21mada 11.02.19, 17:30 Czy jesteście "najlepszą wersją samej siebie" jeśli chodzi o wygląd? Jeśli nie to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowel1 Re: Najlepsza wersja 11.02.19, 17:53 Jestem najlepszą wersją samej siebie, jeśli chodzi o wszystko. Wygląd to tylko ułamek całości. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Najlepsza wersja 11.02.19, 17:54 Bywam ale zazwyczaj mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
verydry Re: Najlepsza wersja 11.02.19, 17:57 Aktualnie leżę w łóżku, wysmarowana amolem, jadąca czosnkiem, curry i imbirem, mam przetłuszczone włosy. Wiec nie bardzo. Ale jutro mam spotkanie po 9tej rano, wiec wtedy się postaram. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Najlepsza wersja 11.02.19, 17:59 Oczywiście, że nie. Dlatego, że nie upadłam jeszcze na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Najlepsza wersja 11.02.19, 18:04 Tak. Mam wymiary 90-60-90. Codziennie chodze na szpilkach bo jestem niska. Do tego ZAWSZE seksowny stroj np body koronkowe i krotkie, skorzane spodenki. Codziennie mam pelen makijaz i doczepy do pasa. Czerwone paznokcie. Jem tylko salate i popijam woda niegazowana bo chce byc najlepsza wersja siebie. Do tego oblok perfum i seksowny chod. Juz trzech panow z mojej pracy wyznalo mi, ze ich zony bola plecy. Zona czwartego ma podagre. Wlasnie uskuteczniam goracy flirt smsowy z piatym. Dajcie mi wachlarz, taka jestem HOTTT! Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Najlepsza wersja 11.02.19, 19:03 Jestem jedyna w swoim rodzaju, luksusowa wersja samej siebie😁 Faceci padaja na moj widok dlatego unikam publicznego obnazania sie bo nie chce miec na koncie zgonow z nadmiernego podniecenia😁 Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Najlepsza wersja 11.02.19, 19:00 Czasami bywam, ale naprawdę nieczęsto. Dlaczego? Bo życie jest zbyt ciekawe i cenne aby tracić je na takie bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś