claudel6 21.06.18, 16:09 nadaje sie do obejrzenia przez średnie dziecko? 8 lat. Jest fanką poprzednich JP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princy-mincy Re: Jurassic World - czy.. 21.06.18, 16:16 Moja ogladala i byla trochę przestraszona, ale jej potem pokazalismy filmiki na YT, jak byly filmy krecone i ze dinozaury albo komputerowo albo maszyny to już mniej sie bała. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Jurassic World - czy.. 21.06.18, 16:23 nie, ona dinozaurów w ogole się nie boi, raczej chodzi o to czy zrozumie dialogi (po polsku). no ale w sumie niepotrzebnie się zastanawiam, poprzednie JP byly dość prostackie fabularnie. jezu, ale jak ja nienawidzę dubbingu w filmach fabularnych. a ona niestety nie czyta tak szybko, by wziąc ją na napisy. Odpowiedz Link Zgłoś
wydramarlenka Re: Jurassic World - czy.. 21.06.18, 16:57 Fabuła prosta jak konstrukcja cepa. Długawe toto trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
wydramarlenka Re: Jurassic World - czy.. 21.06.18, 16:56 Byłam z 7-latką. Bawiła się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Jurassic World - czy.. 21.06.18, 17:10 Moja córka zabrała swojego brata, 6 lat, ale on zaprawiony w bojach, wie jak aię robi efekty specjalne. Ona uznała film za nudny, on twierdzi, że ok. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Jurassic World - czy.. 21.06.18, 18:08 Podepnę się pod pytanie. Na co poszłybyscie z dzieckiem: JP czy Uprowadzoną księżniczkę? Odpowiedz Link Zgłoś