Dodaj do ulubionych

Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd.

16.05.05, 14:15
Dziewczynki pozwolilam sobie zalozyc nowy watek, bo na tamtym zaczely sie
problemy z wpisami. Pewnie zauwazylyscie.
Siuba zaraz wkleje link o tych witaminkach!
Obserwuj wątek
    • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 14:17
      jestem i melduje sie grzeczniesmile)))
      super reaktywacja watku, juz majowasmile))))oby ostatnia hihihihi
      • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 14:20
        kattrin1 napisała:

> jestem i melduje sie grzeczniesmile)))
        > super reaktywacja watku, juz majowasmile))))oby ostatnia hihihihi

Na pewno!!! smile
        • siuba79 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 14:53
          A ja już uciekam, bo muszę pozałatwiać jeszcze kilka spraw przed pracą. Wpadnę
          pewnie nad ranem, ale Wy już będziecie sobie słodko spać smile
    • goko1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 14:56
      ja tez jestem i melduje się, smile

----
      www2.fertilityfriend.com/home/goko1goko1
      • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 15:08
        ja też na posterunku smile))
        • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 15:12
          a mnie zaczynaja bolec jajniki...
          • natali7a Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 15:15
            No dziewczyny! Ja już lecę!
            Miłego dzionka!
            I duzo słoneczka!!!!
          • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 15:17
            moze to na owu smile))
            • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 15:18
              te jajniki Kaskę bolą
              • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 15:21
                hahahaha
                ale fajnie Ewus napisałas... hahahahahahahaha
                chyba za wczesnie jak na owu, ale moze sie one dopiero rozgrzewają, no bo tak
                mniej wiecej jeszcze ok 9-10 dni do owulacjismile))))
                Teraz czekam na sluzik jajeczkowaty i wtedy zrobie pierwszy test, i gujazylek
                hihihihi, a potem no.... to czekanie hhihihiihsmile)) juz niedługo,
                ale przynajmniej dobrze ze teraz moge sie zając oczekiwaniem z Wami i Was
                dopingowac to zapomne o sobie smile))))
    • diament79 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 15:39
      Jestem z Wami, ja odpuściłam sobie wiesiołka, tempkę i to wszystko, co będzie
      to będzie... Nie mam na nic ochoty, chyba jestem na odlotnym w pracy, mam
      ochote zaszyc się w kącie z moim ukochanym i tam przeczekać najgorsze chwile,
      aż do ślubu. sad Co jest z Izutkiem? Zaczynam sie niepokoić, czy przypadkiem nie
      wydarzyło się coś złego. Brrrr
      może jutro będę miała lepszy nastrój, pozdrówka A.
    • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 15:57
      uciekam kochane do domku juzsmile
      Jutro Madzia wraca, jestem ciekawa czy juz po starankach i jak tam z owu...
      Madziu czekam na wiescismile)))
      Buziak i do juterkasmile))))))
    • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 16:33
      mms://wms.dr.dk/storage/p3/morten/video/I_cant_dance.wmv
      • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 16:35
        danik1 napisała:

> mms://wms.dr.dk/storage/p3/morten/video/I_cant_dance.wmv

Dziewczynki wejdzcie na ten adres tylko wczesniej wlaczcie glosniki bedzie
        zabawniej! To tak na lepszy humorek!!!
        • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 17:07
          Halooooooooooo!!! Gdzie jestescie???
          Do domu juz pewnie dojechalyscie z pracy! No tak trzeba jeszcze obiadek zrobic
          i takie tam! A ja tu siedze sama i tesknie!!!
          I zaklinam swoja owulacje, zeby juz przyszla! Zaraz pojde zrobic test!
    • diament79 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 18:14
      Hmmm dziwne, że za każdym razem kiedy coś napisze nikt nawet na to nic nie
      odpowiada.... Chyba, że jestem już przewrazliwiona przez mój zły humor indifferent
      • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 18:23
        Jestem w SZOKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Wlasnie zrobilam test owu. i wyszla mi gruba krecha testowa. Zupelnie sie tego
        nie spodziewalam. Myslalam, ze kilka dni bedzie sie utrzymywala slaba kreska a
        tu takie zaskoczenie. Dobrze, ze zatestowalam, bo mialam dzisiaj nie
        testowac!!! Ufff. Przytulanko bylo wczoraj w nocy tj. 17godzin temu. To bylo
        pierwsze po dluzszym poscie. Co mam teraz zrobic? Przytulac sie dzisiaj znowu?
        Przeciez zolnierzyki sa juz oslabione i raczej w obecnym stanie nie zdatne.
        Wlasnie lyknelam sobie guajazyl. Czy mam go nadal lykac??? Boze, tyle pytan!
        Boli mnie brzuch, wiec pewnie na zblizajaca sie owulacje, ale tak
        wczesnie?!?!?! Boze zwariowac mozna ze szczescia i z tej niepewnosci!!!
        Napiszcie cos! Prosze!
        • danik1 Diamenciku!!! 16.05.05, 18:27
          Przepraszam Cie bardzo, ale czatuje na swoja owulacje i dlatego tak to
          wychodzi. Oczywiscie, ze przeczytalam Twoj post. Rozumiem Cie. Ja obecnie
          jestem w stanie radosci i strachu. Wyzej napisalam dlaczego. A dlaczego Ty masz
          zly humorek???
          Na marginesie powiem Ci, ze ja tez niejednokrotnie mam takie wrazenie, ze nikt
          nie czyta moich postow, bo nikt mi nie odpowiada, albo nie wie co sie u mnie
          dzieje mimo, ze wczesniej pisalam, ale wydaje mi sie, ze to przez nerwy, ktore
          w naszym przypadku sa czesto ogromne tak jak moje teraz. Sorki jeszcze raz i
          jak masz ochote to napisz ja jestem na komputerze teraz i czekam!!!!!
          • danik1 Re: Diamenciku!!! 16.05.05, 18:34
            No i gdzie zniknelas???
            W ogole gdzie Wy wszystkie jestescie??? Potrzebuje Was!!! Hlip, hlip!!!
          • diament79 Re: Diamenciku!!! 16.05.05, 18:39
            smile nie mam nic specjalnego do nikogo, tak o sobie piszemy czasem o pierdołach i
            czasami ktos komus odpowie a czasami nie, ale wiem, wiem jakbym miała jakąś
            prosbę byłybyście od razu smile
            Zły humor? Umowę mam do końca czerwca i z nieoficjalnych zaufanych źródeł wiem,
            że przeglądają stare podania i chyba będą szukać znowu kogos na moje miejsce,
            wszytsko przez to, że nie zrobiła tzw. raportów żywieniowych... Mam zaległości
            od lutego, ale przepraszam, gdzie oni byli np w marcu? Czemu nikt nie zapytał
            mnie dlaczego ich nie ma? Mogłam nie wiedziec, że musze je robić... Najłatwiej
            teraz wymagać. A to, że wkładam serce w pracę? Ehhh dół gigant... Teraz mam
            nienormowany czas pracy, więc mogę sobie odwozić mojego K do pracy kiedy i o
            której mi sie podoba, nowa praca oznacza mniej czasu i jego bieganine na
            autobus, a to bardzo daleko..... sad
          • diament79 Re: Diamenciku!!! 16.05.05, 18:43
            A co do Twoich starań to myślę, że chyba dobrze będzie jak sie będziecie
            przytulac dziś w nocy lub jutro... ale chyba inne dziewczynki sa bardziej
            obeznane w tym temacie smile
            • danik1 Re: Diamenciku!!! 16.05.05, 18:55
              Bardzo mi przykro, ze tak wyszlo z Twoja praca. Nie wiem co mam Ci powiedziec,
              zeby Cie pocieszyc. Mam tylko nadzieje, ze wszystko ulozy sie dobrze i
              zostaniesz w pracy. A nie mozesz z kims tam pogadac??? Przeciez nie powinno sie
              tak konczyc sprawy. Musza Ci powiedziec dlaczego chca Cie zwolnic, co im sie
              nie podoba w Twojej pracy. Tego wymaga przynajmniej zwykla ludzka przyzwoitosc!
              Daj znac jak bedzie cos nowego! Trzymam kciuki!!!
              • emania29 Re: Diamenciku!!! 16.05.05, 19:41
                cześć Danik widze że napięcie rośnie
                rozumiem że wczoraj było przytulanko o 17 a dziś ok 18 test pozytywny ja na
                twoim miejscu zrobiłabym przytulanko dziś w nocy i powtórzyła jutro
                wieczorkiem. Myśle że nie zaszkodzi bo co 24h. Będziesz się mniej denerwować że
                coś może przegapiłaś
                a tak dziś na spokojnie przytulanko bez nerwów że nie zdążysz. Możesz wypić
                lampke winka czerwonego to też bardzo pomaga. Jutro obódzisz się z poczuciem
                dobrze spełnionego obowiązku smile plemniczki pobuszują do wieczora i zrobicie
                popraweczke no a potem to czekamy na wątku dla zaciążonych
                Pozdrawiam i życze miłego i owocnego przytulanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                PS ale ja wam zazdroszcze tych przytulanek, ja już co noc mam sny erotyczne
                • danik1 Re: Diamenciku!!! 16.05.05, 19:55
                  emania29 napisała:

> cześć Danik widze że napięcie rośnie
                  > rozumiem że wczoraj było przytulanko o 17 a dziś ok 18 test pozytywny

Witaj Emania!
                  Wlasnie, ze nie zupelnie, bo przytulanko bylo wczoraj o 1.00 w nocy, czyli 17
                  godzin przed pozytywnym testem owulacyjnym. I teraz nie wiem co mam zrobic, czy
                  przytulac sie dzisiaj znowu o 1.00 w nocy (24h po pierwszym przytulanku), czy
                  czekac do 6.00 rano??? Hmmm!!! Zwariowac mozna! Co mi radzicie???
                  • emania29 Re: Diamenciku!!! 16.05.05, 20:06
                    a jak śluzik????
                    • danik1 Re: Diamenciku!!! 16.05.05, 20:13
                      Niby czuje mokro, ale na zewnatrz nic nie widze. sad
                      • emania29 Re: Diamenciku!!! 16.05.05, 20:20
                        No to jutro rano proponuje. Tylko pamiętaj nie nerwowo i kończymy koniecznie od
                        tyłu np na pieska smile)))))))) a później z 10 min tak zwana świeca nóżki w
                        góre!!!!!!!!!!!!
                        ja w szczęśliwym cyklu przytulanko w dniu pozytywnego testu i 36h po pozytywnym
                        teście ale ja jeszcze wspierałam się monitoringiem więc byłam spokojniejsza.
                        Gujazyl jeszcze wypij dziś wieczorkiem
                        • danik1 Re: Diamenciku!!! 16.05.05, 20:27
                          Dziekuje Emania! Tu znalazlam szczesliwy cykl Portki i widze, ze ona czesto sie
                          przytulala! Ja tez mysle, ze rano bedzie najlepiej, ale boje sie zeby nie bylo
                          nerwowki, bo wiesz praca itp. Zobaczymy! Brzuch mnie boli!!!

"II krechy pokrywaly mi sie na t.owulacyjnym z bólami jajników na przemian
                          (raczej takim kluciem). W 13dc (co ja bym zrobila bez kalendarza) mialam o
                          g17 dwie takie same krechy, ok 22 powtorzylam test - bo strasznie czulam
                          jajniki- i krecha testowa mocniejsza od kontrolnej. 14 dc nie robilam testu
                          bo pojechalismy na narty do Krynicy i nie maialm jak wink Chyba to gorskie
                          powietrze tak pozytywnie wplynelo wink
                          A jesli chodzi o Przytulanka to 13 dc raniutko, i w 14dc rano i po poludniu,
                          zaraz po stoku wink I tyle przytulanek w okresie owulacyjnym. W 15 dc byla juz
                          blada krecha na tescie owul. "
                          • emania29 Re: Diamenciku!!! 16.05.05, 20:36
                            No i myśle że u Portki ten 14dc zaowocował
                            U mnie też te przytulanko po 36 godzinach od pozytywnego testu zaskoczyło
                            U ciebie jutro o 6 rano będzie 24 godziny od pozytywnego więc akurat!!!!
                            pozatym uważam że te z dzisiejszej nocy też już tam u ciebie rządzą
                            Będzie dobrze uda się zobaczysz!!!!!!!!!
                            • emania29 Re: danik 16.05.05, 20:46
                              a ty chyba robiłaś już w poprzednim cyklu testy owu i jak one wychodziły? i jak
                              z przytulankiem? trzeba różnie próbować skoro nie wychodzi
                              Ogólnie uważam że należy zachować wstrzmięźliwość do owu a póżniej atakować
                              jajeczko ile się da, któryś napewno doleci i nie zaszkodzi częste przytulanko,
                              chłopaczki jak zdrowe i silne to dadzą rade
                              • danik1 Re: danik 16.05.05, 20:56
                                Emania dziekuje za pomoc! Strasznie sie denerwuje, bo bardzo chce trafic.
                                Wczoraj w nocy jak sie przytulalismy to bylo to po tygodniowej
                                wstrzemiezliwosci, wiec zolnierzyki powinny byc silne a na pewno bylo tego
                                bardzo duzo! Na razie mam plan na przytulanko ranne, ale zobaczymy wieczorem,
                                bo o 1.00 w nocy to tez bedzie 24h po pierwszym przytulanku.

Dobrze, ze w ogole zrobilam test bo mialam sobie odpuscic!
                                • danik1 Re: danik 16.05.05, 21:05
                                  Pojawil sie sluz, ale nie wiem czy to z nocnego przytulanka, czy plodny?! A
                                  guajazyl jeszcze sobie lykne wieczorkiem, a jutro tez???
                            • danik1 Re: Diamenciku!!! 16.05.05, 20:57
                              emania29 napisała:

> U ciebie jutro o 6 rano będzie 24 godziny od pozytywnego

Emania to bedzie 12h. bo robilam dzisiaj o 18.00
                              • danik1 Emania 16.05.05, 21:07
                                Jestesmy same! Ciekawe gdzie podziala sie reszta dziewczyn???
                                Fajnie, ze zagladasz do nas!!! Zobacz ile mozesz pomoc i jak bardzo wesprzec
                                nas starajace. Szkoda, ze Portka nie zaglada a i Izutek gdzies przepadla. Tylko
                                Jola jeszcze do nas zaglada! smile))
                                • anula64 Re: Emania 16.05.05, 21:28
                                  A gdzie sie podziewają izutek i portka tak dawno się nie odzywały czy któraś z
                                  dziewczyn ma jakieś info?????
    • diament79 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 22:08
      Daniczku! Wiem, że informacja mi się należy, ale pracuję tam od stycznia i
      wiem, że kontakt z prezesami jest żaden, oczywiście jeśli trzeba coś załatwic
      to są, miło i otwarcie porozmawiają, ale sami NIC! Niby niczego nie wymagają,
      nie wiem o co tam chodzi, bo wyjaśnię od razu, że domek wczasowy, który
      prowadzę należy do firmy z Poznania i całe szefostwo jest tam. Ja tu i nagle
      dowiaduje sie, po I że AŻ takie mam zaległości na JUŻ, po II że prezesi kazali
      wyszukać podania osób, które poprzednio starały sie o te pracę.
      Prawda też jest taka, że w DW jestem tylko ja i kucharka. Nie moge sobie
      pozwolić na żaden urlop a bynajmniej już na chorobowe kiedy są wczasowicze! Nie
      wyobrażam sobie okresu ciąży pracując tam. Nie ma mnie kto zastąpić, nie
      zatrudnia przecież mając mnie na zwolnieniu na rok... Nie wiem co robić. Szukam
      od jutra czegos innego...
      Najlepszym wyjściem była by teraz (*) OBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo samo by
      sie wyjaśniło smile
      • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 16.05.05, 23:14
        diament79 napisała:

> Najlepszym wyjściem była by teraz (*) OBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo samo by
        > sie wyjaśniło smile

Zycze Ci tego z calego serca!!!!!!!!!!!!!!!!
        • siuba79 Noc już późna, albo ranek wczesny - jak kto woli:) 17.05.05, 04:46
          Diament79 życzę Ci (*) z całego serca, sprawa rzeczywiście wygląda paskudnie,
          ale miejmy nadzieję że jakoś się wszystko ułoży. Jak nie ta to inna firma,
          rozwiązania przychodzą w najmniej oczekiwanym momencie, więc może (*)...
          A ja pracuję dzisiaj do 6 rano, mój M będzie już w pracy, więc pójdę się
          przespać do mojej mamuśki (mieszka bliżej mojej pracy niż ja) i przy okazji
          sobie poplotkujemy. A jak M skończy pracę to wpadnie po mnie, a potem ja znowu
          pójdę do pracy, więc widzieć będziemy się tylko w przelocie. Ale co tam od
          środy do piątku wolne, mam nadzieję że uda mi się skończyć wreszcie pisanie
          mgr, a potem to już mamy czas tylko dla siebie.
          Do 6 rano jeszcze chwilka czasu, muszę jeszcze zrobić parę rzeczy i zmywam się
          do domu do mamuśki.
          Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
          A jak tam Wasze staranka i jakie wyniki, u mnie wielkimi krokami zbliża się @.
          Pa pa pa
    • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 07:57
      Witam Was kochane kobitki...
      Więc wróciłam...pokażę swój wykresik, spójrzcie , jak macie czas i ochote...

...(*)...

www2.fertilityfriend.com/home/6adb5
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:00
        Na moje oko owu jeszcze nie było, bo dopiero od wczoraj zaczoł robić się
        śluzik. Szkoda, że mój M nie wytrzymał do np. dzisiaj, bo większa byłaby szansa
        na to, żeby chłopaczki przeżyły. dzisiaj sobie odpuszczamy ze starankami.

...(*)...
        • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:12
          część Dziewczynki !!!

Diamencik trzymam kciuki, żeby wszystko jakoś się ułozyło. najlepiej po Twojej
          myśli !!!

madziu na moje oko to owu jeszcze nie było. nam juz tez wczoraj puscily nerwy i
          zaczelismy staranka chociaz moim zdaniem zawczesniej (niestety nie mam swojego
          wykresu na ff, zeby pokazac, bo nie moge sie zalogowac na kompie firmowym)
          • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:15
            w Łodzi paskudnie. niebo zachmurzone, zimno, co chwile pada, ale mamy maj nie
            ma co w sam raz na staranka, mozna nie wychodzic z łóżka hi hi
            • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:28
              Hej!! hej!! jest tu ktos jeszcze oprócz mnie !!?

Katrin gdzie sie podziewasz? czekam na wieści od Ciebie!!

Madziu gdzie zniknełaś ?
              • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:29
                Jestem, jestem...czekam aż się ktoś pojawi.

...(*)...
            • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:29
              Witam dziewczynki!!!
              Oj cos wiem o pospieszeniu sie ze starankami. My zaczelismy przedwczoraj w nocy
              a wczoraj wieczorem wyszedl mi test pozytywny. Przytulalismy sie wczoraj
              wieczorem tez (jakies 23h po pierwszym przytulanku), bo rano balam sie, ze nic
              z tego nie wyjdzie. Teraz gryze palce z nerwow, czy sie wstrzelilismy. Tak boje
              sie kolejnego rozczarowania!!!

U mnie od rana swieci sloneczko, wiec o tyle dobrze.
              Pozdrawiam!!!
              • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:30
                No ja tez jestem!!!
                • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:37
                  Acha! A teraz wszystkie zniknely!!! Hihihi! Wracac mi tu!!! smile
                • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:37
                  Danik!!! trzymam kciuki za Ciebie!!! oby sie udało!!!
                  • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:40
                    u mnie 15 dc tempka 36,6 i cholercia nie spada wczoraj słabiutka kreseczka i 0
                    22 przytulanko bo ile mozna czekac cholercia. Teraz zastanawiam sie ile czasu
                    regeneruje sie plemniki
                  • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:41
                    A mi jakoś nie tak dziwnie, już zaczynam czuć, że z tego cyklu nici. Za szybko
                    starnka były, za szybko...

...(*)...
                    • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:44
                      opwiadaj dlaczego za szybko i pisz ktory to dzionek cyklu, jaka tempka itd
                      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:48
                        eweks zobacz na mój wykresik...

www2.fertilityfriend.com/home/6adb5
                        ...(*)...
                        • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:51
                          dzisiaj , jak widać 19 dc, od wczoraj wieczorkiem zaczoł robić się śluzik
                          (chyba płodny),zobaczymy co dziejszy dzień przyniesie.

...(*)...
                      • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:49
                        Ewa ja zaczelam starania wczesniej bo bylam pewna, ze slaba kreska utrzyma sie
                        jeszcze, wiec planowalam kolejne przytulanko na za dwa dni a tu taka
                        niespodzianka, ze juz na drugi dzien mocna krecha i wpadlam w poploch. Tez sie
                        martwie, ze staranka za wczesnie, ale jezeli u Ciebie nie bedzie jeszcze
                        wyraznej kreski na testowym to smialo mozesz przytulac sie dwa dni po tym
                        pierwszym przytulanko. Ja slyszalam, ze plemniczki regeneruja sie 24h.

Magda, no wlasnie czemu czujesz, ze nic z tego???
                        • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:51
                          A ktorego dnia cyklu mialas zazwyczaj owulacje?
                          • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:52
                            Wcale nie musi byc stracony!!! Nic na to nie wskazuje!!!
                          • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:52
                            madziu a jak ten ff zaznacza ci przytulanko ?

no tak patrzylam przecież w Twoj wykres i chyba jest przed owu wiec wszystko
                            przed Wami
                          • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:53
                            U mnie owu była różnie, tak samo, jak różne sa moje cykle...a może i owu jakos
                            na dniach się pokaże, ale szkoda mi tych żołnierzyków, co wybiegły na bitwe za
                            szyko.

...(*)...
                            • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:55
                              e tam!!jak to szkoda!!a przyjemnosc sie nie liczy!! podobno latwiej zajsc w
                              ciaze jak sie o tym nie mysli tylko daje upust swoim namiętnością 9el mi sie
                              napisalo)
                            • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:55
                              Przytulanko to w rybryce"BP" i zaznaczyłam "AM" i "PM". NIE wiem sama, jakos
                              tak mi dziwnie. Mogliśmy zaczekać jeszcze ze starankami.

...(*)...
                              • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:57
                                juz patrze znowu w wykresik
                            • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 08:57
                              magda9948 napisała:

ale szkoda mi tych żołnierzyków, co wybiegły na bitwe za
                              > szyko.

Magda prosze Cie nie pisz tak bo sie zalamie! Moje tez za szybko wybiegly, ale
                              nad rozlanym mlekiem sie nie placze. Jezeli przytulanko bylo wczoraj, tak? A
                              dzisiaj nie wyjdzie Ci jeszcze owulacja, to przytulaj sie jutro. Do tego czasu
                              na pewno sie zregeneruja zolnierzyki. A moze to, ze tak nie wierzysz to dobry
                              znak?!?!
                              • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:00
                                danik dobrze pisze. popieram. chlopaczki dzisiaj odpoczną i jutro do pracy. nie
                                ma co biadolić. trzymam kciuki, ze sie uda.
                                • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:05
                                  danik a Ty kiedy teraz planujesz przytulanko? wypadaloby jeszcze dzisiaj.
                                  • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:14
                                    Zrobię tak jak mówicie, bo taki miałam plal, dzisiaj post, a jutro znowu do
                                    roboty.

...(*)...
                                  • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:17
                                    No wypadaloby, ale czy tak dzien w dzien mozna? Tzn. na pewno mozna, ale czy
                                    bedzie to mialo korzystny wplyw na zafasolkowanie???
                                    • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:18
                                      danik1 napisała:

> No wypadaloby, ale czy tak dzien w dzien mozna? Tzn. na pewno mozna, ale czy
                                      > bedzie to mialo korzystny wplyw na zafasolkowanie???

Bo przytulanko mialam przedwczoraj w nocy i wczoraj w nocy. To dzisiaj jeszcze
                                      tez?

A co z guajazylem??? Wziac dzisiaj jeszcze???
                                      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:20
                                        No właśnie dziewczyny, jak to jest z tym guajazylem, jak wczoraj wieczorkiem
                                        zaczoł popjawiać się śluzik płodny, czy moge wypić dzisiaj syropek, czy nie?

...(*)...
                                        • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:27
                                          Magda tak. Powinno sie brac az do owulacji, wiec smialo mozesz wziac!
                                          • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:34
                                            Nie wiem czy to wazne, ale wczoraj po przytulanku zaklul mnie jajnik dwa razy.
                                            Tak delikatnie, ale czulam takie uklucie jakby szpilka. Czy to cos znaczy???
                                            Uwaga, teraz dla mnie zaczyna sie ciezki okres!!!
                                            • jolanta8 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:42
                                              danik1 masz duże szanse przytulanka w dniu płodnym to chyba nie można wyobrazić
                                              sobie lepszego momentu,ale zakłucie jajnika nic nie znaczy jeżeli chodzi o
                                              zapłodnienie,tego w żaden sposób nie da się wyczuć a szkodasadbo człowiek by
                                              już wiedział bez testów ciażowych i bez stresów...

życzę Wam szybkiego zafasolkowania .WSZYSTKIM.
                                              • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:07
                                                Witaj Jola!!!
                                                Fajnie, ze wpadlas!!!
                                                Zobaczymy jak to bedzie, bo przytulalam sie dzien po dniu, wiec moze za szybko.
                                                A z tym kluciem jajnikow to myslalam, ze moga oznaczac owulacje, czyli
                                                pekniecie jajnika. Zobaczymy!
                                                A co u Ciebie??? Gdzie teraz buszujesz???
                                                • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:08
                                                  danik1 napisała:

> A z tym kluciem jajnikow to myslalam, ze moga oznaczac owulacje, czyli
                                                  > pekniecie jajnika.

Jajeczka oczywiscie, nie jajnika!!! Hihihi!!!
                                    • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:34
                                      danik1 napisała:

> No wypadaloby, ale czy tak dzien w dzien mozna? Tzn. na pewno mozna, ale czy
                                      > bedzie to mialo korzystny wplyw na zafasolkowanie???
                                      >
                                      własnie z tym to może byc róznie.
                                      moi znajomi starali sie o dziecko i w okresie plodnym robili to po 2 razy
                                      dziennie (raz na dzien to było minimum) i udalo sie za 1 razem
                                      ja w tamtym cyklu mialam 3 przytulanka co 12 h i czulam, ze to juz nie ta ilosc
                                      a tym samym pewnie nie ta jakość więc nie wiem. mysle ze to zalezy od
                                      predyspozycji organizmu.
    • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:43
      ale jestem podniecona, po strasznym dole mam chwile szczescia, własnie sie
      dowiedziałam o dwóch ciązach moich kolezanek, yupiiiiiiii, a tak czekały na ten
      cud i sie doczekały, wiec dziewczynki głowy do góry, WY bedziecie następne na
      bank!!!!!!!!
      Jacie normalnie nie moge zdjąc usmiechu z twarzy hihihihihii
      • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:46
        czesc Kasiu !! co u Ciebie?
        danik dlaczego dla ciebie zaczynaja sie ciężkie chwile?
        • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:50
          u mnie błogoscsmile)))radosc wielka, i wogóle euforia...smile))))

a w skrócie...8dc, juz zaczynam płynąc ze sluzem, ale jeszcze tym nie płodnym,
          czekam z przytulaniem az pojawi sie płodny, biore wiesiołka, a jak zacznie sie
          płodny sluz zaczynam przytulanie i gujazyl smile))))

i to wszystko...
          • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:53
            odnośnie guajazylu, to dzisiaj pierwszy raz zapodalam ten specyfik i faktycznie
            do najsmaczniejszych to on nie nalezy ale da sie przeżyć
            • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 09:58
              Ewus bierz gujazyl i czekamy na II kreski, ja wierze mocno, szczególnie ze
              zawsze (nie raz z opóźnieniem) ale sprawdzają sie moje słowasmile)))))))
              Danik, ja trzymam kciuki przytulaj sie teraz dla przyjemnosci i zobaczysz efekt
              murowanysmile))
              Madziu czekamy na owulacje, jeszcze nic straconego, dobrze jest, sluzik sie
              zaczął wiec juz niedługo bedzie owulacja, ja mysle ze powiennas sie nadal
              przytulac co dwa dni, bo plemniczki sie ładnie regenerują. Wiec spokojnie i do
              dzieła
        • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:02
          Witaj Kasiu!!!
          Pisz co tam u Ciebie!!!

Ewa, ciezkie bo przed @, a wiesz jak to jest!!!
          Troche mnie pocieszylas ta historia ze znajomymi!!!
          • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:05
            Kattrin, ale ja sie przytulam dwa dni pod rzad i tego sie boje, ze za czesto a
            jeszcze to czekanie na efekty!!!
            • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:06
              to teraz przytulaj sie co drugi dzien, a podono mozna i codziennie wiec
              dlaczego sie martwisz?
          • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:06
            Danik nie trudne tylko piekny czas oczekiwania na cudsmile))) A zleci szybciutko
            bardzo, ja trzymam kciuki, zobaczycie maj jest bardzo szczesliwy, a jak nie w
            tym cyklu to w następnym, przynajmniej nie zostane sama (ale zołza jestem co,
            tak pisząc, ale hihihihii troche chce pozartowac, zeby nie było za powazniesmile)))

Dziewczynki bedzie dobrze, ja wierze...a mam przykłady na to z zycia wzięte,
            wiec chyba cos w tym jestsmile))
            • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:11
              Kattrin mam nadzieje, ze ta nerwowka mi niebawem przejdzie. Musze wierzyc!
              Teraz ja za Ciebie bede trzymala kciuki, bo przed Toba jeszcze to najlepsze!!!
              Hihihihi!!!
              • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:13
                mna sie nie przejmuj, trzymaj kciuki za Te które potrzebuja, ja do tego
                podchodze bardzo naukowo teraz, takze nie ma o czym mówicsmile)
                A nerwówka napewno szybko przejdzie i wierz to pomagasmile)) zobaczysz nawet sie
                nie obejrzysz, kazda z Was zostanie mamusią, tak niech sie staniesmile))))
                • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:18
                  Kattri, wierze , że i my też nie długo zaciążymy. Dzisiaj mam takiego doła,
                  sama nie wiem ska on się znalazł u mnie, to chyba pogoda...

...(*)...
                  • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:20
                    Kattrin super podejscie!!!
                    • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:21
                      Magda, wiec wysylam Ci kilka promyczkow slonka bo u mnie pieknie swieci!!!
                      """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
                      I nie smutaj sie juz!!!
    • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:28
      ja tez chce promyczkówsmile))) Choc sama dzis jestem jak wielki promyk hihihiih ze
      szczescia moich psiapsiółeksmile))
      Madziu ja tez miałam doła strasznego przedwczoraj i wczoraj, koszmarny ryczałam
      jak bóbr, kazda z nas to przechodzi taka nasza natura, ale trzeba wziąśc sie w
      karby, powiedziec sobie : NIE!!! jestem silna i dam rade, a zobaczysz nagroda
      bedzie piekna juz niedlugosmile)))))
      • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:31
        Kasiu - promyczki dla Ciebie!!!
        """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
        """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
        • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:34
          dzieki dziewczyny za wsparcie...nie wiem, co jest, dziasiaj 19 dc, a tu ani
          porządnego śluziku (chodź brałam oeparol), ani owu, chce mi się ryczeć, wiem,
          że to chwilowe i wiem, że dam rade-muszę dać.

...(*)...
          • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:35
            Magda a kiedy mialas zazwyczaj owulacje? I jak Ci wychodza testy?
            • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:43
              Testów wtym miesiący nie robię, a owu przed poronieniem miałam w 25 dc, ale
              tak jak mówię, to było przed tym nieszczęsliwym zdarzeniem. Miałam nadzieje, że
              organizm się wyreguluje,a tu co, widać jedno wielkie G..., nic się nie
              wyregulowało, znowu I faza cyklu szwankuje, tak jak szwankowała...sad

...(*)...
              • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:50
                Laska zadne wielkie G, tylko poczekac spokojnie, bardzo mozliwe ze masz
                owualcje ok 25 dc, najwazniejsze ze bedziesz miałasmile))))
                A I faza jest mało wazna, najwazniejsza jest faza poowulacyjna, i to czy masz
                owulacje. Jesli sluzik jest (a moze nie byc widoczny, tylko np. wew. jest)
                wszystko gra i buczy. Madziu czekamy!! spokojnie, patrzymy na wykresik i bedzie
                dobrze, zobaczysz
                • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 10:52
                  Nic innego mi nie pozostało, jak tylko czekać...więc czekam i dzisiaj dajemy
                  sobie luz ze starankami.

...(*)...
                  • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:07
                    dokładnie nic innego... ale oczekiwania zawsze kończą sie sukcesem, pamietaj o
                    tymsmile))

a gdzie reszta dziewczynek???halooooo co u Was??
                    • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:12
                      A ja wlasnie zrobilam test i wyszla mi gruba krecha, jeszcze mocniejsza od tej
                      wczorajszej z wieczora. I co teraz???
                      • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:16
                        wieczorem przytulania na maxa, jutro tez i pojutrze hihihi lub dzis nie tylko
                        jutro i pojutrze smile))))))) idealniesmile)
                        • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:21
                          Kattrin tez sie zastanawiam czy dzisiaj sobie odpuscic i przytulac sie jutro,
                          ale nie wiem od ktorego testu mam liczyc godziny? Od wczorajszego czy
                          dzisiejszego? Ten dzisiejszy jest bardziej nasycony niz ten wczorajszy.

Sorki, ze tak zawracam glowe, ale to tylko jeszcze troche i bedzie "po
                          ptakach"!!! smile
                          • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:24
                            ja bym od dzisiejszego liczyła, ale przytlac bym sie przytulała, dzis, jutro i
                            popojutrze hihihihiihihi, ale nie wiem czy tak by było dobrze
                            • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:25
                              kattrin1 napisała:

> ja bym od dzisiejszego liczyła, ale przytlac bym sie przytulała, dzis, jutro
                              i
                              > popojutrze hihihihiihihi, ale nie wiem czy tak by było dobrze

No wlasnie Kattrin! Zwariowac mozna z tym planowaniem!!! A niech tam! Maj
                              bedzie
                              nasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              I juz!!!
                    • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:12
                      ja znowu pojawiam sie i znikam i zastanawiam sie ile razy dziennie brac ten
                      guajazyl (rano wzielam 1 łyzkę)
                      • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:15
                        To wez jeszcze wieczorem jedna!
                  • goko1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:11
                    cześć kobietki!

ja nawet chyba nie nadrabiam dzisiaj czytania tego forum, mam doła, nie wiem na
                    czym stoję (moje nadzieje, na to że coś się wyjaśni padły z chwilą pomiaru
                    dzisiejszej temperatury), temperatura zamiast pnąć się w górę leci a dół. Już
                    nawet wywaliłam z 25 dc ta niska temp. 36.1, bo zmierzona o 5.05, sugerowała
                    dla programu ff owulację, do tej pory nic nie wiem, to już za długo,
                    tragediasmile)))))))

Gdyby nie wyszły mi pozytywne testy i gdybym nie miała objawów (śluzik i inna
                    szyjka), to bym przyjęła, że to cykl bezowulacyjny, a tak sama już nie wiem,
                    chce mi sie wyć, krzyczeć, płakać, ja już nie mogę, chyba się poddaję....
                    nawet temperaturę mierze kilka razy dziennie upewniając sie czy termometr się
                    nie zepsuł, to jest chore - co się dzieje z moim organizmem w tym miesiącu.

wczorajsza temperatura 36.6 pomyślałam, że tak wpłynęły na to zioła (bronchial-
                    o ile dobrze pamiętam nazwę) na kaszel, bo mam jakiś taki bardzo suchy kaszel i
                    chciałam czymś go wykurować, ale dzisiejsza nie mogła być spowodowana ziołami
                    bo ich nie piłam ani po południu ani wieczorem.

... sad(((
                    ----
                    • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:15
                      Goko słonko, a moze Ty masz tak jak jak w poprzednim cyklu, ze troche opóźniona
                      była owulacja?? Kurczaki bo starsznie dziwnie to wygląda, a moze to dopiero
                      teraz bedzie owulacja?? Nie wiem, próbuje cos pomóc, wesprzec, ...

Kurcze trzeba czekac co bedzie jutro, moze podskoczy jeszcze, a moze to
                      implantacja??
                  • emania29 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:16
                    Cześć kobitki
                    No Danik nie wytrzymałaś do rana ale nerwówa co?
                    Tylko koniecznie zrób popraweczke dziś wieczorkiem napewno nie zaszkodzi tak 24-
                    36godzin po pozytywnym teście
                    Papulki miłego przytulaka smile
                    • emania29 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:19
                      Goko a może jesteś podziębiona piszesz że masz kaszel, możesz być poprostu
                      osłabiona i ztąd niższa temperatura?????
                      • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:20
                        emania ma racje, moze to od przeziebienia, co???
                    • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:23
                      Emania ale tak codziennie te przytulanka??? Sama nie wiem!
                      • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:24
                        Kattrin tez sie zastanawiam czy dzisiaj sobie odpuscic i przytulac sie jutro,
                        ale nie wiem od ktorego testu mam liczyc godziny? Od wczorajszego czy
                        dzisiejszego? Ten dzisiejszy jest bardziej nasycony niz ten wczorajszy.

Sorki, ze tak zawracam glowe, ale to tylko jeszcze troche i bedzie "po
                        ptakach"!!! smile
                        • emania29 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:42
                          Danik to musi być dzisiaj, koniecznie 36 godzin od pozytywnego
                          testu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          a co rano też zrobiłaś test?????????
                          jeśli ci wyszedł mocno pozytywny to owu będzie dzisiaj w nocy jestem pewna!!!!!
                          i dacie rade nie martw się tak o żołnierzyki
                          • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:46
                            Dzieki Emania!!!
                            Zrobilam test owu. rano o 11.00 i wyszla bardzo mocna kreska. Ta z wczorajszego
                            wieczorngo testu moze sie schowac!!! Hihihi
                            Ano boje sie boje o te zolnierzyki co by nie byly slepaki!!! Hihihi!!!
                        • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:44
                          Wlasnie sobie czytalam po jakim czasie od pozytywnego testu owu. wystepuje
                          owulacja. U niektorych nawet po 4 dniach. Goko to chyba u Ciebie, no nie?
                          • danik1 Emania 17.05.05, 11:47
                            Widze, ze u Ciebie wszystko dobrze!!! A jak mdlosci? Przeszly juz???
                          • emania29 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:50
                            Ja i Portka zaszłyśmy po 36 godzinach od pozytywnego testu zrobisz jak zechcesz
                            ty najlepiej znasz swój organizm. Tylko żebyś później nie martwiła się że
                            czegoś nie zrobiłaś, że coś może przegapiłaś!!!!!!! jedni zachodzą po 2 razy
                            dziennie się przytulając ,jednym raz w miesiącu wystarczy. Troche to też zależy
                            od partnera ale ty masz już jednego synka więc chyba nie ma z tym problemu.
                            Atakuj dziewczyno dziś !!!!!!! smile)))))))))
                            • emania29 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:53
                              Jeśli chodzi o mdłości to mam je cały czas i musze wciąż coś podrzerać, a dupa
                              rośnie !!!!!! ale czuje się dobrze mam sporo energii i nie mogę się już
                              doczekać wyjścia na miasto no i w czwartek ide do ginia i zobacze moje
                              szczęście smile)))))
                              • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 11:59
                                To fajnie!!! A dupa sie nie przejmuj! Spadnie po porodzie!!! Hihihi
                            • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:01
                              Mysle, mysle co mam zrobic, ale nic nie moge wymyslic i pewnie przytulanko
                              bedzie dzisiaj wieczorem znowu!
                              • emania29 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:06
                                nie myśl tyle tylko kup na wieczór czerwone winko (krew szybiej buzuje i śluzik
                                też fajny) i do ROBOTY !!!!!!!!!!
                                • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:09
                                  tak do roboty, do robotysmile)))))))))))))))))))))))))))))))))
                                  a która jeszcze pracuje dzis????
                                  • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:13
                                    Ja dzisiaj daję sobie i mężowi luz, najwyżej...co ma być to będzie.

Straszny dzień mam dzisiaj, jakoś humor nie taki, brzuch mi wypchało, że nie
                                    dopinam paska, ale dół.

Ale Wy kobitki pracujcie nam potomstwem. Będziemy Wam dopingować

...(*)...
                                    • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:17
                                      Madziu wiesz mnie tez jakos sie zrobilo nieza bardzo... chyba przechodzi z
                                      Ciebie na mnie...
                                      a Wy spokojnie mozecie sie dzis wstrzymac i próbowac co dwa dni, napewno nie
                                      zaszkodzi a moze pomócsmile)))))))Ja trzymam kciuki i czekamy na wysokie tempki...

a mnie strasznie boli lewy jajnik, siedze skulona jak pies...
                                      • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:25
                                        Magda Ty mozesz sie dzisiaj wstrzymac, bo jeszcze nie wyszly Ci testy. U mnie
                                        to az plona.
                                        Kattrin mnie tez cos lewy jajnik wczoraj klul!!! Zobaczysz bedziemy mialy
                                        fasolki z lewych jajeczek!!! Hihihi!!!
                                        • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:26
                                          No wlasnie, ktora dzisiaj bedzie pracowala nad starankami??? Bedzie razniej!!!
                                          • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:28
                                            no i nadszedł dół.... taka sie czuje bezuzyteczna.............

jak ja nienawidze sie tak czuc........sad(((
                                            • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:29
                                              Bezuzyteczna????????????? Co Ty wygadujesz??????????????????
                                              • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:39
                                                własnie kaska co Ty piszesz!!! nu nu nu !!!

Danik ja tez łami czy sie przytulac dzisiaj czy nie. zobacze jaki mi dzis po
                                                poludniu test wyjdzie
                                                • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:40
                                                  Kasiu jestes naszym promyczkiem na tym forum
                                                  • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:42
                                                    eweks0 napisała:

> Kasiu jestes naszym promyczkiem na tym forum

No wlasnie!!!
                                                  • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 13:00
                                                    kochane jestescie wiecie, ale ja i tak jakos sie nie czuje....
                                                    zaczeło sie od nowa...a tak pieknie zaczął sie ten dzien sad((
                                                  • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 13:08
                                                    Kasiu to normalne takie hustawki nastrojow. Dzisiaj jest gorzej a jutro bedzie
                                                    lepiej a za ok. 3 tygodnie to juz w ogole! Wiesz dlaczego??? Prawda!!!
                                                  • goko1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 13:17
                                                    kattrin1 i emania29 ja tego przeziebienie w ogóle nie czuje, mam tylko suchy
                                                    kaszel i czasami musze sobie pokaszleć, w nocy nie kaszlę, ja sama nie wiem co
                                                    jest.

danik1, tak ja jestem tym przypadkiem, który ma owu 4 dni po pierwszym teście
                                                    pozytywnym, (w dwóch poprzednich cyklach tak było). W tym to ja juz sama nie
                                                    wiem jak było, wyrzuciłam nawet jedna temperature zmierzona wcześniej, aby sie
                                                    o tym dowiedzieć, ale i tak nic nie wiem...

Kurde mam juz dosyć, 32 dzień cyklu a ja nawet nie wiem kiedy owu była i czy w
                                                    ogóle była!!!!sad((((((((buuuuuu

wg testów wynikałoby , że była w sobotę, wg temoperatury (tej z 25 dc, że 25
                                                    dc, ale raczej w to wątpię), sama juz nie wiem, szczyt śluzu by ł ok. 22 dc.

wiem, żę trudno Wam coś mi poradzić, nie obrażę się jak sie nie odezwiecie, ale
                                                    muszę gdzieś się wyżalić, bo mój M, to już nie za bardzo chce te moje żale
                                                    słuchać, tzn. słucha, ale co on może zrobić więcej, przytuli, ucałuje, a i tak
                                                    ja następnego dnia zacznę od nowa, szczególnie przy takich spadkach
                                                    temperatury!!!

----
                                                  • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 13:28
                                                    Goko, zal sie do woli, choc nie bedziemy mogly pomóc, ale wysluchamy, od tego
                                                    jestesmysmile)) Takze mów co Ci lezy na serduszku, takie wygadanie tez pomaga
                                                    bardzosmile) Buziak Kasia
                                                  • eweks0 Re: goko trzymaj się !!! 17.05.05, 13:53
                                                    goko wiem, że Ci cięzko, bo najgorsze co moze być to nie wiedzieć co jest grane
                                                    (Twój wykresik tempki jest trochę dziwny i nie mam pojecia co to moze
                                                    oznaczać). przesylam mnóstwo buziaków i wierze, że Ci się uda smile))))
    • diament79 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:42
      Witam Was wszystkie!!!!! Dziś mam troszkę lepszy nastrój, ale... praca wisi na
      włosku, nikt nic nie mówi. Siuba79! A może Ci sie szykuje (*) a nie @?????????
      co? Eweks0 - dzieki za kciuki! Przydadza się! Nie wiem jakby wyglądała teraz
      sprawa z umową jakbym była w ciąży... Na pewno gdyby mnie zwolnili a bym była
      to bym się cieszyła smile
      U mnie dziś 10 dc. Dziewczyny! Czy może być sytuacja, że zajście w ciążę
      możliwe jest tylko np. pod czas miesiączki? Coś o tym słyszałam, czy np. przy
      krótkich cyklach jest to możliwe? Bo ja coś czuję, znowu, juz tak miałam.
      Zawsze cykle miałam 24, 26 dni a TAMTEN był aż 31! Zrobiłam test i wyszedł
      pozytywnie a na drugi dzień dostałam @. Teraz 10 dc, ból lekki jajników i
      dziwne uczucie, jakby znowu cos się tam działo. Ciekawe nie? Od pierwszego dc
      przytulanki były pomimo potopu (nie wiem tak nas na takie cuda naszło) Ale tym
      razem tylko Wy wiecie! Kubie nic nie powiem bo przez niego tak się nakręcam i
      cały czas o tym gadam i myślę. A teraz ciszaaa.

Napiszcie mi proszę, czy możliwe jest zajście podczas @, czy owu może być
      wcześniej niż 10dc. Nie mierzę w tym cyklu tempki więc nic nie wiem...

h e l p ....
      • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:45
        Diamenciku na moje oko to moze byc owulacja podczas @. Tez juz o tym slyszalam.
        Zwlaszcza przy krotkich cyklach. Daj znac co i jak!!!
      • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:49
        Odnosnie zajścia w ciąze to podobno jest to mozliwe. przyjaciólka mojej
        znajomej miała niesamowitą chęć na przytulanki w czasie @, nawet jej mąż był
        zdziwiony bo nigdy aż takiej jazdy nie miała. a po @ chetka jej przeszła i juz
        żadnych staranek nie było. i teraz jest w 4 miesiącu a o dzidziusia starali sie
        jakies 2 lata i jest pewna ze zaszla w ciąże w czasie @. więc chyba w jakis
        wypadkach jest to mozliwe smile)
        • eweks0 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 12:54
          sorki za przeklamanie to moja znajoma stara sie juz 2 lata i jak na razie nic.
          ta ktora zaszla w czasie @ starala sie krocej smile))
    • danik1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 13:12
      Zmykam na razie. Pozniej jeszcze wpadne!!!
      Pa, pa, pa!!!
    • diament79 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 13:46
      Hehe, no jak wiecie, staram się od lutego i nic... Poza tym susza na codzień
      jak diabli, w tamtym cyklu nawet wiesiołek nie pomógł. Zobaczymy teraz smile Może
      akurat? Już mi lepiej, idę na obiadek smile
      • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 13:49
        daimencik nie martw się, moja bratowa zaszła w ciąże przy takiej suszy i
        właśnie jest w 5 miesiącu ciąży...

...(*)...
      • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 13:49
        smacznego Diamenciku, to szybko zakończysz staranka, od lutego do maja
        króciutka drogasmile)))))
        Ciesze sie ze juz lepiej i oby tak dalejsmile)
        • magda9948 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 13:51
          Ale zgłodniałam...ale za to dzisiaj na obiadek mam chińszczyzne...mnia, mniam,
          mniam już nie moge się doczekac.

Ciekawe co przyniesie ten miesiąc, która następna zaskoczy..hihi

...(*)...
          • kattrin1 Re: Starania weteranek - WIOSNA NASZA cd. 17.05.05, 13:55