kouda 28.02.18, 17:16 pomozcie plis ma byc elegancki na ile sweter moze byc nie bardzo kusy i nie oversize i miekki i bardzo cieply i z dobrych materialow nierozpinany chetnie szary, granatowy - nie czarny gdzie ja taki znajde? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feiticeira Re: szukam idealnego swetra 28.02.18, 17:26 Raverly.com 😊 (czy jakoś tak) Potem e-dziewiarka i do dzieła 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: szukam idealnego swetra 28.02.18, 17:47 hm, moze to i pomysl a gotowego nie kupie? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: szukam idealnego swetra 28.02.18, 17:59 peek&cloppenburg massimo dutti, np: www.massimodutti.com/pl/kobieta/swetry-i-kardigany/100%25-kaszmir/sweter-ze-100%25-kaszmiru-z-dekoltem-w-szpic-c911192p8135069.html?colorId=803&parentId=8135307 zalando: www.zalando.pl/odziez-damska-swetry-bluzy/?upper_material=Jedwab.Kaszmir van graaf benetton ma klasyczne wzory i ciągle przyzwoitą jakość Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: szukam idealnego swetra 28.02.18, 18:14 W massimo dutti, w h&m Premium Quality, Benetton, Kappahl, &Other Stories, Cos. Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: szukam idealnego swetra 28.02.18, 18:19 jeszcze Arket, Comptoir des Cottoniers, Uniqlo (wysylaja do Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: szukam idealnego swetra 28.02.18, 20:28 ogladam rozne, dzieki wielkie jak z rozmiarowka w tym uniqlo? pare rzeczy wpadlo mi w oko Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: szukam idealnego swetra 28.02.18, 20:37 Sprawdz tabele i zmierz sie. To sa na ludzi nie na Azjatow jesli to cie niepokoi Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: szukam idealnego swetra 28.02.18, 20:42 Ja nosze 36 i swetry kaszmirowe i merino kupuje M bo nie chce obcislych. Linie we wspolpracy z projektantami sa rozne, czasem S bywalo za duze np. z Uniqlo U, ale mam wrazenie, ze ostatnio bardzo wyrownali rozmiarowke. Przy kazdym modelu jest tabela rozmiarow, bardzo przydatna, bo podaje rozmiary wlasnie tego egzemplarza. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: szukam idealnego swetra 28.02.18, 21:05 Kupiłam ostatnio sweter z wełny merino w Uniqlo. Kupuję M/L - u nich XL, bo nie wyrabiałam na długości rękawów. Wyprałam ręcznie i nie wiem czy się nie zbiegł (a prałam też w tym rzucie inne, GAP, kaszmirowe - tych nie ruszyło). No more merino made ich Chino. Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: szukam idealnego swetra 28.02.18, 21:12 Nie wiem, ja mam kilka i sie nie zbiegly. Uniqlo jest slynne z ultra fine merino i robia je od lat. Moze mialas pecha... Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: szukam idealnego swetra 28.02.18, 20:29 w hm w zadne premium juz nie uwierze kupilam u nich skorzane buty w pq i niestety po 2 tygodniach zaczely sie rozpadac a ceny jak w naprawde dobrych firmach Odpowiedz Link Zgłoś
romans_petitem Re: szukam idealnego swetra 28.02.18, 20:41 Trochę linków jest tu, choć nie wszystkie aktualne, ale może coś Ci wpadnie w oko: simplicite.pl/jesienny-subiektywny-poradnik-zakupowy-czesc-14-swetry/ Odpowiedz Link Zgłoś
89mumin Re: szukam idealnego swetra 28.02.18, 21:02 Ja ostatnio pokochałam swetry tej marki intl.hackett.com/north_en/men/clothing/knitwear Nabyłam właśnie taki, o jakim piszesz (tylko nie wiem czy jest elegancki). Ceny na stronie internetowej są zbójeckie, ale marka jest dostępna w sklepach na TK w rozsądniejszych cenach. Mają jednak jedną wadę - są męskie, co może przeszkadzać niektórym kobietom Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: szukam idealnego swetra 01.03.18, 15:00 Kouda, oklres gorna granice cenowa, bo jak widac powyzej, ematki ponizej 400 zl za sweterek nie schodza. No, chyba, ze 400zl+ Ci odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
89mumin Re: szukam idealnego swetra 01.03.18, 15:13 Hacketty w tk kupuję w przedziale 200-300 pln. Jak dla mnie, to przyzwoita cena za wełnę z kaszmirem. Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: szukam idealnego swetra 01.03.18, 15:23 aa to nie lubie mam wrazenie ze to jakis ogromny lumpeks przebrane przemietolone jak juz cos w oko wpadnie, to nie ma rozmiaru Odpowiedz Link Zgłoś
89mumin Re: szukam idealnego swetra 01.03.18, 16:35 No to nie pomogę, ja większość zakupów (poza spożywczymi ) robię w sklepach z rzeczami używanymi, więc według moich standardów w tk panuje względny ład i porządek Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: szukam idealnego swetra 01.03.18, 16:45 alez oczywiscie ze dzieki za rade zapisalam sobie nazwe i na pewno sie wybiore jesli bedzie tk w okolicy, nawet mnie zainspirowalas, zeby moze faktycznie w lumpku poszukac swetra idealnego troche sie boje ciuchy przez internet kupowac, bo rzadko trafiam buty zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
kouda Re: szukam idealnego swetra 01.03.18, 15:17 no tak po ludzku. 400 zł jesli cos faktycznie niezwyklego od biedy bym dala, wole mniej rzecz jasna ale ktos zaproponowal jakas marke - nie pamietam teraz ktora, ze po 1200 byly no to to juz przesada Odpowiedz Link Zgłoś