Dodaj do ulubionych

PiS ma pomysł na prezydenta

04.04.18, 19:54
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23223450,pis-nie-chce-prezydenta-dudy-nieoficjalnie-maja-nowa-kandydatke.html#Z_BoxNewsLinkImg&a=167&c=96
pierwszy dam będzie niezłym wyzwaniem dla stylistów
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ei/ef/kdsh/ibXsg7G7PfEHuWqFkX.jpg
Obserwuj wątek
    • anika772 Re: PiS ma pomysł na prezydenta 04.04.18, 20:03
      Nie do wiary, wczoraj go typowałam w rozmowie z mamą! Oraz Terleckiego, Piotrowicza i Suskiegobig_grin
      • anika772 Re: PiS ma pomysł na prezydenta 04.04.18, 20:04
        Aaa, Beata pachnąca rosołem ma być nowym długopisem, okeeej. Myślałam, że Edzio.
    • sumire Re: PiS ma pomysł na prezydenta 04.04.18, 20:08
      Ło kurde.
      Po tej ostatniej kolosalnej wtopie? Śmiałe, śmiałe...
    • pani-noc Re: PiS ma pomysł na prezydenta 04.04.18, 20:09
      Ja jestem za.

Tzn. mam nadzieję, że nie wygra. Ale jakby wygrała to jest realna szansa, że wreszcie coś ruszy w kwestii wynagrodzeń dla pierwszych dam/dżentelmenów. Poszkodowane finansowo kobiety oczywiście wszyscy mają w dudzie. Takie to naturalne, że kobieta się poświęca dla męża, a pierwsza dama dla prezydenta. Może społeczeństwo ruszy sumienie gdy wreszcie jakiś facet będzie musiał zrezygnować z własnej pracy, ambicji by wejść w rolę drogiej paprotki, od której wszyscy wymagają zaangażowania społecznego.
      • aankaa Re: PiS ma pomysł na prezydenta 04.04.18, 20:20
        no, mogą mu się wysypać dotacje na szkółkę tongue_out
      • baltycki Re: PiS ma pomysł na prezydenta 04.04.18, 21:21
        pani-noc napisał(a):

> kobieta się poświęca dla męża, a pierwsza dama dla prezydenta. Może społeczeń
        > stwo ruszy sumienie gdy wreszcie jakiś facet będzie musiał zrezygnować z własne
        > j pracy, ambicji by wejść w rolę drogiej paprotki, od której wszyscy wymagają z
        > aangażowania społecznego.

Powinna otrzymywac zasilek taki, jaki otrzymuja matki niepelnosprawnych dzieci rezygnujace z wlasnej pracy, ambicji...
        • livia.kalina Re: PiS ma pomysł na prezydenta 05.04.18, 15:20
          Dobry pomysł smile

A pierwsza dama z pracy rezygnować nie musi, tylko w sondażach wyszło, że suweren lubi jak rezygnuje i poświęca się działalności publicznej. Aktualna niczemu się nie poświęca więc pracować może tym bardziej, że jako nauczycielka i tak pracowałaby w chronionym budynku więc podatnicy na jej ochronie by oszczędzili.
    • araceli Re: PiS ma pomysł na prezydenta 04.04.18, 20:11
      Duduś nie okazał się wystarczająco potulny - trzeba wsadzić prawdziwą kukłę na stanowisko.
    • bistian Re: PiS ma pomysł na prezydenta 04.04.18, 20:57
      Zna się na wszystkim tak samo, więc się nadaje. big_grin
      Równie dobrze Tiszka mógłby być prezydentem, ma taką samą wiedzę ogólną. big_grin
      To są chyba jakieś klony. big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
    • kolibeer2 Re: PiS ma pomysł na prezydenta 04.04.18, 20:59
      o jesuu by już dali jej spokój i jakąś emeryturęsmile
      ja marzę , by kandydatem został Suski - mój ulubieniec smile
    • mamma_2012 Re: PiS ma pomysł na prezydenta 04.04.18, 21:19
      Mam ciężką alergię na ton głosu i miny tej kobiety. Może niech ją zainstalują w Watykanie czy jakiejś SSP, żeby zniknęłam telewizorów. Na prezydenta, nadaje się tak jak Adrian, „ja jako prezydent”
      • sumire Re: PiS ma pomysł na prezydenta 04.04.18, 21:23
        Ale Adrian cały czas się uczy przecież big_grin jak jedzie w samochodzie, jak leci w samolocie. Tak powiedział w kolejnym błyskotliwym wystąpieniu. Jak można mówić, że się nie nadaje sad
    • anorektycznazdzira Re: PiS ma pomysł na prezydenta 04.04.18, 21:57
      Ryli?
      Ale pomysłów Schetyny na prezydenta Wrocławia NIC nie przebije tongue_out
      • aankaa Re: PiS ma pomysł na prezydenta 04.04.18, 22:38
        fakt
        ciekawe co na to mieszkańcy Wrocławia
        • mozambique Re: PiS ma pomysł na prezydenta 05.04.18, 12:00
          dziwimy się smile
          • mozambique Re: PiS ma pomysł na prezydenta 05.04.18, 15:15
            ja co prawda Ujazdowskiego zaakceptowałąbym bo moja branża nieźle go wspomina z czasow gdy był ministrem kultury ale ze Schetyna go podsuwa ????
        • szarsz Re: PiS ma pomysł na prezydenta 05.04.18, 12:06
          Ja tkwię w stuporze. Niby człowiek wie, że Schetyna jest idiotą, ale że aż taaaakim?
        • anorektycznazdzira Re: PiS ma pomysł na prezydenta 05.04.18, 14:46
          wszystkich zatkało
          ja obstawiam, że kandydat PO we Wrocku dostanie 5% głosów z czego lwia część będzie pochodziła od elektoratu PIS tongue_out
          takiego dowodu na opóźnienie umysłowe pana S. jeszcze chyba nie było
          • szarsz Re: PiS ma pomysł na prezydenta 05.04.18, 15:11
            A jak będzie druga tura i przyjdzie wybierać między Ujazdowskim a Różecką?
            • mozambique Re: PiS ma pomysł na prezydenta 05.04.18, 15:15
              a kto to Różecka ?
              • szarsz Re: PiS ma pomysł na prezydenta 05.04.18, 20:53
                Drobna oszustka z pisu:
                www.gazetawroclawska.pl/artykul/9266413,stachowiakrozecka-myslala-ze-ma-wyzsze-wyksztalcenie-a-to-tylko-ogolniak,id,t.html
              • asia-loi Re: PiS ma pomysł na prezydenta 05.04.18, 21:00
                mozambique napisała:

> a kto to Różecka ?

Ja tą kobitę widziałam w telewizorze w Polsat News w rozmowie politycznej z politykiem PO (Gawłowskim). Niesamowicie pyskata baba. Ponieważ widziałam ją pierwszy raz, i nie widziałam programu od początku, to później sobie wygulglałam kto to jest. Aż się dziwiłam, że PiS wcześniej nie posyłał jej do telewizji. Zagada każdego i nikomu nie da dojść do słowa.
                • asia-loi Re: PiS ma pomysł na prezydenta 05.04.18, 21:08
                  Od trzeciej minuty Różecka i Gawłowski

www.polsatnews.pl/wideo-program/tak-czy-nie-sprawa-tomasza-komendy_6697390/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka