ze nie byl chociaz mialo zabrzmiec neutralnie
        • tanebo2.0 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 18:45
          Oj tam Diane Kruger mogłaby mi dzieci germanić...
      • kochamruskieileniwe Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 22:52
        Był czas (w latach 80-tych), że notorycznie brano mnie za Szwedką. Kontrola paszportowa była wręcz rozczarowana, gdy zobaczyła mój paszport. Polka?????. Na jakims obozie żeglarskim, tzw KWŻ był zdumiony, gdy się po polsku odezwałam.
        Ale nie wiem, czy to komplement...
        Aha - białowłosą blondynką nigdy nie byłam. Blondynką owszem jestem, ale nie taką jasną.
        • konsta-is-me Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 23:08
          Mnie w Szwecji brali nieustannie za Szwedke, byc moze z powodu jasnych brwi (jakos powszechniejszych niz w Polsce).
        • butch_cassidy Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 07:16
          Mnie wszędzie biorą za Włoszkę. W Marrakeszu obsługa baru zaczęła ze mną rozmawiać po włosku, bez pytania. Na szczęście zrozumiałam, o co chodzi. I jeszcze kilka takich śmiesznych sytuacji miałam.
          Za Szweda to męża biorą smile A jak jesteśmy razem, to nikt nie próbuje zgadywać big_grin
          • tsaria Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 19.04.18, 08:45
            Ja jak byłam w Stanach to mnie za Hiszpankę brali, w Hiszpańskim sklepie od razu po hiszpańsku do mnie mówili, a potem pan zdziwiony, że ja z Polski, w barze, tak samo i parę jeszcze takich sytuacji było.
            Dziwiło mnie to, bo ja mam raczej słowiański typ urody, czarnooką i czarnowłosą nigdy nie byłam.
            • hipinka Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 20.04.18, 23:40
              nas z mężem we Francji notorycznie biorą za Francuzów wink
              ostatnio jak juz wracaliśmy do Polski, w samolocie pewna kobieta (mieszkająca we Francji od lat, jak sie potem okazało) zaczęła do nas po francusku. My do niej, że jesteśmy Polakami. Ona na to: Tak? A jak długo mieszkacie we Francji? big_grin
      • tajemnicza.a.m Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 19.04.18, 20:00
        W Niemczech recepcjonistka zapytała mi się czy jestem z Pakistanu....
    • bei Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 16:32
      Już kiedys pisałam- gostek siedział z kumplem na murku, byli już lekko w innym stanie jaźni, ożywili się na mój widok. Jeden z nich uśmiechnął się szeroko i rzekł- lalunia, jaka ty ładna jestes....popatrzył na moje nogi (zdawałam sobie sprawę, ze ładna to padło tylko dlatego, ze już tego piwa czy wina było dostatecznie do przefiltrowania „urody” )-No ale z nogami to czekałam na tym razem szczery komplement a ten- ty kariery to nie zrobisz....buty sobie lepsze kup !
      • rosapulchra-0 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:06
        big_grin big_grin big_grin
    • wredna.zmija Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 16:37
      Że mam zmysłowe nogi. Dodam, ze miałam 15 lat.
    • majenkir Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 16:40
      Moja corka do mnie jak byla mala: "Jestes ladna.... jak na mame" smile
    • deq3 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 16:43
      "jesteś jak moja mama"
      Ja miałam wtedy niecałe 28, a komplementujący ze 26
    • wlazkotnaplot Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 16:52
      Jak przez 20 lat na kolei pracuję, takich nóg nie widziałem smile))) 20 kilka lat temu crying
    • bazia8 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 16:58
      Absolutnie najlepszy:
      Jesteś bardzo inteligentna, prawie tak inteligentna jak ja!
    • konsta-is-me Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 16:59
      "Ale ubrac to sie pani potrafi" - "Bohema, bohema" 😁-od zula na dworcu PKS.
      Mialam sztruksowy, brazowy obcisly kubraczek z futerkiem, sztruksowa czapke z daszkiem i czarne kozaki na szpilce😁
      • alpepe Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:05
        O tym, że mam świetny styl też kiedyś usłyszałam, od faceta, który chodził ubrany jak jakiś gejowski papież, ale trzeba przyznać, że wszystko grało.
        • konsta-is-me Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:18
          Gejowski papiez?
          Ze jak rozowa pelerynka z myca czy jak? 😁
          • alpepe Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:33
            Nie, coś w stylu tiary papieskiej, z ornatami i wielkimi pierścieniami. Miał jeszcze coś w rodzaju pomponów przy uszach i był uszminkowany. W każdym razie kolorystycznie i stylowo grało, tylko że był bardzo oryginalny. Najlepsze, że ja się ubieram zwykle bardzo stonowanie, dyskretnie, ale też wszystko, zdaje mi się, zwykle gra.
    • butch_cassidy Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:28
      Że mam twarz anioła Botticellego; że rzut oka na mnie wystarcza, by zwietrzyć kłopoty (w sensie perypetie romansowe wink ); że jestem najinteligentniejszą kobietą, z jaką miało się do czynienia (jakoś to było zabawniej ujęte, ale nie pamiętam dokładnie)... No i oczywiście, że jestem bella wink ale to już bardziej kwestia scenerii niż oryginalności big_grin
      • bazia8 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:34
        Zazdroszczę!
      • alpepe Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:37
        haha, z tą inteligencją, to musiał być jakiś buc.
        • bazia8 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 19:42
          Pani Buc
      • hosta_73 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 20:51
        Wow! Od jednego za jednym zamachem?
        • butch_cassidy Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 07:18
          Nie, nie big_grin
    • anorektycznazdzira Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:33
      "Nawet mnie nie wkręcaj że to Twoja córka, bo widzę, że siostra" (wiem, wiem, wszystkie ematki to ciągle słyszą i ja też)
      "O rany, pani mieszka na tym samym osiedlu?! Ja nawet nie wiedziałam że tak blisko mieszka taka mądra osoba!" (tak, ten jest mój ulubiony, a minę musiałam mieć bardzo niemądrą bo mnie całkiem zatkało)
    • alpepe Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:36
      Dużo było, ale kiedyś miałam piętnaście lat, szłam w lnianej bardzo podkreślającej figurę szmizjerce, na przeciwko szedł facet ok. trzydziestki, dotknął serca, kiedy nasz wzrok się spotkał i powiedział: Zapiera dech.
      • raczek47 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:53
        Ten komplement zawsze wywołuje u mnie uśmiech,gdy go sobie przypomnę:
        Po wielu latach id skończenia studiów przypadkowo na ulicy innego miasta spotkałam mojego prof.filozofii,którego b.lubiłam i u którego na zajęciach aktywnie się udzielała.
        Prof mnie poznał,mimo że byłam już mają dwójki dzieci i na pewno się zmieniłam.
        Wymieniliśmy kilka miłych zdań na tej ulicy i na koniec on mnie tak ładnie skomplementował:" Miło było Panią spotkać.To tak,jakby wiosnę zobaczyć "(był jakiś okropny zimowy dzień).
        Od tego spotkania minęło już kolejne sto lat,prof.zmarł w ubiegłym roku,ale ta życzliwość w jego głosie i taka niwymuszona szczerość sprawiły że tę chwilkę rozmowy i ten komplement pamiętam☺
        • mondovi Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 21:34
          Super!
      • 7katipo Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 19.04.18, 19:52
        Ojej, jakie ładne! smile ten komplement znaczy smile
    • celice73 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:45
      Jak byłam młodą dziewczyną, dentystka mi powiedziała, że mam ładnie sklepione podniebienie i będzie mi dobrze proteza leżała na stare lata.
      • rosapulchra-0 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:48
        big_grin
        • raczek47 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 18:01
          A z tego typu medycznych to taki: kilka godz po porodzie leżę na szpitalnym łóżku,obolała,krwawiąca z tą długą szpitalną podpaską między nogami i przychodzi ordynator na obchód z grupką studentów,każe mi podnieść koszulę,szczypcami odsuwa podpaskę i mówi do nich: "popatrzcie,jaka piękna miednica"😁.
          • jowita771 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 09:52
            Z medycznych też mam:
            Niedawno w trakcie badania lekarka powiedziała, że widać, że ćwiczę i miała na myśli, że tak powiem, moje wnętrze.
            A dentystka powiedziała, że mam bardzo ładne zęby. A potem jeszcze rozmawiałam z pomocą dentystki przy umawianiu następnej wizyty i ta tez powiedziała, że mam bardzo ładne zęby. Wyszłam z przychodni i się uśmiechałam do lusterka w aucie, żeby sobie popatrzeć na własne zęby.
            Jestem raczej przeciętnej urody, ale zdarzało mi się słyszeć miłe komplementy. Trzy razy zdarzyło mi się, że kobieta starsza ode mnie o nieco ponad pokolenie zachwycała się, jaka jestem piękna i zawołała kogoś, żeby też mnie obejrzał. To były trzy różne kobiety w trzech różnych sytuacjach. Czułam się za każdym razem idiotycznie, bo żadna ze mnie piękność, a te zawołane osoby też chyba nie widziały powodu do zachwytu. Nawet się zastanawiałam, czy ktoś sobie ze mnie jaj nie robi.
            • latarnia_umarlych Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 13:10

> Trzy razy zdarzyło mi się, że kobieta starsza ode mnie o nieco ponad pokolenie
              > zachwycała się, jaka jestem piękna i zawołała kogoś, żeby też mnie obejrzał. To
              > były trzy różne kobiety w trzech różnych sytuacjach. Czułam się za każdym raze
              > m idiotycznie, bo żadna ze mnie piękność, a te zawołane osoby też chyba nie wid
              > ziały powodu do zachwytu. Nawet się zastanawiałam, czy ktoś sobie ze mnie jaj n
              > ie robi.
              >
              >
              O matko, znam to! Śmieję się czasem, że chyba mam "przedwojenną urodę", bo zachwycają się nią głownie starsze osoby. Z ręką na sercu, nie wiem czemu, bo żadna ze mnie piękność. Mam bardzo delikatne i dziecinne rysy twarzy, taki typ dla koneserów. Może spóźniłam się z moim typem urody o kilkadziesiąt lat. wink
              • manon.lescaut4 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 13:23
                Jacie, znam to uczuciesmile Zwłaszcza jedna ciotka, kochana ciotunia w sumie, lubiła się tak mną zachwycać, a ja kompletnie nie wiedziałam o co jej chodzi, podejrzewałam nawet żarty. Ze piękna jestem, ze wyglądam jak młoda Sofia Loren, ze powinnam wysłać zdjęcie do banku twarzy i zostać modelka. Bardzo mnie to krępowało i miałam ochotę wyskoczyć z „co tez ciocia pie..y?!”
                • latarnia_umarlych Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 16:44
                  manon.lescaut4 napisał(a):

> Bardzo mnie to krępowa
                  > ło i miałam ochotę wyskoczyć z „co tez ciocia pie..y?!”

Haha, pięteczka wink
                  • latarnia_umarlych Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 16:45
                    Piąteczka. Nie wiem, co to pięteczka, brzmi jak mikro-pięta.
                    • aerra Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.04.18, 19:51
                      No jak to, to samo co piąteczka, tylko piętami big_grin
      • wlazkotnaplot Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 18:50
        smile świetne. To jeszcze, nie mnie ale córce lekarka na usg: ale masz ładną trzustkę, napatrzeć się nie mogę smile
        • konsta-is-me Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 18:56
          Mi kiedys pochwalili nerki "piekna nerka, widac ze mloda" 😁
          • julek_i_ja Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 19:53
            Ja od wielu pielegniarek slyszalam, ze mam przepiekne zyly (przy pobieraniu krwi).
            • ira_08 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 19.04.18, 07:11
              A ja mam ładną macicę 😀
      • milamala Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 20:24
        celice73 napisała:

> Jak byłam młodą dziewczyną, dentystka mi powiedziała, że mam ładnie sklepione p
        > odniebienie i będzie mi dobrze proteza leżała na stare lata.

No wiesz, oplulam ekran komputera.
      • kura17 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 10:08
        > Jak byłam młodą dziewczyną, dentystka mi powiedziała, że mam ładnie sklepione podniebienie
        > i będzie mi dobrze proteza leżała na stare lata.

haha, do mnie lekarka po 2 cesarce powiedziala: takiego wielkiego lozyska to niegdy nie widzielismy! lekarze i polozne i pielegniarki sie schodzili, zeby ogladac! big_grin
      • mangosmoothie Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 15:45
        mi ortodonta powiedział, że mam cudownie symetryczną szczękę i piękne kły
    • daisy Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 17:58
      "Ty jesteś jakaś taka wąska z boku, a szeroka z przodu..." - mój obecny mąż gdzieś w początkach znajomości big_grin
      • hosta_73 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 20:55
        I pewnie długa do góry 😉
    • adriana.la.cerva Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 18:02
      Moze nie komplement ale:

Bedac w poczatkowej ciazy tak okolo 10 tydz, moj gin przyjal mnie u siebie w szpitalu, w drodze wyjatku. Lipiec, upal jak diabli, maly pokoik, okna szeroko otwarte. Po skonczonym usg (tym wewnetrznym, nie przez powloki brzuszne) mialam 100 pytan bo to pierwsza ciaza, ja podekscytowana stanem, itd
      I tak wypytuje mojego doktora, a to o suplementy a to o badania w koncu on mowi do mnie " pani adriano, pani ubierze majtki bo nam zaraz pacjencji z chirurgii z okien powypadaja"
      • niu13 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 18:23
        Masz świetne nogi, gdy szłam odziana w spódnicę do kostek i martensy.
      • spirit_of_africa Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 21:14
        Boskie
      • mozambique Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 19.04.18, 10:08
        czyi twój gin był w w 10 tc gdy przyjął cie w szpitalu ???
    • default Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 18:26
      Ten mnie rozczulił i zawsze mi się robi miło, gdy sobie przypominam: robiłam zakupy na bazarku, w pewnym momencie podszedł do mnie starszy, dystyngowany, zadbany pan (ok. 70-tki, ja miałam wtedy ze 45, może 47) i kłaniając się uprzejmie powiedział:
      "Bardzo panią przepraszam za moją śmiałość, ale obserwuję panią od kilku minut i zdecydowałem, że muszę pani to powiedzieć - jest pani wyjątkowo piękną kobietą." Uśmiechnął się, uchylił kapelusza (sic!!) i odszedł.
      Ogromnie to było sympatyczne.
      • butch_cassidy Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 18:40
        Ale super!
      • sumire Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 18:45
        Przeżyłam coś podobnego - starszy pan nadchodzący z naprzeciwka zatrzymał mnie, przeprosił i powiedział, że bardzo ładnie się uśmiecham. Przemiłe.
        • agiq Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 19:05
          Lato upał, ja 8 miesiąc ciąży, wysiadam z autobusu ubrana w sukienkę długą białą na ramiączkach. Pan typu zulikowatego wykrzyknal- jakby aniol zstąpił! wink
          • butch_cassidy re 18.01.18, 07:21
            Też cudowne smile
      • hosta_73 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 21:04
        Fajne 😊 taki prawdziwy, szczery zachwyt. Musisz byc ładna.
        Ja tam same banalne zbieram i to najczęściej od wstawionych gości...
        Natomiast teściowa powiedziała kiedyś o mnie z uznaniem w glosie "nooo, ona to na pewno nie jest cielę" ( a ciepłych kluch nie lubi wiec komplement jak nic).
      • sanrio Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 09:48
        ojeeeej, aż mi się łezka zakręciła. Piękne
    • mamaemmy Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 19:17
      Taki komplement od pijaczka w Tesco.
      Byłam na pogrzebie taty koleżanki z pracy,więc cała na czarno,blond włosy rozwiane,rumieniec na policzkach-wiał wiatr bardzo. Wysokie obcasy,czarny trencz. Chyba wyglądałam niezle,bo wiele osób się oglądało na ulicy. Po pogrzebie podjechaliśmy na zakupy i tam taki kochany pijaczyna do mojego męża wypalił : ALE MA PAN PIĘKNĄ DZIEWCZYNĘ ! WYGLĄDA ZJAWISKOWO ! A mój mąż na to "To moja żona jest ! " tongue_outPPPP Pan pijaczynka zrobił mi dzień smile
    • 89mumin Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 19:48
      "Zżarłaś tyle tych śledzi, a i tak pachniesz czekoladą" - powiedziane przez niemęża sto lat temu. Do tej pory mamy różnicę zdań w kwestii tego jak powinien brzmieć prawdziwy komplement.
      • hosta_73 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 21:07
        😂
      • mondovi Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 21:41
        Bomba!
    • mae224 Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 17.01.18, 19:55
      Na parkingu do mojego męża obcy, parkujący obok facet:
      - To pana żona? Gratuluję.
      • butch_cassidy Re: Komplement, ktory utkwil w pamieci 18.01.18, 07:23
        Matko, to my kiedyś mieliśmy podobnie, choć jednak inaczej. Ale mi się wtedy przykro zrobiło... Jakiś taki menel zapukał w szybę na stacji (wszyscy byliśmy w aucie, łącznie z psem) i zagadnął męża: "Niech pan docenia to, co pan ma". Chyba coś tam jeszcze powiedział, ale zapamiętałam tylko to zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka