Dodaj do ulubionych

Chorwacja. Fajny hotel/pensjonat

18.02.18, 17:55
A kto może polecić fajny hotel/pensjonat w Chorwacji? W rozsądnej odległości od lotniska, z dobrymi warunkami (ale nie wielki moloch, lepiej kameralny), dobrym jedzeniem, atrakcjami dla dzieci, no i fajnym wybrzeżem.
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Chorwacja. Fajny hotel/pensjonat 18.02.18, 18:12
      Będzie trudno. Chorwacja to nie Grecja ani Hiszpania. Tam jeździ się p/w do prywatnych apartamentów. Hotele są ale albo kiepskie albo dość drogie na to co oferują. Idź na forum gazetowe Chorwacja, Słowenia... ale nie wróżę większych sukcesów.
      • magata.d Re: Chorwacja. Fajny hotel/pensjonat 18.02.18, 18:19
        Znajomi byli w hotelu i byli zadowoleni. Wiem, że tam większość jeździ do prywatnych apartamentów, sama też byłam.
        • kolpik124 Re: Chorwacja. Fajny hotel/pensjonat 18.02.18, 19:12
          www.lemeridienlavsplit.com/
          • magata.d Re: Chorwacja. Fajny hotel/pensjonat 18.02.18, 23:16
            kolpik124 napisała:

> www.lemeridienlavsplit.com/

No, ale byłeś tam? Możesz coś więcej powiedzieć, polecić?
    • aguar Re: Chorwacja. Fajny hotel/pensjonat 19.02.18, 08:55
      Laguna Park Hotel @ Apartments w Porec www.traveligo.pl/hotel/Chorwacja/Laguna-Park-Apartments-Villas-569525.html
      My tam byliśmy pod koniec września 2012 z trzylatkiem (mieszkaliśmy w hotelu, nie w domkach) i nam się podobało, bliziutko morza (ale plaża betonowa), wypasione żarcie, ciekawa okolica z zabytkami i atrakcjami dla dzieci, i dla uprawiających sporty.
      Ale w sezonie nie byłoby nas stać na ten hotel, aktualnie też zastanawiam się nad Chorwacją w najbliższe wakacje, ale już w apartamencie. Wahamy się między Umag, Liznjan (koło Medulin) i Privlaka (koło Zadaru). Może się podepnę i ktoś coś doradzi?
      • magata.d Re: Chorwacja. Fajny hotel/pensjonat 19.02.18, 09:17
        Dzięki. Sami rezerwowaliście, czy przez jakieś biuro/portal?
        • aguar Re: Chorwacja. Fajny hotel/pensjonat 19.02.18, 09:35
          Przez wakacje.pl
          • hanka08 Re: Chorwacja. Fajny hotel/pensjonat 09.04.18, 19:03
            Wyciągam wątek z prośbą o namiary na sprawdzony nocleg na Riwierze Makarskiej albo Istrii. Wiem że jest późno nie będę więc marudzić czy wieksza czy mniejsza miejscowość. Chcemy jechać w 8 osób (w tym 3 dzieci) na początku sierpnia.
            Wiem, że mnóstwo emam było w tych miejscach i ładnie proszę o namiary na sprawdzone apartamenty, chętnie na maila gazetowego.
            • klerjeser Re: Chorwacja. Fajny hotel/pensjonat 09.04.18, 21:49
              www.zivogosce.com/en/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka