Dodaj do ulubionych

Morawiecki to jednak inkarnacja salonu

08.07.18, 20:28
Nie wierzę mu. Ktoś kto dostał tyle pieniędzy w wypłatach od banku nigdy nie będzie już politykiem samodzielniem. Z tego biznesu, który wcześniej reprezentował nie da się tak po prostu wypisać i przestać dbać o ich interesy. A tak się składa, że interesom wielkiej bankowości zazwyczaj jest po drodze że środowiskiem nazwijmy to PO.
Nawet Jadwiga Staniszkis i Wyborcza zaczynają twierdzić, że Morawiecki bywa sensowny, gdy nie mówi Kaczyńskim. Co oznacza sensowny w rozumieniu Wyborczej? Że blisko mu do PO.
Skapitulował przed Izraelem, padnie na kolana i przed KE i Merkel.
Ostra retoryka i wartości chrześcijańskie to tylko fasada. To człowiek wielkiego kapitału, tak jak PO. Jeśli dba o koniunkturę, to tylko tak że żeby światowa finansjera na tym skorzystała.
Przynajmniej jednak zdolniejszy i bardziej sprytny życiowo, niż Maliniak z tym swoim wyrazem twarzy.
Obserwuj wątek
    • morekac Re: Morawiecki to jednak inkarnacja salonu 08.07.18, 21:00
      Ojej, kolejne rozczarowanie?
      • wheels.of.fire Re: Morawiecki to jednak inkarnacja salonu 08.07.18, 22:33
        W ogóle jestem rozczarowany całą polityką.
    • pani-noc Re: Morawiecki to jednak inkarnacja salonu 08.07.18, 21:26
      I uchwala ustawy podyktowane przez Mossad!

Oj prawaczki. Zatęsknicie jeszcze za PełO
      • wheels.of.fire Re: Morawiecki to jednak inkarnacja salonu 08.07.18, 22:29
        Nie wiem, co gorsze, niemieckie PO, czy amerykańsko-izraelski PiS.
    • lisciasty_pl Re: Morawiecki to jednak inkarnacja salonu 08.07.18, 21:46
      Dzisiaj oglądałem fragment spotkania na Śląsku, takiego bajkopisarstwa dawno nie słyszałem,
      ale trzeba przyznać że gość ma gadane, a chwalić się programem walki ze smogiem przed górnikami
      i jeszcze dostać brawa to trzeba mieć łeb jak sklep. Drażni mnie ten typek ale mówcą jest niezłym,
      miła odmiana po jęczącej Beci.
      • kolibeer2 Re: Morawiecki to jednak inkarnacja salonu 08.07.18, 22:49
        a mnie jego fristajl przed mikrofonem męczy, mógłby się chłopina ogarnąć
    • silencia.furiosa Re: Morawiecki to jednak inkarnacja salonu 08.07.18, 23:55
      Taaa, bo pisiory to takie biedne, ciułające szaraczki. Przecież oni kręcą lody co najmniej od czasu PC.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka