Dodaj do ulubionych

Spora różnica wzrostu

• zasiedziala Re: Spora różnica wzrostu 09.02.19, 09:05
      Raz w życiu spotykałam się z chłopakiem wyższym ode mnie o więcej niż 10cm, nie powiem żeby było to szczególnie wygodne, ale do przeżycia. Urządzenia domu z dużo wyższym lub niższym człowiekiem sobie nie wyobrażam. W domu moich niskich znajomych w lustrze widzę się do połowy twarzy, za to oni u mnie nie sięgają do mikrofali i okna w kuchni, bo blat jest szeroki i wysoki wink
      • bywalec.hoteli Re: Spora różnica wzrostu 09.02.19, 11:49
        A ile Ty masz wzrostu Mumin ?
    • arwena_11 Re: Spora różnica wzrostu 09.02.19, 11:02
      Moja ciocia ma 160 cm, wujek ponad 200 ( tzn teraz może trochę mniej, bo chyba z wiekiem zmalał ) ich syn ma ponad 200 cm. Jego żona ok 175.

A ciocia z wujkiem są małżeństwem od ponad 40 lat i szczęśliwym
    • azja001 Re: Spora różnica wzrostu 09.02.19, 11:45
      Na szczęście blatów z nim kupować nie będę 😁ten problem odpada, chociaż widzę że ten temat jest dosyć istotny jednak
    • heca7 Re: Spora różnica wzrostu 09.02.19, 12:02
      Ostatnio czekałam na córkę na lotnisku. Drzwi się otwierają i wchodzi starsza ( około 60) para. Idą trzymając się za ręce. On prawie dwa metry, zwalisty z dużym brzuchem. Dłonie jak bochny chleba. A ona malutka, jak dziecko- góra 160cm, drobniutka, szczupła. No rzucali się bardzo w oczy ale nie moja sprawa jak tam oni sobie radzą. Skoro są ze sobą to jakoś sobie radzą wink
    • angazetka Re: Spora różnica wzrostu 09.02.19, 13:44
      W liceum miałam chłopaka o wzroście niemal 200 cm (skończył rosnąć na 204), ja mam 157 cm. Da się, tylko trochę niewygodnie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka