patir23 08.07.18, 22:24 Taka na codzień. Żeby miała jakas zawieszke. Może być taki sznurek lub kilka czyli zestaw jakiś. Gdzie kupić fajna i niedrogo. No i tez jak to ma się w utrzymaniu... takie sznurki jak się zamoczy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: Bransoletka mi się marzy 😉 08.07.18, 22:27 takie cos charms w stylu Pandory czy co to ma byc? Odpowiedz Link Zgłoś
kolibeer2 Re: Bransoletka mi się marzy 😉 08.07.18, 22:44 jak sznurki to pewnie bardziej w stronę tous Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Bransoletka mi się marzy 😉 08.07.18, 22:41 Taka? Jiayiqi Fashion Black Leather Bransoletka Kobiety Wrap Rope Chain Bransoletki Kobiet Złoty Kolor Regulowany Biżuteria Akcesoria Prezenty s.aliexpress.com/2ieaayeq?fromSns=Kopiuj do schowka Odpowiedz Link Zgłoś
kolibeer2 Re: Bransoletka mi się marzy 😉 08.07.18, 22:50 pl.dawanda.com/bransoletki-opaski-reke-wisiorkami/ zerknij tutaj, może ci się cos spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Bransoletka mi się marzy 😉 09.07.18, 00:10 tez polece dawande. ostatnio przymierzam sie do tych dwoch pl.dawanda.com/product/114773479-bransoletka-z-bursztynem pl.dawanda.com/product/89274883-bransoletka-ze-skory-i-stali-szlachetnej obie mi sie podobaja i zastanawiam sie, czy kupic tylko jedna, czy jednak sprawic sobie obydwie Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Bransoletka mi się marzy 😉 09.07.18, 00:31 te sa faktycznie fajne Odpowiedz Link Zgłoś
ertyla Re: Bransoletka mi się marzy 😉 09.07.18, 07:43 Wytrzymała to na pewno nie ze sznurka. Srebro czy złoto zetrze Ci się za parę lat intensywnego użytkowania. Sznurek Ci zgnije za chwilę i będziesz wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Bransoletka mi się marzy 😉 09.07.18, 09:11 Mam bransoletkę z apartu, srebrna zawieszka na sznurku z jakiegoś sztucznego włókna. Noszę ją codziennie od prawie 6-ciu lat: sznurek wygląda bez zarzutu, srebro też. Podobnie z bransoletką z by ilo czy minty dot. Cały sęk w tym żeby wiedzieć, jakich sznurków i zapięć unikać. Na pewno nie sprawdzą się sznurki z naturalnych włókien czy te woskowane. Niezniszczalne są te sztuczne, z lekkim połyskiem. Co do zapięć to najlepiej żeby to było takie standardowe zapięcie jak w łańcuszkach. Żadnych supełków, bo przy takich wiązaniach sznurek szybko się zużywa. Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Bransoletka mi się marzy 😉 09.07.18, 10:06 Sznurek dostany na plaży od gościa z bangladeszu już 3 lata noszę i nie chce zgnić :p a ponoć dopiero jak się zerwie to przyniesie szczęście.. Odpowiedz Link Zgłoś
ertyla Re: Bransoletka mi się marzy 😉 09.07.18, 10:14 Dla mnie sznurki są obrzydliwe same w sobie. Gniją na ręce codziennie od mycia rąk, siedlisko bakterii i grzybów. I oczywiście tylko na ematce te sznurki po 10 latach używania jak nowe, pachnące i na wystawie w sklepie by zachwyciły niejedną kupującą. Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Bransoletka mi się marzy 😉 09.07.18, 10:25 Przecież to jest cieknie, schnie w mgnieniu oka, nie ma czasu zgnić. Raczej nikt nie nosi na rękach liny okrętowej. A i ta jakoś ekspresowo nie gnije :p Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Bransoletka mi się marzy 😉 11.07.18, 07:04 masz, używasz, czy może jesteś z opcji "po 10 kg złota na każdym nadgarstku", że cię tak te ohydne sznurki oburzają?😅 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Bransoletka mi się marzy 😉 11.07.18, 11:08 czy jest opcja tylko tandetnych sznurkow vs. rosyjska wies tanczy i spiewa? Nie ma nic po srodku? Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Bransoletka mi się marzy 😉 11.07.18, 17:27 Pandora też jest mega tandetna z tymi zawieszkami uczepionymi mi dookoła Odpowiedz Link Zgłoś
issa-a Re: Bransoletka mi się marzy 😉 11.07.18, 15:43 >Dla mnie sznurki są obrzydliwe same w sobie. Gniją na ręce codziennie od mycia rąk to gdzie ty sznurki nosisz??? kilka razy dziennie to myje sie dłonie, nie ręce, sznurek możesz podciagnąc powyżej przegubu. No i najlepiej na noc te bransoletke zdjąc, a nie nosic na okragło. A srebro i złoto, używane codziennie, tez jakos sie nie ściera. Ja nie wiem, jakie ty badziwie masz i skad... Chyba tylko posrebrzane i pozłacane skoro ci się "ściera".... Odpowiedz Link Zgłoś