Dodaj do ulubionych

Podryw przez męża

02.02.19, 11:49
A która emama została poderwana przez przyszłego męża? Jakim tekstem was poderwał?
Obserwuj wątek
    • m_incubo Re: Podryw przez męża 02.02.19, 12:01
      Ja, uleglam tekstowi "Cześć, podobasz mi się, przypominasz mi taką jedną grubą z ksigowosci".
      Jesteśmy razem już parę lat, aktualnie jestem w trakcie kursu doszkalajacego z ksiegowosci, pozdrawiam.
      • verydry Re: Podryw przez męża 02.02.19, 12:17
        😂👍 biedna Mada....
      • 35wcieniu Re: Podryw przez męża 02.02.19, 12:33
        Ja niestety nie mam nic takiego z wlasnego zycia ale kolezance chlopak sie oswiadczyl jak mu opowiedziala jakie to uczucie byc puszysta. To go tak calkiem nie przekonalo i nadal przynosil jej wode zamiast przyprzec do sciany, ale kiedys jak szedl z ta woda to mu powiedziala: "no poooowiedz mi w koncu jakis komplement na temat mojego ciala bo nigdy mi nikt nie powiedzial". Chcial byc mily i powiedzial ze mysli ze jej biust wygladalby spoko w chinskiej koronce. Tym ja wzial, od razu powiedziala "tak" i sa szczesliwym malzenstwem od kilku lat. Podobno przed slubem byla jakas dziwna akcja ze go gonili do sasiedniej wsi bo zgubil droge do oltarza ale mowil ze to z nadmiaru szczescia sie tak zamotal.
        • chicarica Re: Podryw przez męża 02.02.19, 12:37
          Ja mojego też musiałam w pewnym momencie gonić, ale miałam szczęście, bo on nie przebiegnie nawet kilometra, a ja spokojnie pięć. Dogoniłam, walnęłam na ziemię, przydusiłam lekko piersiami i ostatecznie jest mój.
          • chatgris01 Re: Podryw przez męża 02.02.19, 12:41
            chicarica napisała:

> i ostatecznie jest mój.
            >

Wersja poprawna to "Mój ci jest!" big_grin

• milva24 Re: Podryw przez męża 02.02.19, 12:52
              A nie "Mój ci on"?
              • chatgris01 Re: Podryw przez męża 02.02.19, 12:53
                Nie pl.wikipedia.org/wiki/Danusia_Jurand%C3%B3wna
        • daniela34 Re: Podryw przez męża 02.02.19, 12:55
          35wcieniu napisał(a):

>To go tak calkiem nie
          > przekonalo i nadal przynosil jej wode zamiast przyprzec do sciany, ale kiedys
          > jak szedl z ta woda to mu powiedziala: "no poooowiedz mi w koncu jakis kompleme
          > nt na temat mojego ciala bo nigdy mi nikt nie powiedzial". Chcial byc mily i po
          > wiedzial ze mysli ze jej biust wygladalby spoko w chinskiej koronce.
          😀😀😀 Boskie! A czy ich pierwsze spotkanie miało miejsce na christmas party?
        • 21mada Re: Podryw przez męża 02.02.19, 13:03
          Fajne! 😊
        • piataziuta Re: Podryw przez męża 02.02.19, 16:48
          wymiękłam przy chińskiej koronce
          big_grin
      • chicarica Re: Podryw przez męża 02.02.19, 12:35
        big_grin big_grin big_grin No ja jestem ta gruba z księgowości. Tzn akurat nie pracowałam w księgowości, ale siedziałam w pokoju obok i mój chyba myślał że też jestem z księgowości big_grin
    • jak_matrioszka Re: Podryw przez męża 02.02.19, 12:26
      "Gruba, pociag nam zaraz odjedzie a Ty sobie spokojnie siedzisz!" poderwało mnie na równe nogi w ciagu setnej cześci sekundy.
    • 21mada Re: Podryw przez męża 02.02.19, 13:03
      Oj, emamy zawsze takie podrywane, a własnego męża same musiały poderwać! 😄
    • izjaa Re: Podryw przez męża 02.02.19, 13:13
      Zapytał, czy umyłam już wannę dla karpia.
    • grru Re: Podryw przez męża 02.02.19, 13:20
      Facet, za którego wyszłam podszedł do mnie na imprezie i zapytał co sądzę o obecności polskich wojsk w Afganistanie smile
    • gama2003 Re: Podryw przez męża 02.02.19, 13:31
      Po biurze poszła plotka, że zmieniłam pościel na święta. Oczarowany tym faktem zakochał się natychmiast i przybiegł się oświadczyć. Z wrażenia nic nie mógł wyksztusić, ale ja zrozumiałam romantyczny przekaz bez słów. Od tej pory jesteśmy razem.
      By podtrzymać temperaturę związku raz w roku zmieniamy pościel. Właśnie z okazji świąt.
    • snakelilith Re: Podryw przez męża 02.02.19, 13:41
      Mój mnie podrywał na ciasto. Zaliczaliśmy na uczelni ten sam kurs, a on co tydzień na zajęcia mi ciasto przynosił, a to pączki, a to kremówki, a to coś innego. W końcu zapytałam o co chodzi, a on na to - "no wiesz, fajna jesteś, ale ja wolę grube, więc postanowiłem cię podkarmić". big_grin
      • kosmos_pierzasty Re: Podryw przez męża 02.02.19, 13:47
        smile
      • 21mada Re: Podryw przez męża 02.02.19, 16:53
        A jak facet podaje ci wodę to znaczy ze chce żebyś schudła? On musi lubić bardzo szczupłe...
      • ras.szamra Re: Podryw przez męża 02.02.19, 17:07
        Tak nieśmiało zapytam: o co chodzi z grubą z księgowości?
        Bo pojawia się już w którymś wątku Mady21 smile
        • 21mada Re: Podryw przez męża 02.02.19, 17:08
          Któraś forumka wymyśliła "gruba z księgowości" i tak krąży...
    • ficus_carica Re: Podryw przez męża 02.02.19, 13:59
      Powiedział, że mam idealna figurę. Kuli.
      • 35wcieniu Re: Podryw przez męża 02.02.19, 15:44
        Jakis prostak. Jakby mial polot to by powiedzial ze ksztaltem przypominasz mu pączka.
        • gama2003 Re: Podryw przez męża 02.02.19, 16:06
          Romantyk by powiedział, że jest okrąglejsza od księżyca.....
          • chatgris01 Re: Podryw przez męża 02.02.19, 16:16
            A Ignacy Borejko by powiedział: sphaera est forma perfecta tongue_out
    • piataziuta Re: Podryw przez męża 02.02.19, 16:53
      Powiedział, że raz w tygodniu nitkuje zęby.
      Tym mnie wziął.
    • bei Re: Podryw przez męża 02.02.19, 17:17
      Ja poderwałam swojego na rodzinę-
      Powiedziałam, ze mam męża, dwóch kochanków i pięcioro dzieci i nie mam czasu na umawianie. Nie widział mnie (znajomość internetowa)- więc jak wyglądam nie miało nic do rzeczy.
    • anorektycznazdzira Re: Podryw przez męża 02.02.19, 18:18
      zachowywał się jak pajac stojąc ze mną (oboje w wieku nastoletnim) w grupie rówieśników pod blokiem, żeby zwrócić na siebie uwagę
      tekstu nie było
    • default Re: Podryw przez męża 02.02.19, 18:36
      Powiedział, ze w podziece za te różne sprawy co mu pozalatwialam (był petentem, a ja "panienka z okienka") chciałby mnie zaprosić na obiad. Powiedziałam ze dziś nie mogę, bo obiecałam córci kupić bilety do cyrku i właśnie dziś jadę. Na to on ze chętnie pojedzie ze mną.
      I tak nasza pierwsza randka zaczęła się kupowania biletów do cyrku.....
    • hukop Re: Podryw przez męża 03.02.19, 04:06
      Stałam z grupką znajomych, podszedł zapytał czy może do nas dołączyć i jest, już 3 lata,nie nie znajomymi, ale ze mną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka