Dodaj do ulubionych

Bransoletka mi się marzy 😉

08.07.18, 22:24
Taka na codzień. Żeby miała jakas zawieszke. Może być taki sznurek lub kilka czyli zestaw jakiś. Gdzie kupić fajna i niedrogo. No i tez jak to ma się w utrzymaniu... takie sznurki jak się zamoczy ?
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: Bransoletka mi się marzy 😉 08.07.18, 22:27
      takie cos charms w stylu Pandory czy co to ma byc?
      • kolibeer2 Re: Bransoletka mi się marzy 😉 08.07.18, 22:44
        jak sznurki to pewnie bardziej w stronę tous
    • ana119 Re: Bransoletka mi się marzy 😉 08.07.18, 22:41
      Taka?
      Jiayiqi Fashion Black Leather Bransoletka Kobiety Wrap Rope Chain Bransoletki Kobiet Złoty Kolor Regulowany Biżuteria Akcesoria Prezenty
      s.aliexpress.com/2ieaayeq?fromSns=Kopiuj do schowka
    • kolibeer2 Re: Bransoletka mi się marzy 😉 08.07.18, 22:50
      pl.dawanda.com/bransoletki-opaski-reke-wisiorkami/
      zerknij tutaj, może ci się cos spodoba
    • eliszka25 Re: Bransoletka mi się marzy 😉 09.07.18, 00:10
      tez polece dawande. ostatnio przymierzam sie do tych dwoch

pl.dawanda.com/product/114773479-bransoletka-z-bursztynem
      pl.dawanda.com/product/89274883-bransoletka-ze-skory-i-stali-szlachetnej
      obie mi sie podobaja i zastanawiam sie, czy kupic tylko jedna, czy jednak sprawic sobie obydwie smile
      • princesswhitewolf Re: Bransoletka mi się marzy 😉 09.07.18, 00:31
        te sa faktycznie fajne
    • ertyla Re: Bransoletka mi się marzy 😉 09.07.18, 07:43
      Wytrzymała to na pewno nie ze sznurka.
      Srebro czy złoto zetrze Ci się za parę lat intensywnego użytkowania.
      Sznurek Ci zgnije za chwilę i będziesz wymieniać.
      • pitupitt Re: Bransoletka mi się marzy 😉 09.07.18, 09:11
        Mam bransoletkę z apartu, srebrna zawieszka na sznurku z jakiegoś sztucznego włókna. Noszę ją codziennie od prawie 6-ciu lat: sznurek wygląda bez zarzutu, srebro też. Podobnie z bransoletką z by ilo czy minty dot. Cały sęk w tym żeby wiedzieć, jakich sznurków i zapięć unikać. Na pewno nie sprawdzą się sznurki z naturalnych włókien czy te woskowane. Niezniszczalne są te sztuczne, z lekkim połyskiem. Co do zapięć to najlepiej żeby to było takie standardowe zapięcie jak w łańcuszkach. Żadnych supełków, bo przy takich wiązaniach sznurek szybko się zużywa.
      • same-old_mona Re: Bransoletka mi się marzy 😉 09.07.18, 10:06
        Sznurek dostany na plaży od gościa z bangladeszu już 3 lata noszę i nie chce zgnić :p a ponoć dopiero jak się zerwie to przyniesie szczęście..
        • ertyla Re: Bransoletka mi się marzy 😉 09.07.18, 10:14
          Dla mnie sznurki są obrzydliwe same w sobie. Gniją na ręce codziennie od mycia rąk, siedlisko bakterii i grzybów.
          I oczywiście tylko na ematce te sznurki po 10 latach używania jak nowe, pachnące i na wystawie w sklepie by zachwyciły niejedną kupującą.
          • same-old_mona Re: Bransoletka mi się marzy 😉 09.07.18, 10:25
            Przecież to jest cieknie, schnie w mgnieniu oka, nie ma czasu zgnić. Raczej nikt nie nosi na rękach liny okrętowej. A i ta jakoś ekspresowo nie gnije :p
          • pitupitt Re: Bransoletka mi się marzy 😉 11.07.18, 07:04
            masz, używasz, czy może jesteś z opcji "po 10 kg złota na każdym nadgarstku", że cię tak te ohydne sznurki oburzają?😅
            • princesswhitewolf Re: Bransoletka mi się marzy 😉 11.07.18, 11:08
              czy jest opcja tylko tandetnych sznurkow vs. rosyjska wies tanczy i spiewa? Nie ma nic po srodku?
              • ana119 Re: Bransoletka mi się marzy 😉 11.07.18, 17:27
                Pandora też jest mega tandetna z tymi zawieszkami uczepionymi mi dookoła
          • issa-a Re: Bransoletka mi się marzy 😉 11.07.18, 15:43
            >Dla mnie sznurki są obrzydliwe same w sobie. Gniją na ręce codziennie od mycia rąk

to gdzie ty sznurki nosisz???
            kilka razy dziennie to myje sie dłonie, nie ręce, sznurek możesz podciagnąc powyżej przegubu. No i najlepiej na noc te bransoletke zdjąc, a nie nosic na okragło.
            A srebro i złoto, używane codziennie, tez jakos sie nie ściera.
            Ja nie wiem, jakie ty badziwie masz i skad...
            Chyba tylko posrebrzane i pozłacane skoro ci się "ściera"....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka