piekna_remedios4 04.11.18, 20:34 która to pisała w wątku o szybkich sposobach na poprawienie kondycji skóry twarzy o tym kremie? Czarnych słoiczków Eris jest kilka, o który konkretnie chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konsta-is-me Re: "czarny" krem Eris z Sephory 04.11.18, 20:57 A zapytaj ekspedientke, ktory jest najpopularniejszy. Ja pamietam tylko jeden (nazwy nie pomne) sle wiem, ze ktorys jest przebojem. Na pewno daja go w probkach. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: "czarny" krem Eris z Sephory 04.11.18, 21:34 Patrzyłam na stronie i wyszło mi, że taki 50 lub 70+ ? To chyba nie bałdzo przed 40? Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: "czarny" krem Eris z Sephory 05.11.18, 14:34 Jak chcesz efekt wow to mozna okresowo. Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: "czarny" krem Eris z Sephory 05.11.18, 16:47 No chyba ze wygladasz na 20 ale wtedy bys nie szukala mocnego kremu. Idealia Loreal jest dobra, choc nie tak spektakularna. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: "czarny" krem Eris z Sephory 05.11.18, 19:14 Niestety już nie normalnie robie Botox na czoło i kwas w bruzdy nosowo wargowe, ale w ciąży nie mogę. Stad desperackie poszukiwania substytutów. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: "czarny" krem Eris z Sephory 06.11.18, 21:02 Mi zlikwidowal "lwia zmarszczke" aczkolwiek to nie byla typowa kreska, tyylko jakby nierownosci ale czolo mialan gladziutkie po 2 dniach uzywania, i w ogole wygladalam swietnie, wiec dziala. Byc moze na zasadzie wypelniacza, nie wiem. I nie jest tlusty, co istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikka Re: "czarny" krem Eris z Sephory 07.11.18, 10:46 Ale który dokładnie? Możecie dać link? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: "czarny" krem Eris z Sephory 04.11.18, 22:02 Wiem, że w czarnych opakowaniach mają 30-dniową kurację witaminą C. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: "czarny" krem Eris z Sephory 05.11.18, 19:14 A daje tez efekt wow? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: "czarny" krem Eris z Sephory 05.11.18, 21:32 Ty w ciąży uważaj z tymi kremami... Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: "czarny" krem Eris z Sephory 06.11.18, 17:48 Dlaczego? Wiem, że z retinolem nie są wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: "czarny" krem Eris z Sephory 06.11.18, 18:03 Witamina C nie jest szkodliwa. Lekarze boja sie retinoidow ale tak naprawde potwierdzone problemy pojawily sie tylko przy stosowaniu doustnym a nie w kremie (rozmawialam o tym z moja kosmetolog jak bylam w ciazy). Nawet kwas hialuronowy mozna robic, plytsze peelingi, etc. Jesli masz dobrego dermatologa to porozmawiaj z lekarzem i dobierz cos, co bedzie Ci odpowiadac, na pewno nie musisz rezygnowac z wszystkich zabiegow. Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: "czarny" krem Eris z Sephory 06.11.18, 18:17 Istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że po porodzie autorka posta przestanie z taką uwagą przyglądać się swoim zmarszczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: "czarny" krem Eris z Sephory 06.11.18, 19:08 Nie bądź śmieszna, to moje trzecie dziecko przyglądam się zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
niu13 Re: "czarny" krem Eris z Sephory 06.11.18, 22:05 A, jak trzecie, to hormony Cię odmłodzą, spoko luz😉 Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: "czarny" krem Eris z Sephory 07.11.18, 10:36 chyba nadprogramowe kilogramy Odpowiedz Link Zgłoś