b.bujak 27.01.19, 23:41 nie lubuję się w teoriach spiskowych, ale czy to rzeczywiście możliwe: www.plotek.pl/plotek/7,154063,24404166,meghan-markle-wcale-nie-jest-w-ciazy-burze-wywolalo-jedno.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: Meghan i piesek 27.01.19, 23:46 A gdzie ten piesek? bo tylko po to weszlam na link? (Meghan i jej ciaza obchodza mnie tyle, co zeszloroczny snieg ). Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Meghan i piesek 28.01.19, 00:11 majenkir napisała: > A gdzie ten piesek? na filmiku; Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Meghan i piesek 28.01.19, 00:28 O ja glupia! Co za cudo malenkie ... Meghan faktycznie chyba w dobrej formie Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Meghan i piesek 27.01.19, 23:49 "uważają, że jak na kobietę w zaawansowanej ciąży, robi to zbyt lekko i zwinnie. Ponadto przekonują, że kobieta w szóstym miesiącu ciąży nie jest w stanie przybrać takiej pozycji, zwłaszcza będąc w szpilkach!" Co za bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Meghan i piesek 28.01.19, 00:09 nie chodzi o kwestie związane z wygimnastykowaniem; chodzi raczej o przestrzeń dla płodu między kolanami a kręgosłupem .... ja będąc w stanie ciążowym kucałam rozszerzając kolana, inaczej się nie dało Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Meghan i piesek 28.01.19, 09:12 Otóż to, ciążowy brzuch jest raczej twardy, przecież on się nie składa z miękkiego, układającego się tłuszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Meghan i piesek 28.01.19, 09:32 ichi51e napisała: > Ale nie jest ze stali... > Ale się nie przemieszcza zwaszcza ze ona się dość mocno złożyła. Dla mnie mega dziwnie wyglda w tej długiej fioletowej błyszczącej sukni, jakiś taki niekształtny ten brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Meghan i piesek 28.01.19, 09:34 Zobaczcie 7 zdjęcie. Dziwny tez brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Meghan i piesek 28.01.19, 09:42 Tu przysiady www.girlsgonestrong.com/blog/pregnancy/why-you-should-squat-in-pregnancy/ Do tego naprawde brzuch sie roznie uklada dziecko sie przemieszcza no i jak ktos mial silne miesnie brzucha wcale moze nie byc duzy. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Meghan i piesek 28.01.19, 10:17 Z tego co o niej pisali, ma obsesję na punkcie odżywiania i wyglądu, na pewno ostro ćwiczy, w takim przypadku zwykły przysiad nie jest niczym niezwykłym, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Meghan i piesek 28.01.19, 09:16 Ale ona ma obcasy, to tak jakby kucała wsparta tylko na palcach, wtedy miejsce na brzuch jak najbardziej jest. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Meghan i piesek 28.01.19, 00:08 Bzdura i tyle. Jest szczupła, zapewne w formie i bez problemu może tak przykucnąć. A brzuch zmienia kształt bo dziecko lubi się kręcić. Ja czasem miałam dziwny brzuch w poprzek Albo z jednej strony wystawała noga. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Meghan i piesek 28.01.19, 00:18 Co za bzdura. Ja normalnie kucałam prawie do końca. A znam osobiście osoby bardzo szczupłe z natury, które w ciąży nie przytyły, tylko miały brzuch jak piłkę. Nie widzę na tym filmiku nic podejrzanego. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Meghan i piesek 28.01.19, 00:19 A na siłowni na którą chodzę jedna z instruktorek fitness prowadziła zajęcia jeszcze w 9 miesiącu ciąży, także ten... Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Meghan i piesek 28.01.19, 09:44 Ja mam taką koleżankę - bardzo szczupła, żeby nie powiedzieć chuda. 2 tygodnie przed porodem wyglądała jakby jej ktoś do brzucha doczepił połowę piłki. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Meghan i piesek 28.01.19, 01:10 Przy Kate też coś chyba o surogatce było. Według mnie nic dziwnego na tym filmiku nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Meghan i piesek 28.01.19, 03:18 Co za wredne ploty. Nie każda kobieta tyje w ciąży 30 kg. Kate też w każdej ciąży szczupła była, a Meghan nie wolno? Ona chodzi na szpilkach codziennie od lat, jest szczupła, w dobrej formie, dobrze się czuje, więc nie sapie jak lokomotywa. Nie widzę tu nic dziwnego, a brzuch może wyglądać inaczej w każdym stroju. Ja z takim i większym brzuchem chodziłam po górach. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Meghan i piesek 28.01.19, 07:04 Jeżeli w ciąży przytyje się max 12 kg to tak sie właśnie porusza i wygląda😄 Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Meghan i piesek 28.01.19, 07:14 Faktycznie kuca z gracją jak na tak spory brzuch. Natomiast pragnę dodać, że we wczesnej ciąży było widać jak się zaokrągliła na twarzy, w ramionach. Odmienny stan był bardzo widoczny po całej sylwetce, więc nie ma innej opcji. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Meghan i piesek 28.01.19, 10:57 O tak, też pamiętam takie zdjęcia, gdzie była w sukience z odsłoniętymi ramionami i wyraźnie było widać, że przestały być takie szczuplutkie. Meghan przytyła niewiele, ale całkiem sporo kobiet tak ma, więc to nie jest nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Meghan i piesek 28.01.19, 07:10 czego to ludzie nie wymysla. Ale wziawszy pod uwage jak bardzo niektore kobiety tyja i choruja w coazy nie dziwie sie ze nie moga uwierzyc ze mozna inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Meghan i piesek 28.01.19, 10:09 Tak, to możliwe, nie widzę tu nic dziwnego. Ja sama np. nie chodziłam co prawda w szpilkach, ale mogłam kucać z gracją ; ) schylać się, chodzić po górach, wiązać sznurowadła, robić sobie pedicure itp bez problemu. Tyle, że też nie przytyłam 30 kg w ciąży, tylko 11. Odpowiedz Link Zgłoś