21mada 22.04.18, 14:57 W to słoneczne niedzielne popołudnie? Ja czytam książkę w ogrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butch_cassidy Re: Co robicie 22.04.18, 15:07 Pracowałam. A teraz chyba pójdę na taras z książką właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
tojamarusia Re: Co robicie 22.04.18, 15:10 Leżę, czytam, zaraz będę szykować córkę na wycieczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Co robicie 22.04.18, 18:43 Jezu, przypomniałaś mi o zbliżających się wycieczkach. Trzeba kasę szykować do szkół. Trzy wycieczki muszę opłacić, w sumie 600zł Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Co robicie 22.04.18, 15:15 podczytuję w każdej wolnej chwili "Kości proroka" Ałbeny Grabowskiej, a za chwilę będę jadła kiełbaski z grilla Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Co robicie 22.04.18, 15:17 Z rana byłam na pogotowiu z maluchem żeby zszyli mu palec, do południa sprzątałam krew co sie po całym domu chlapała a teraz mam plan sadzić kwiaty na balkonie ale mały złosliwie nie chce usnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Co robicie 22.04.18, 15:23 Pojechaliśmy na rowerach do kina. Tzn. ja z dzieckiem do kina, partner do pracy, bo to w pobliżu, a miał coś pilnego. Teraz robimy sobie grilla. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Co robicie 22.04.18, 15:35 Byłam na długim spacerze z rodziną, potem zjedliśmy obiad, a teraz czekam na gości. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Co robicie 22.04.18, 15:39 Otwarłam sezon plażowo-kąpielowy nad jeziorem w klimacie tropikalnego klubu. 31 stopni. Gdzie wiosna? Pąki ukochanych narcyzów bridal crown spaliło słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Co robicie 22.04.18, 15:45 Bylam na treningu. Zmieniłam posciele. Ugotowałam obiad. Upiekłam ciasto z jabłkami i 2 chleby. Ugotowałam obiad na jutro. Powiesilam pranie i zaraz nastawię drugie, i idę do ogrodu- przebudowa oczka/ stawu trwa w najlepsze. Wieczorem planuję spacer z dwoma psami, a potem 10km na rowerze z mężem. I do łóżka- książkę mam do poduszki ale czuje że dziś nie poczytam, tylko padnę jak kawka. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Co robicie 22.04.18, 19:22 jaką książkę masz do poduszki naszykowaną? Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Co robicie 22.04.18, 15:48 Zjadlam obiad, a teraz sie byczę i rozkoszuję tym, ze nic nie muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
positronium Re: Co robicie 22.04.18, 19:29 Jak ci dobrze! Kto by tak nie chciał, niedziela pracowita, jak widać po innych forumkach... A niby zakaz jest Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Co robicie 22.04.18, 19:37 Specjalnie staram sie odwalic roboty domowe w piatek i sobote, zeby w niedziele moc poleniuchowac bez wyrzutow sumienia Odpowiedz Link Zgłoś
werdipurke Re: Co robicie 22.04.18, 16:48 my wlasnie wrocilismy do domu, rano wybylismy z rodzucami i tesciami do trojmiasta, maz zjadl z dziecmi i rodzicami sniadanie, ja w tum czasie pobiegalam do orlowa i spowrotem w sumie 15 km! pierwszy raz w tym roku taki dystans mi pękł 👏 potem poszlismy z dziecmi na spacer z Jelitkowa az do Brzeźna, potem na Starowke na obiad i po pozdgnaniu z rodzicami ktorzy fmdzis juz wrocili do domu my tez w koncu dotarlismy do siebie na wieś. dzieci tropią motyle w ogrodzie, ja musze zrobic jedzenie na jutro ald mi sie nie chce wiec leżę mąż zasnał w hamaku Odpowiedz Link Zgłoś
ania-z-lasu Re: Co robicie 22.04.18, 16:51 Pracuję trochę, trochę leniuchuję, łażę po ogrodzie, przycinam krzaki, gotuję, jem... przebywam z rodziną... dzień jak co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Co robicie 22.04.18, 16:59 Choruje. Alergia spadła na mnie o miesiac wczesnij niż zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Co robicie 22.04.18, 18:39 Tez mam alergie, kicham itp ale zeby tego uniknac biore tabletki, dzieki temu spedzam czas jak chce. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Co robicie 22.04.18, 21:36 Też zaczęlam brać tabletki i nie tylko, ale mam gorączkę. Nie podoba mi sie to wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Co robicie 23.04.18, 07:56 Skoro masz goraczke to nie alergia a wirus, trzeba czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Co robicie 22.04.18, 17:49 My byliśmy z dziećmi w zoo i na Rynku. Bardzo dużo chodzenia, cieszę się, że młodszy tyle przeszedł i to w sumie bez marudzenia Odpowiedz Link Zgłoś
leyre2 Re: Co robicie 22.04.18, 18:38 Po sniadaniu pojechalam z corka i psem do pieknego parku, spedzilysmy tam kilka godzin, zjadlysmy tam obiad bo jest restauracja, wlasnie wrocilysmy. Po drodze wstapilysmy do sklepu, kupilam corce buty, synowi bluze a sobie spodnie. Teraz siedze na patio w ogrodzie. Maz z synem mieli inne plany, pojechali na basen a potem do muzeum, pewnie jeszcze wstapili gdzies po drodze, jeszcze nie wrocili. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Co robicie 22.04.18, 18:40 Cały dzień plażuję. A na obiad mam dziś naleśniki, nie ze słoika Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Co robicie 22.04.18, 18:44 U mnie 13 stopni i deszcz kropi. Siedzę w domu i walczę z bólem. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Co robicie 22.04.18, 18:46 Jestem w pracy do 20. Slucham Pink. Maz szykuje grilla w domu. Za to w czwartek spa. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Co robicie 22.04.18, 18:53 A na przerwach czytam 'The Alienist'. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Co robicie 22.04.18, 19:23 o, chociaż jedna osoba, która tytuł czytanej książki podała Ciekawa? Opinie o serialu widziałam różne ... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Co robicie 22.04.18, 19:41 Bardzo. Jesli ktos lubi krwawe morderstwa i niezly rys historyczny (Caleb Carr to historyk). Druga czesc to 'Angel of Darkness' i to juz czytalam, tyle,ze po polsku a oryginal juz czeka po Alieniscie. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Co robicie 22.04.18, 20:56 w takim razie wpisuję na listę i muszę sprawdzić, czy jest w mojej bibliotece Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Co robicie 22.04.18, 18:51 Dochodzę do siebie po weselu. Opalałam się na leżaku czytając "Drugi oddech". Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Co robicie 22.04.18, 19:21 Byliśmy w Pruszkowie w muzeum figur stalowych,teraz jemy kolację pierogi z mięsem a dzieci ze szpinakiem Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania do 21mada 22.04.18, 19:20 to ja teraz podopytuję Jaką książkę czytasz w ogrodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: do 21mada 22.04.18, 19:24 Wyjęłam letnie ubrania, schowałam zimowe, przy okazji wyrzuciłam mnóstwo - mam ambicję, aby odgracić mieszkanie, poprawiłam rozdział pracy magisterskiej, napisałam i wysłałam recenzję artykułu. Teraz usiądę do szukania materiałów do ksiązki. Marzę o wolnej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
beverlyja90210 Re: do 21mada 22.04.18, 19:25 Od rana praca i rozkminy na temat miejsca urlopu zaraz kąpiel i ksiazka Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Co robicie 22.04.18, 19:43 Chalupniczo farbowalam włosy. Na złoto brązowe włosy nałożyłam farbę białe złoto (taki prawie biały blond). Wyszedł mi bardzo ciekawy średni ciemny blond. Za dwa tygodnie powtórzę eksperyment. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Co robicie 22.04.18, 20:42 Tez czytalam, na lezaku na tarasie. Biografie Wandy Rutkiewicz. Przedtem 3 godziny spaceru po lesie z psami, potem obiad. Po czytaniu i lezeniu krotka przejazdzka rowerowa i pol godziny spaceru z psami, tym razem po polach i lakach. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiane_marzenie Re: Co robicie 22.04.18, 20:55 Właśnie wróciłam do domu po 12 godzinach pracy… Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Co robicie 22.04.18, 21:05 Do południa pracowałam w ogrodzie. Trzeba było wymienić starą folię nad pomidorami na nową. I zakryć folią ogórki. Potem leżałam na bujawce na tarasie z książką Miasto Archipelag. Jeszcze później pojechaliśmy do teściów. Ja i najmłodszy na rowerze, mąż na rolkach a starszy na desce elektrycznej. Odpowiedz Link Zgłoś