anomaliapogodowa81 07.01.24, 17:54 Z innej beczki - czy któraś nabyła do domowego użytku maskę LED? Warto? Są efekty? Polecajki? Chodzi mi o te takie maski, w których wygląda się jak "Człowiek w masce" z Leo DiCaprio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniani7 Re: Maska LED na twarz 07.01.24, 18:03 To g...., które nic Ci nie pomoże. Zbędnie wydane pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
anomaliapogodowa81 Re: Maska LED na twarz 07.01.24, 18:18 No wiesz, działanie promieni LED nie podlega dyskusjom w zasadzie, wiadomym jest, że są zbawienne. Ja jednak podchodzę z dystansem do urządzeń do domowego użytku, że mogą być słabsze etc. Czemu odradzasz? Z własnego doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Maska LED na twarz 09.01.24, 15:07 Tak,miałam rok, podarowałam koleżance, której też nic nie pomaga. Niepotrzebnie wydane prawie 1000 zł. Nietrafony prezent mojego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Maska LED na twarz 09.01.24, 15:17 A jakie parametry ma ta maska oraz czego sie spodziewaliście? Jak często była używana? I jak długo? Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Maska LED na twarz 11.01.24, 12:23 To była ta maska luxusnatury.pl/maski-led-oraz-lampy-led/2815-maska-led-na-twarz-i-szyje-7-kolorow-elektrostymulacja-5903631921377.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAwP6sBhDAARIsAPfK_wajCt3NzYV-xlmb8uOw0ncNGcNslXhkUdK-zOtx1arjfk8ZM0s1u5EaAnY5EALw_wcB Używałam jej 2 razy w tygodniu dość regularnie przez kilka miesięcy. Nie robiła kompletnie nic. Chciałam powalczyć z porami i generalnie zagęścić skórę. Potem babka w gabinecie powiedziała mi, że lepiej gdybym zrobiła sobie jeden np. laser co2, niż bawila się w takie maski. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Maska LED na twarz 11.01.24, 13:08 Kupiłaś maskę, która nie miała prawa działac, niestety to nie ta długość fal. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Maska LED na twarz 11.01.24, 14:20 Bo to musi być odpowiednie światło. A takie z odpowiednim są w wuj drogie Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Maska LED na twarz 11.01.24, 18:27 To tłumaczy czemu kota włazi pod lampy do roślin i się wygrzewa! Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Maska LED na twarz 11.01.24, 22:24 ooo ktos tu poza mna wie co to sa lampy do roslin. Boze co ja sie nameczylam wyjasniajac tu jednej... Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Maska LED na twarz 11.01.24, 22:52 Ja mam lampy do roślin akwariowych. Mam spore akwarium w sypialni. Mocno zarośnięte roślinami. Jak sobie kupowałam żarówki na wymianę to bałam się kupić na raz więcej...na grupie akwariowej przestrzegali, ze policja wyłapuje większe zamówienia. To się wykorzystuje do uprawy trawy w garażach i piwnicach... Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Maska LED na twarz 09.01.24, 15:14 Oczywiście, ze pomoze, trzeba tylko kupić odpowiednia maskę. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Maska LED na twarz 11.01.24, 15:08 Nie można reklamować, ale jesli chcesz wiedzieć, to napisz na prv to Ci wysle Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Maska LED na twarz 12.01.24, 07:51 Kurcze, a możesz jeszcze raz? shellyanna@gazeta.pl Może jakiejś literki zabrakło? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Maska LED na twarz 12.01.24, 07:52 Ups, to ja wpisałam zle adres - poczta.Gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Maska LED na twarz 11.01.24, 18:27 A dlaczego akurat tego produktu nie można reklamować, skoro wszystko inne dziewczyny sobie otwarcie polecają? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Maska LED na twarz 11.01.24, 19:10 Bo zmieniło sie prawo i nie można reklamować wyrobów medycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
armamagedon Re: Maska LED na twarz 11.01.24, 19:42 Jeśli nie masz w tym osobistego interesu, to nie jest to reklama. Poza tym wymogi takie se, po prostu zabronili opowiadać bajki i wpływać na dzieci www.termedia.pl/mz/Konczy-sie-okres-przejsciowy-dla-reklamy-wyrobow-medycznych-co-dalej-,52110.html Jak znam życie, bajki dalej będą grane. Możesz też po prostu podać link do piśmiennictwa, które zawiera informacje dotyczące właściwej długości fal, sposobu stosowania. Wszak takie badania musiały powstać na wystarczająco dużej próbie z grupą kontrolną i odpowiednim okresem obserwacji 😁 a urządzenie dziewczyny sobie potem znajdą 😏 Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Maska LED na twarz 11.01.24, 20:16 A skąd wiesz w czym ja mam a w czym nie mam interesu? Bardzo nie lubię takiej retoryki, jaką reprezentujesz - pokaz mi badania, ale takie i takie, bo każde inne to śmieć. Są badania z dobrymi wynikami na konkretnej liczbie osób i mnie one satysfakcjonują. Ciebie nie muszą, cóż. A kto chce poczytać o tych maskach i badaniach - niech napisze na prv. Ty możesz dalej spekulować i sugerować, że cos nie ma miejsca, na mnie to wrażenia nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Maska LED na twarz 11.01.24, 22:03 Zawsze możesz zrobic swoj research i sama ocenić. Mnie za to tu nie płaca a i podważanie tego, co pisze, nie robi na mnie wrażenia, wiec go ahead. Odpowiedz Link Zgłoś
armamagedon Re: Maska LED na twarz 11.01.24, 22:46 Dejże spokój. To, że się podśmiechuje, nie oznacza że kamieniuję. Tylko mnie rozbawiły te sądy i tajemnice. co do adremu…. Można nawet pić wodę radową, co kto chce. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Maska LED na twarz 11.01.24, 23:28 Jakie sady i tajemnice - jak ktoś chce to napisze, to żadna tajemnica. Moze sie tym nawet podzielić publicznie, mnie to Lotto, wszak to wszystko jest dostępne dla każdego w googlu Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaramoneska Re: Maska LED na twarz 24.04.24, 00:10 Mogę prosić polecajkę lampy kiniaramoneska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykotyidwato5 Re: Maska LED na twarz 24.04.24, 00:50 A po co chcesz tak wyglądać, jak "człowiek w masce"? Odpowiedz Link Zgłoś