Dodaj do ulubionych

Dumny ojciec

30.08.18, 20:24
Blisko milion wyświetleń na YouTube ma film, na którym 16-letni Dominik razem z kolegą zalewają łazienkę. Pół biedy, jeśli robiliby to w swoim domu. Otóż nie - owy "prank" przeprowadzili w hotelu na wakacjach w Grecji. To nie pierwsza taka akcja, która rozgrzała internet do czerwoności. Udało nam się porozmawiać z ojcem nastoletniego celebryty. – Jestem dumny z syna – przyznał z pełną powagą.
natemat.pl/247875,youtuber-dominik-lupicki-zalal-lazienke-w-hotelu
Ciekawe czy matka też dumna?
Obserwuj wątek
    • ania-z-lasu Re: Dumny ojciec 30.08.18, 21:28
      No ale o co ci chodzi? Nie słyszałeś o predyspozycjach genetycznych? Ponoć inteligencja jest dziedziczna.
      • beneficia Re: Dumny ojciec 30.08.18, 21:47
        Podobno po matce się dziedziczy. Jakis gen znaleźli.
        • luvyana Re: Dumny ojciec 30.08.18, 22:25
          Jeśli tak, to mówcie do mnie pani psor, bo moje dzieci są prze prze przeinteligentne.
          • strasznymruk Re: Dumny ojciec 30.08.18, 22:29
            luvyana napisała:

> moje dzieci są prze prze przeinteligentne.
            >

Jak wszystkie dzieci dla swoich matek big_grin
    • piernicola Re: Dumny ojciec 30.08.18, 21:41
      Nie wiem, naprawdę nie wiem, co kieruje takimi jak ty. Zwiększasz klikalność imbecylom, zaśmiecasz w ten sposób internet. Nakręcasz debilne rekomendacje.
      A ostatnio ematki wrzuciły linka do całkiem wartościowego kanału na youtubie, tego o Wenezueli (dobrych kanałów jest wbrew pozorom sporo).
      • strasznymruk Re: Dumny ojciec 30.08.18, 22:21
        piernicola napisał(a):
        > Nie wiem, naprawdę nie wiem, co kieruje takimi jak ty.

Wynikająca z traumatycznych doznań wieku dziecięcego, nieokreślona dysharmonia intelektu i konflikt wewnętrzny jaźni. W połączeniu z transcendentalnym zaburzeniem pojęcia prawdy obiektywnej.
        • tiszantul Re: Dumny ojciec 30.08.18, 23:13
          W tego rodzaju przypadkach bardzo dobrze pomaga terapia, cztery dwugodzinne sesje tygodniowo i po siedmiu latach terapii będziesz zdrów jak ryba
          • strasznymruk Re: Dumny ojciec 30.08.18, 23:26
            tiszantul napisała:
            > W tego rodzaju przypadkach bardzo dobrze pomaga terapia, cztery dwugodzinne ses
            > je tygodniowo i po siedmiu latach terapii będziesz zdrów jak ryba

Terapie są dla chorych a ja jestem zdrowy.
    • zielonaherbata72 Re: Dumny ojciec 30.08.18, 23:07
      Niektórzy nie powinni mieć dzieci, czekać tylo aż naprawdę jakiś wypadek się stanie to będzie tłumaczenie, że ja nie chciałem, ręce opadają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka