bartus1977 09.05.08, 23:14 Jakie są Wasze opinie o tym przedszkolu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkasia_lublin Re: Entliczekpentliczek 01.06.08, 11:57 hej moja córka od roku chodzi do tego przedszkola i musze przyznac ze jestesmy bardzo zadowoleni z tej decyzji. opieka jest super! dziecko roziwja się swietnie,sale są bardzo ładne, wszystko nowiutkie. Pani bardzo starają się rozwijać talenty pociech, mają swietne podejscie nawet do tych najmniej zdyscyplinowanych dzieci. jest mnóstwo zajec dodatkowych (angielski karate, tance,nad wszystkimi dziecmi czuwa psycholog i logopeda. a co najwazniejsze dziecko ani razu nie płakało ze idzie do przedszkola ( nawet na samym poczatku)....a to chyba najlepszy dowód ze czuje się w nim świetnie. polecam Odpowiedz Link
kkasia_lublin Re: Entliczekpentliczek 01.06.08, 12:02 a i jeszcze jedno bardzo wazne w przedszkolu jest dyzur wakacyjny takze nie trzeba martwic sie co z dzieckiem zrobic w wakacje Odpowiedz Link
co-linka Re: Entliczekpentliczek 08.06.08, 20:25 Hmmm...na poczatku roku 2008 miała miejsce niemiła sytuacja niedopilnowania dziecka. Dziecko wyszło na spacer w ciapach, gdy były roztopy...przemoczone do cna, nikt nie zwrócił uwagi...skończyło się zapaleniem płuc... Dla mnie bez komentarza... Odpowiedz Link
rodzice_mm Re: Entliczekpentliczek 10.06.08, 23:21 Bez komentarza pozostawiamy poniższe sugestie co-linki !!! Tak się składa , że jesteśmy rodzicami dziecka , o którym się tutaj pisze i odcinamy się zupełnie od poniższych informacji. Są one bardzo krzywdzące zarówno dla nas, naszego synka i całego grona pedagogicznego Entliczka. W rzeczywistości sytuacja wyglądała inaczej. Jesteśmy bardzo zadowoleni z przedszkola. Od pierwszych dni września nasze dziecko z uśmiechem na buźce wstaje rano by spotkać się z kolegami i paniami w przedszkolu. Osoby tam pracujące są bardzo oddane temu co robią i robią to naprawdę wspaniale. Nasz drugi synek również będzie uczęszczał niebawem do Entliczka jako maluch !!! Nie wyobrażamy sobie aby mogło być inaczej. Odpowiedz Link
vert76 Re: Entliczekpentliczek 05.01.09, 18:28 No niewiarygodne, że takie rzeczy piszą rodzice...nic się nie stało? Doprawdy? Ciekawe czemu tak bronicie tej placówki - a może to nie rodzice, tylko ktoś z pracowników, mam nadzieję, bo nie wierzę, że normalny rodzic na taka sytuację by tak zareagował! Odpowiedz Link