milka_milka 25.09.18, 19:00 Znacie jakąś perfumerię, gdzie kupię oryginalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mildenhurst Re: Próbki perfum 25.09.18, 19:08 Próbki nie są towarem odpałtnym legalnie. Szukaj wśród pracownic choć bardziej kierowniczek drogerii. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: Próbki perfum 25.09.18, 19:34 A miniatury? Takie zestawy jak na lotniskach? Szukam zestawu Chanel. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Próbki perfum 25.09.18, 22:06 A to niby czemu? Wiele perfumerii robi i sprzedaje próbki oryginalnych zapachów, dostępnych u siebie. Wielokrotnie kupowałam przed zakupem dużej butli, żeby potestować. Nie pamiętam już dokładnie wszystkich, ale np. Quality sprzedawała, i to ciekawe, niszowe zapachy (w próbkach właśnie też). Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Próbki perfum 25.09.18, 22:01 Kupić nie kupowałam. Za to zawsze dostaje próbki każdego zapachu, dostępnego w sephorze - panie odlewają do 2 ml fiołek. Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Próbki perfum 26.09.18, 04:49 Lulula, Quality, Kochalscy. Wielokrotnie zamawiałam próbki. Zanim wydam parę stówek chcę mieć możliwość powąchania, dopasowania do mnie. Ale to raczej niszowe. iperfumy teraz notino.pl e-glamour Obie mają na stronie jakieś zestawy po 3 sztuki o małej pojemności. Ale nie sprawdzałam czy te zestawy to dokładnie to czego szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś