Dodaj do ulubionych

Meghan i piesek

27.01.19, 23:41
nie lubuję się w teoriach spiskowych, ale czy to rzeczywiście możliwe:
www.plotek.pl/plotek/7,154063,24404166,meghan-markle-wcale-nie-jest-w-ciazy-burze-wywolalo-jedno.html
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: Meghan i piesek 27.01.19, 23:46
      A gdzie ten piesek? bo tylko po to weszlam na link? (Meghan i jej ciaza obchodza mnie tyle, co zeszloroczny snieg wink).
      • b.bujak Re: Meghan i piesek 28.01.19, 00:11
        majenkir napisała:

> A gdzie ten piesek?

na filmiku;
        • majenkir Re: Meghan i piesek 28.01.19, 00:28
          O ja glupia! big_grin
          Co za cudo malenkie smile... Meghan faktycznie chyba w dobrej formie wink
    • anika772 Re: Meghan i piesek 27.01.19, 23:49
      "uważają, że jak na kobietę w zaawansowanej ciąży, robi to zbyt lekko i zwinnie. Ponadto przekonują, że kobieta w szóstym miesiącu ciąży nie jest w stanie przybrać takiej pozycji, zwłaszcza będąc w szpilkach!"
      Co za bzdurabig_grin
      • b.bujak Re: Meghan i piesek 28.01.19, 00:09
        nie chodzi o kwestie związane z wygimnastykowaniem;
        chodzi raczej o przestrzeń dla płodu między kolanami a kręgosłupem ....
        ja będąc w stanie ciążowym kucałam rozszerzając kolana, inaczej się nie dało
        • asfiksja Re: Meghan i piesek 28.01.19, 09:12
          Otóż to, ciążowy brzuch jest raczej twardy, przecież on się nie składa z miękkiego, układającego się tłuszczu.
          • ichi51e Re: Meghan i piesek 28.01.19, 09:21
            Ale nie jest ze stali...
            • 3-mamuska Re: Meghan i piesek 28.01.19, 09:32
              ichi51e napisała:

> Ale nie jest ze stali...
              >

Ale się nie przemieszcza zwaszcza ze ona się dość mocno złożyła.

Dla mnie mega dziwnie wyglda w tej długiej fioletowej błyszczącej sukni, jakiś taki niekształtny ten brzuch.
              • 3-mamuska Re: Meghan i piesek 28.01.19, 09:34
                Zobaczcie 7 zdjęcie. Dziwny tez brzuch.
            • ichi51e Re: Meghan i piesek 28.01.19, 09:42
              Tu przysiady www.girlsgonestrong.com/blog/pregnancy/why-you-should-squat-in-pregnancy/
              Do tego naprawde brzuch sie roznie uklada dziecko sie przemieszcza no i jak ktos mial silne miesnie brzucha wcale moze nie byc duzy.
              • cruella_demon Re: Meghan i piesek 28.01.19, 10:17
                Z tego co o niej pisali, ma obsesję na punkcie odżywiania i wyglądu, na pewno ostro ćwiczy, w takim przypadku zwykły przysiad nie jest niczym niezwykłym, serio.
        • mebloscianka_dziadka_franka Re: Meghan i piesek 28.01.19, 09:16
          Ale ona ma obcasy, to tak jakby kucała wsparta tylko na palcach, wtedy miejsce na brzuch jak najbardziej jest.
    • heca7 Re: Meghan i piesek 28.01.19, 00:08
      Bzdura i tyle. Jest szczupła, zapewne w formie i bez problemu może tak przykucnąć. A brzuch zmienia kształt bo dziecko lubi się kręcić. Ja czasem miałam dziwny brzuch w poprzek wink Albo z jednej strony wystawała noga.
    • cruella_demon Re: Meghan i piesek 28.01.19, 00:18
      Co za bzdura. Ja normalnie kucałam prawie do końca. A znam osobiście osoby bardzo szczupłe z natury, które w ciąży nie przytyły, tylko miały brzuch jak piłkę.
      Nie widzę na tym filmiku nic podejrzanego.
      • cruella_demon Re: Meghan i piesek 28.01.19, 00:19
        A na siłowni na którą chodzę jedna z instruktorek fitness prowadziła zajęcia jeszcze w 9 miesiącu ciąży, także ten...tongue_out
        • little_fish Re: Meghan i piesek 28.01.19, 09:44
          Ja mam taką koleżankę - bardzo szczupła, żeby nie powiedzieć chuda. 2 tygodnie przed porodem wyglądała jakby jej ktoś do brzucha doczepił połowę piłki. I tyle.
    • milva24 Re: Meghan i piesek 28.01.19, 01:10
      Przy Kate też coś chyba o surogatce było. Według mnie nic dziwnego na tym filmiku nie ma.
    • eliszka25 Re: Meghan i piesek 28.01.19, 03:18
      Co za wredne ploty. Nie każda kobieta tyje w ciąży 30 kg. Kate też w każdej ciąży szczupła była, a Meghan nie wolno? Ona chodzi na szpilkach codziennie od lat, jest szczupła, w dobrej formie, dobrze się czuje, więc nie sapie jak lokomotywa. Nie widzę tu nic dziwnego, a brzuch może wyglądać inaczej w każdym stroju. Ja z takim i większym brzuchem chodziłam po górach.
      • ajaksiowa Re: Meghan i piesek 28.01.19, 07:04
        Jeżeli w ciąży przytyje się max 12 kg to tak sie właśnie porusza i wygląda😄
        • bominka Re: Meghan i piesek 28.01.19, 07:14
          Faktycznie kuca z gracją jak na tak spory brzuch. Natomiast pragnę dodać, że we wczesnej ciąży było widać jak się zaokrągliła na twarzy, w ramionach. Odmienny stan był bardzo widoczny po całej sylwetce, więc nie ma innej opcji. 😉
          • eliszka25 Re: Meghan i piesek 28.01.19, 10:57
            O tak, też pamiętam takie zdjęcia, gdzie była w sukience z odsłoniętymi ramionami i wyraźnie było widać, że przestały być takie szczuplutkie. Meghan przytyła niewiele, ale całkiem sporo kobiet tak ma, więc to nie jest nic nadzwyczajnego.
    • ichi51e Re: Meghan i piesek 28.01.19, 07:10
      czego to ludzie nie wymysla. Ale wziawszy pod uwage jak bardzo niektore kobiety tyja i choruja w coazy nie dziwie sie ze nie moga uwierzyc ze mozna inaczej
    • m_incubo Re: Meghan i piesek 28.01.19, 10:09
      Tak, to możliwe, nie widzę tu nic dziwnego. Ja sama np. nie chodziłam co prawda w szpilkach, ale mogłam kucać z gracją ; ) schylać się, chodzić po górach, wiązać sznurowadła, robić sobie pedicure itp bez problemu. Tyle, że też nie przytyłam 30 kg w ciąży, tylko 11.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka