al.1 21.08.07, 23:31 Ja to dziś mam przechlapane Zżarłem żonie ikebanę Tak cholernie głodny byłem - Omal się nie udławiłem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Niewybredność 21.08.07, 23:50 Które części ikebany zżarłeś Alu nasz nieznany? ziemia-człowiek-niebo? co też było twą potrzebą? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Niewybredność 22.08.07, 16:59 To nauczka jest dla żony by był garnek napełniony kiedy mąż do domu wraca i czeka go ciężka praca bo gazetę trzeba czytać wygodny fotel przywitać zasiąść przed telewizorem dzieci zmrozić złym humorem tyle spraw do załatwienia a tu nie ma żony-lenia bo zakupów nie zrobiła do gara nic nie wrzuciła leni się też w swojej pracy po niej pewnie się łajdaczy bo do domu nie wróciła i obiadu nie zrobiła za to,że jest nic nie warta ikebana będzie zżarta. Odpowiedz Link
azaheca Re: Niewybredność 22.08.07, 19:06 Chyba nie jest taką kobrą Al ma przecież żonę dobrą... Odpowiedz Link
al.1 Re: Niewybredność 24.08.07, 21:31 Sytuacja się zmieniła Żona coś tam upichciła Teraz mnie obiadem mami Bym nie pożarł origami Odpowiedz Link
azaheca Re: Niewybredność 24.08.07, 21:38 Origami z papieru przecie nie rób spustoszeń swojej kobiecie lecz jeśli papier jest ryżowy sama bym zjadła,nie ma rozmowy bo jest jadalny ,do tego zdrowy Odpowiedz Link
alice0553 Re: Niewybredność 24.08.07, 22:38 Al niech sprawdzi,póki pora może ma współlokatora ikebana,origami są dla żony prezentami od kochanka japońskiego przed Alem ukrywanego do południa w domu Ala on do żony się podwala robi dla niej te cacuszka gdy po seksie wyjdą z łóżka a Al rękodzieło zjada przecież to tak nie wypada przyjaźń międzynarodowa jeszcze zginąć nam gotowa. Odpowiedz Link
azaheca Re: Niewybredność 24.08.07, 22:57 Co ty znowu imputujesz i niepewność wywołujesz żona tylko pobiera nauki z zakresu japońskiej kultury,sztuki a więc składa origami czasem się haiku splami lecz największy dla niej raj pielęgnacja jest bonsai ukochanego drzewka nie wcinaj przed zjedzeniem się powstrzymaj Odpowiedz Link
alice0553 Re: Niewybredność 24.08.07, 23:04 Bonsai też jest od Japońca wczoraj przysłał je przez gońca. Odpowiedz Link
azaheca Re: Niewybredność 24.08.07, 23:10 W serce Ala wbiłaś nóż! Alis proszę,przestań już zaraz Ala trafi szlag jego wierszy będzie brak przecież Japończyk cały malutki a więc epizod to będzie krótki.. niech Al już lepiej wszystko to je może rodzinę ocali się? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Niewybredność 24.08.07, 23:39 Nie wiem jak biedny Al to zniesie gdy difenbachię żółtek przyniesie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Niewybredność 25.08.07, 00:05 Z diffenbachi zrobi sałatkę nią uszczęśliwi żony swej matkę co sałatki degustuje bo witamin potrzebuje pewnie będzie pyszna sałatka ducha wyzionie żony twej matka na forum będzie tragedia nowa bo po sałatce zeszła teściowa.. Odpowiedz Link