Dodaj do ulubionych

Pocahontas

01.02.18, 09:11
www.logo24.pl/Logo24/56,125390,21595124,kobiece-czynnosci-ktorych-sie-nie-wstydzimy.html#Z_BoxLSImg żeby była jasność - żadnej z tych rzeczy nie robię! Tylko dręczy mnie jedna sprawa... Na ile ma to znaczenie dla kobiet? Powiedzmy że idziecie na randkę a facet ma polakierowane paznokcie? Oczywiście bezbarwnym lakierem.
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Pocahontas 01.02.18, 09:15
      Byłabym niewiarygodnie zdumiona.
      • ichi51e Re: Pocahontas 01.02.18, 09:31
        Sytuacja z art “kiedys pozwolilem corce pomalowac sobie paznokcie”
        • tanebo2.0 Re: Pocahontas 01.02.18, 09:38
          Ale malowanie odnosiło się nie tylko do córki. Sam znam jednego który farbuje włosy. Ale on osiwiał przed trzydziestką.
          • rafalzalu Re: Pocahontas 01.02.18, 09:51
            Farbowanie włosów to takie dziwne, że tylko jak się wcześnie siwieje można? Zaraz zaczniesz się dziwić, że niektórzy się myją częsciej niż raz w tygodniu...
    • lauren6 Re: Pocahontas 01.02.18, 09:37
      Myślisz, że na randce będę się dopytywać pana czy ma wygolone okolice ptaka i sika na siedząco? big_grin

To są męskie sprawy, nie wnikam w to. W salonie manicure często spotykam panów i zupełnie mnie to nie gorszy. Nawet to miłe, że facet dba o wyglad i higienę.
      • tanebo2.0 Re: Pocahontas 01.02.18, 09:49
        Powiedzmy że zaprosił cię do siebie na kawę. Idziesz do łazienki a tam opuszczona deska a przy lustrze męski lakier do paznokci... Sprawdzasz czy zmieścisz się w kanale wentylacyjnym?
        • cosmetic.wipes Re: Pocahontas 01.02.18, 10:08
          Należy uciekać, bo facet opuszcza deskę? No świat się, kulson, kończy 😁
        • anka_z_lasu Re: Pocahontas 01.02.18, 10:42
          Przecież ta opuszczona deska to specjalnie, żeby naiwna kobieta myślała, że on zawsze po sobie deskę opuszcza. Cały dzień się pilnował, żeby tę deskę tak zostawić.
          Taki, rozumiesz, element tańca godowego.
    • fornita111 Re: Pocahontas 01.02.18, 10:02
      Najlepszy jest punkt o czulym seksie big_grin Faktycznie, sensaaaaacjaaaa, ze sa faceci, ktorzy to lubia tongue_out Co ty za bravo tutaj linkujesz, nie glupio ci takie "artykuly" czytac?
    • ruscello Re: Pocahontas 01.02.18, 10:06
      Lakier na paznokciach by mnie zaskoczył, reszta wydaje mi się zwyczajna. A piosenki z Pocahontas były hitem studenckich karaoke i chętnie bym czasem wróciła do tamtych imprez smile
    • cosmetic.wipes Re: Pocahontas 01.02.18, 10:06
      Totalnie mnie wali w jakiej pozycji facet sika, byleby kibelek i okolice pozostawił po sobie czyste.
      A leniwy seks może być równie fajny dla obu stron tak samo jak szybki, ostry numerek.
    • quesuerte Re: Pocahontas 01.02.18, 10:11
      Lakieru nie znosze ani na kobietach ani na mezczyznach. Wszystkie inne punkty ze slajdow powitam z radoscia big_grin
      • majenkir Re: Pocahontas 01.02.18, 15:27
        quesuerte napisała:
        Wszystkie inne punkty ze slajdow powitam z radoscia big_grin

Taylor Swift tez?? big_grinbig_grin
    • lucerka Re: Pocahontas 01.02.18, 15:30
      Mieszkam w metropolii z. Tutaj pomalowane paznokcie u faceta to pikus.
    • earl.grey.tea Re: Pocahontas 01.02.18, 16:22
      Mój osobisty mąż chadza do manikurzystki (ale paznokci nie maluje) i kosmetyczki absolutnie się tego nie wstydząc, na noc używa damskich kremów, moich oczywiście. Depiluje strefy intymne i pod pachami, mówi że lepiej się czuje a ja uwielbiam tę gładkość... Często zresztą robimy wspólne seanse golenia tu i ówdzie.
      Sika na siedząco, szczególnie rano (zalecenie lekarza), filmy romantyczne, melodramaty dzielnie wytrzymuje, miły, powolny, delikatny seks jest absolutnie akceptowany, ok, nie lubi słodkich alkoholi (ja też nie), za facetami sie nie ogląda ale ciuchy, buty wybiera długo i starannie, lubimy tańczyć przy 'pościelówach'.
      I nic z tych rzeczy nie odejmuje mu z męskości smile
    • mrs_jedi Re: Pocahontas 02.02.18, 04:31
      No akurat Pocahontas miała jeden z lepszych soundtracków wśród filmów Disneya.
      Oscar 1995.
      Może chodzi o to, że zdradza wiek słuchacza.
    • janja11 Re: Pocahontas 02.02.18, 11:15
      O Pocahontas złego słowa nie dam powiedzieć. W dzieciństwie zdarłam kasetę z tym filmem i śpiewałam z Edytą jak teraz małe Elzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka