Dodaj do ulubionych

Odpowiedź Magdaleny Adamowicz

17.04.19, 08:56
Na pytanie zadane przez panią Pawłowicz
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24673014,krystyna-pawlowicz-pyta-magdalene-adamowicz-o-wyksztalcenie.html#s=BoxOpLink

z klasą😊
Obserwuj wątek
    • bei Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 08:58
      Tu czytelniej

wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/595962,adamowicz-pawlowicz-wpis-hit-internetu.html
      • thea19 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 09:43
        sałatka jej w gardle stanęła bo Adamowicz ma lepsze wykształcenie i kompetencje niż kryśka
        • sumire Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 10:11
          Nic jej nie stanęło. To nie ten typ człowieka, który by się przejmował. Cisnęła guanem, reszta już jej nie interesuje.
    • daniela34 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 09:52
      P.Adamowicz z klasą odpowiedziała. Pani Pawłowicz nie rozumiem - w dzisiejszych czasach 1 minuta w Internecie i wiedziałaby, żeby nie pytać, bo p. Adamowicz akurat niezłe kompetencje ma. A jak już zapytała, to po co brnąć dalej. Komu to się spodoba? Taki atak na wdowę, w dodatku nieuzasadniony w świetle tego, że europosłanką byla np. wdowa Smoleńska Beata Gosiewska. 5 % twardego elektoratu PIS???
      • sofia_87 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 09:57
        Pani Adamowicz jak zwykle z klasa, pani Pawlowicz…, no coz, tez jak zwykle.
      • zona_mi Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:17
        > w dzisiejszych czasach 1 minuta w Internecie i wiedziałaby, żeby nie pytać,

Podejrzewam, że KP napisała to nie z ciekawości, ale dla swoich fanów - oni na pewno nie szukają w sieci wiedzy, tylko łapią się na chwytliwe komentarze - nie doczytają odpowiedzi, pozostanie w nich przekonanie, że Adamowicz wykształcona nie jest, tylko jedzie na trumnie męża. Jakoś tak to działa, mam wrażenie.
    • fraudes Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 10:01
      Klasa, swoją droga - nie wiedziała, że p. Adamowicz ma az tak dobre wykształcenie.
      • sofia_87 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 10:18
        Ja tez nie, wiedziałam tylko, ze ma doktorat z prawa. Mowili o tym przy okazji tej tragedii
        Mam nadzieje, ze zostanie europoslanka, z pewności będziemy mogli być z nij i jej wystapien dumni jako Polacy
        • 1elka26 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 10:52
          Taak, tak jak jesteśmy dumni z Boniego, Pitery, Thun itd. - tych którzy głosują za sankcjami wobec swojego kraju twierdząc przy tym, że to są działania wymierzone w rząd ale nie w Polskę.
          To jest dopiero żenada.
          • niu13 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:27
            Ale jeszcze bardziej jesteśmy dumni z tych, którzy wieszali portrety ww. na szubienicach, no nie?
        • inka754 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:17
          Mów za siebie. Prawda to, że jej męża wyrzucili z PO czy to tylko plotki? A jeśli to prawda, to nie wiesz przypadkiem za co? Nie głosowałam za PiS-em, jakby co.
          • alicia033 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 12:08
            a google ci strajkują, biedactwo...
            • inka754 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 12:35
              Nie, ale ja chciałam się dowiedzieć jak to wygląda z punktu widzenia fanki pani MA. Ale dziękuję za troskę.
    • jdylag75 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 10:02
      Tak, z klasa. Pawłowicz nie chce widzieć, ze wielu jej kolegów z ugrupowania wylansowało się właśnie na cudzych trumnach. Może nawet ona płynie na tej fali....
    • solejrolia Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 10:04
      Adamowicz- klasa!
      smile

Chamka Pawłowicz miała szansę milczeć...i znów nie skorzystała. Ciekawe, czy Kaczyński się zagapił, czy spuścił ze smyczy.
      • angazetka Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 10:21
        Przecież to jest rola Pawłowicz. Od tego jest w partii.
        • 1elka26 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:00
          Jasne. P. Adamowicz zachowuje się z klasą, zwłaszcza wtedy gdy twierdziła, że zabójca jej męża, siedząc w więzieniu „był indoktrynowany reżimową telewizją”, o zorganizowanej nagonce, tym co powiedziała w swoim wywiadzie dla "Newsweeka" - rzeczywiście klasa.
          Radze uwaznie przeczytać to, co napisała p. Pawłowicz, a nie powtarzać bzdety:
          "Nie szanuje pani demokrat.wybranych władz RP - Prezydenta ani Premiera kt.pani publicznie poniżała
          Poniża pani Polskę,oczernia za granicą
          Jest pani kompetentna by reprezentować zewn.obce nam interesy,a nie Polskę".

• araceli Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:03
            1elka26 napisał(a):
            > „był indoktrynowany reżimową telewizją”,

www.rp.pl/Media/190219898-Rada-Etyki-Mediow-TVP-manipulowala-ws-Adamowicza-Byl-obiektem-oszczerstw-ale-nie-mial-prawa-do-obrony.html
            • 1elka26 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:11
              Rada Etyki Mediów Rada Etyki Mediów nie reprezentuje środowiska dziennikarskiego, natomiast jej opinia o materiałach TVP na temat Pawła Adamowicza jest „prezentacją subiektywnych ocen wąskiej grupy osób związanych z Stowarzyszeniem Dziennikarzy RP

Czytaj więcej na: www.wirtualnemedia.pl/artykul/zarzad-sdp-rada-etyki-mediow-nie-reprezentuje-srodowiska-dziennikarskiego-tylko-waska-grupe-osob

• araceli Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:15
                1elka26 napisał(a):
                > Rada Etyki Mediów Rada Etyki Mediów nie reprezentuje środowiska dziennikarskie

"Rada Etyki Mediów – organizacja powstała 29 marca 1995 z inicjatywy Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich, na mocy Karty Etycznej Mediów, zajmująca się opiniowaniem zachowań dziennikarzy oraz innych spraw istotnych dla mediów i ludzi związanych zawodowo z mediami."

pl.wikipedia.org/wiki/Rada_Etyki_Medi%C3%B3w
                "Stowarzyszenie Dziennikarzy Polskich (SDP) – stowarzyszenie zrzeszające polskich dziennikarzy, od 1989 członek Międzynarodowej Federacji Dziennikarzy. Jest najstarszą organizacją dziennikarską w Polsce. Liczy ponad 2700 członków zrzeszonych w 16 oddziałach terenowych w największych miastach Polski"
                pl.wikipedia.org/wiki/Stowarzyszenie_Dziennikarzy_Polskich
                • 1elka26 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:22
                  "Przypomnijmy, że już osiem lat temu Helsińska Fundacja Praw Człowieka zarzuciła Radzie Etyki Mediów brak odpowiedniej reakcji na naruszanie zasad etycznych przez dziennikarzy oraz zaapelowała o jej gruntowną reformę. Z kolei Maciej Iłowiecki rezygnując z członkostwa w REM uzasadnił, że „Rada usprawiedliwia wszelkie ich (dziennikarzy) zachowania i nie chce potępiać rozpanoszonego plotkarstwa i donosicielstwa, agresji, stronniczości i zaniedbywania powinności edukacyjnych, co uważam za jej podstawowy obowiązek”.

Zdaniem większości z podmiotów powołujących Radę, wyczerpała ona wówczas swoją formułę działania. Postulat rozwiązania Rady zgłosił 29 sierpnia 2013 r. ówczesny prezes TVP Juliusz Braun

• mdro Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 13:05
                    Ojej, biedny kopiejkowy trollik się pogubił big_grinbig_grinbig_grin. Wiesz, dlaczego odszedł Iłowiecki i dlaczego Braun postulował rozwiązanie Rady Etyki Mediów? Bo została upartyjniona i reprezentowała interesy tylko tzw. "prawej" strony sceny politycznej. Ale to trzeba mieć jakies pojęcie o Polsce, a nie klepa przysłanyć przekaz...

Więc widzisz, biedactwo, nawet organ pisowskiego Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskiej stwierdził, że TVPiS szczuła na Adamowicza...
    • 45rtg Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:08
      bei napisała:

> Na pytanie zadane przez panią Pawłowicz
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24673014,krystyna-pawlowicz-pyta-magdalene-adamowicz-o-wyksztalcenie.html#s=BoxOpLink
      >
      > z klasą😊

Klas ma niewątpliwie dużo, ale to jest informacja o wykształceniu (z której wychodzi poniekąd wieczna studentka). Natomiast w kwestii doświadczenia i kompetencji do pracy w RE to tam wiele nie było. To już Kryśka Sałatka ma więcej, bo jednak w tym parlamencie się nasiedziała i najadła, a Adamowicz tylko miała męża.

• araceli Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:11
        45rtg napisał:
        > Klas ma niewątpliwie dużo, ale to jest informacja o wykształceniu (z której wyc
        > hodzi poniekąd wieczna studentka). Natomiast w kwestii doświadczenia i kompeten
        > cji do pracy w RE to tam wiele nie było. To już Kryśka Sałatka ma więcej, bo je
        > dnak w tym parlamencie się nasiedziała i najadła, a Adamowicz tylko miała męża.

Jedzenie sałatki w ławach sejmowych to akurat nie jest kompetencja pożądana w RE big_grin
        • 45rtg Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:19
          araceli napisała:

> 45rtg napisał:
          > > Klas ma niewątpliwie dużo, ale to jest informacja o wykształceniu (z któr
          > ej wyc
          > > hodzi poniekąd wieczna studentka). Natomiast w kwestii doświadczenia i ko
          > mpeten
          > > cji do pracy w RE to tam wiele nie było. To już Kryśka Sałatka ma więcej,
          > bo je
          > > dnak w tym parlamencie się nasiedziała i najadła, a Adamowicz tylko miała
          > męża.
          >
          > Jedzenie sałatki w ławach sejmowych to akurat nie jest kompetencja pożądana w R
          > E big_grin

No nie jest, cóż poradzić. Tym niemniej siedzi w tych ławach już chyba ósmy rok, to czegoś tam poza majonezem pewnie jednak liznęła. Nie, żebym się tą chamką zachwycał, ale wdowa Adamowiczowa przecież chyba nawet radną nie była, a do PE się wybiera...
          • sofia_87 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:38
            Nie zauwazylam aby czegos tam liznela.
            A wdowa Adamowiczowa przynajmniej ma wiedze, klase i obycie, to i tak więcej niż wdowy smoleńskie, a do Sejmu i PE się powpychaly
            • 45rtg Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:50
              sofia_87 napisał(a):

> Nie zauwazylam aby czegos tam liznela.
              > A wdowa Adamowiczowa przynajmniej ma wiedze, klase i obycie, to i tak więcej ni

A, no tak. Jak miła dla oka, to może iść do PE.

> ż wdowy smoleńskie, a do Sejmu i PE się powpychaly
              • sofia_87 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:54
                Sadze ze ta pani "miała dla oka" bije Cie na glowe wyksztalceniem i wiedza...

Zrob soebie dla równowagi przegląd kandydatow pis-u, oni nie maja zadnej z tych cech, a milymi dla oka nie nazwaliby ich nawet ich najbliżsi smile
                • 45rtg Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 12:05
                  sofia_87 napisał(a):

> Sadze ze ta pani "miała dla oka" bije Cie na glowe wyksztalceniem i wiedza...

Ta... Cytując Sapkowskiego: gdybyśmy się pojedynkowali na Talmudy.

> Zrob soebie dla równowagi przegląd kandydatow pis-u, oni nie maja zadnej z tych
                  > cech, a milymi dla oka nie nazwaliby ich nawet ich najbliżsi smile

I biją u nich Murzynów.
                  • sofia_87 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 12:38
                    Coz, możesz się spierać z faktami, ale i tak ich nie zmienisz smile
                    • inka754 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 12:42
                      Fakty są takie, że przesadzasz.
                      • sofia_87 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 12:55
                        Fakty sa takie jakie sa i ich nie zmienisz smile nawet wyznawcy pis bywaja pewnie zażenowani zachowaniem niektórych z politykow tej partii.
                        Btw czy pan Suski, ten erudyta od carycy Katarzyny tez startuje, bo jakos mi to umknelo smile
                    • 45rtg Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 12:42
                      sofia_87 napisał(a):

> Coz, możesz się spierać z faktami, ale i tak ich nie zmienisz smile

To znaczy jakimi? Że pani jest sobie pracownikiem uniwersytetu dorabiającym kolejne studia? Nic tu nie chcę zmieniać przecież. Pawłowicz zresztą ma w sumie tak samo.
                      • sofia_87 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 12:52
                        Fakty sa takie, ze pani ma wyksztalcenie, wiedze na takim poziomie, na jakim ma je niewielu kandydatow do PE, szczególnie jeśli brac pod uwagę tych z pis. Oprocz tego ma tez klase, obycie i wygląda na osobe zdolna do dialogu na poziomie.
                        Jest wiec kims więcej niż osoba "mila dla oka". Uwazam, ze ma szanse na to aby godnie reprezentować nasz kraj w PE, o co nie podejrzewam nikogo z kandydatow pis.
                        Pani Pawlowicz może i wiedze ma, ale sposób jej zachowania uniemozliwa komukolwiek o odmiennych poglądach jakikolwiek dialog z ta pania, a zakładam, ze mówimy o rozmowie na poziomie.

Nie mam tez wątpliwości, ze pani Adamowicz pod każdym względem bije na glowe beznadziejnego incela przesiadującego calymi dniami na emamie smile
                        • 45rtg Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 13:13
                          sofia_87 napisał(a):

> Fakty sa takie, ze pani ma wyksztalcenie, wiedze na takim poziomie, na jakim ma
                          > je niewielu kandydatow do PE, szczególnie jeśli brac pod uwagę tych z pis. Opr

Ależ oczywiście. Wykształcenie ma. A umie coś poza zdobywaniem kolejnych tytułów naukowych?

> ocz tego ma tez klase, obycie i wygląda na osobe zdolna do dialogu na poziomie.

Jeżeli dla kogoś smoleński model kariery politycznej jest poziomem...

> Nie mam tez wątpliwości, ze pani Adamowicz pod każdym względem bije na glowe be
                          > znadziejnego incela przesiadującego calymi dniami na emamie smile

Yhym, yhym, jasne. Mam przestój w robocie, to i przesiaduję cały dzień, nie przeczę. Ale wiesz, jak już chcesz kogoś w tyłek kopnąć incelem, to może rób to z jakimś pomyślunkiem, bo sobie nogę w kroku wywichniesz. Jak tu z dziesięć, czy więcej lat bywam, tak co jakiś czas spójnie piszę o swoich dzieciach. Więc wiesz... No spróbuj mnie jakoś inaczej obrazić, bo tym incelem to tylko rozśmieszasz.
                          • sofia_87 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 13:35
                            >>Ależ oczywiście. Wykształcenie ma. A umie coś poza zdobywaniem kolejnych tytułów >>naukowych?

Obstawiam, ze jednak umie więcej niż wielu kandydatow z listy pis-u.

>>Jeżeli dla kogoś smoleński model kariery politycznej jest poziomem...

Nie jest wina Pani Adamowicz, ze stracila meza, a to co i w jaki sposób mowi, to dość latwo się przekonać, wystarczy posluchac. Model smolenski to jest dla "wdow" Gosiewskich, ale to już zupełnie inny poziom. Jeśli tego nie dostrzegasz, to już trudno.

>>Mam przestój w robocie, to i przesiaduję cały dzień, nie przeczę. Ale wiesz, jak już >>chcesz kogoś w tyłek kopnąć incelem, to może rób to z jakimś pomyślunkiem, bo >>sobie nogę w kroku wywichniesz. Jak tu z dziesięć, czy więcej lat bywam, tak co >>jakiś czas spójnie piszę o swoich dzieciach. Więc wiesz... No spróbuj mnie jakoś >>inaczej obrazić, bo tym incelem to tylko rozśmieszasz.

Dlugo trwa ten "przestoj" smile
                            Nie, kopalabym Cie w tylek, brzydziłabym się smile, a nogi sobie nie "wywichne" jestem wysportowana. Po coz mam Cie probowac obrazac, mam taka opinie a nie inna i nie zamierzam jej zmieniac smile.
                            A porównywaniem pan Adamowicz i Pawlowicz, to Ty siebie ośmieszasz smile
                            • 45rtg Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 14:02
                              sofia_87 napisał(a):

> >>Ależ oczywiście. Wykształcenie ma. A umie coś poza zdobywaniem kolejn
                              > ych tytułów >>naukowych?
                              >
                              > Obstawiam, ze jednak umie więcej niż wielu kandydatow z listy pis-u.

Ach, obstawiasz...

> >>Jeżeli dla kogoś smoleński model kariery politycznej jest poziomem...
                              >
                              > Nie jest wina Pani Adamowicz, ze stracila meza, a to co i w jaki sposób mowi, t
                              > o dość latwo się przekonać, wystarczy posluchac. Model smolenski to jest dla "w
                              > dow" Gosiewskich, ale to już zupełnie inny poziom. Jeśli tego nie dostrzegasz,
                              > to już trudno.

Na modelu smoleńskim nie jedne Gosiewskie wypłynęły i też nie jest winą żadnej z tych wdów i wdowców, że im się współmałżonkowie rozbili.
                              I, po prawdzie, wciąganie dzieci w publiczną żałobę to nie jest specjalnie inny poziom, niż Gosiewskie.

> dzieciach. Więc wiesz... No spróbuj mnie jakoś >>inaczej obrazić, bo t
                              > ym incelem to tylko rozśmieszasz.
                              >
                              > Dlugo trwa ten "przestoj" smile

I owszem. Co mnie zresztą wcale nie cieszy, bo nudno, a szydełkować w openspace jednak nie mogę.

• sofia_87 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 14:22
                                Tak, obstawiam, a widzac ich poziom, jestem gotowa się zalozyc smile

Masz racje, nie jest wina pan Gosiewskich smierc "ich" meza, ale prawda jest także to, ze poziomem obie panie nadaja się raczej na kase do Biedronki niż do polskiego czy europejskiego parlamentu.
                                Pani Adamowicz nikogo nie wciąga, starsza corka ma chyba 16-17 lat, to już ten wiek kiedy w pewnym zakresie można o sobie decydować.

>>I owszem. Co mnie zresztą wcale nie cieszy, bo nudno, a szydełkować w >>openspace jednak nie mogę.

Sugeruje zatem odwiedzenie Braci Samcow smile
                                • 45rtg Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 14:31
                                  sofia_87 napisał(a):

> Pani Adamowicz nikogo nie wciąga, starsza corka ma chyba 16-17 lat, to już ten
                                  > wiek kiedy w pewnym zakresie można o sobie decydować.

Ale młodsza, od duszeszczypatielnych wypracowań, ma mniej.

> >>I owszem. Co mnie zresztą wcale nie cieszy, bo nudno, a szydełkować w
                                  > >>openspace jednak nie mogę.
                                  >
                                  > Sugeruje zatem odwiedzenie Braci Samcow smile

Na dłuższą metę nie wytrzymuję tego rodzaju ponurego humoru suspicious
                                  • sofia_87 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 14:37
                                    A nie przyszlo Ci do glowy, ze dziecko po prosto tego chciało?

Serio? A wydajesz się być stworzony do BS smile
                                    • 45rtg Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 14:44
                                      sofia_87 napisał(a):

> A nie przyszlo Ci do glowy, ze dziecko po prosto tego chciało?

Publikacji? No jakoś tak nie. Ile ona ma, 10, 11 lat? No to nie.
                                      Podobnie jak nie przychodzi mi do głowy, że pierdoły o "zginął walcząc" wymyśliło dziecko samo.
              • inka754 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 12:38
                Mamy inny gust. Ale co reszty zgadzam się z tobą.
            • inka754 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 12:40
              Wg ciebie, inni mogą sądzić inaczej.
        • 1elka26 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 11:29
          araceli napisała:

>
          > Jedzenie sałatki w ławach sejmowych to akurat nie jest kompetencja pożądana w R
          > E big_grin
          >
          Masz na myśli gwiazdy z Nowośmiesznej? - W sumie konsumpcja na sali sejmowej w ich wykonaniu to prawdopodobnie jedyna kompetencja jaką posiadają:

https://images90.fotosik.pl/163/c2a830af6794f222med.jpg
    • bo_ob Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 13:29
      Nie jestem pewna, czy powinno się wdawać w słowne utarczki z kimś takim jak pani Pawłowicz.

• rosapulchra-0 Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 13:47
      Gdyby Pawłowicz zaczęła pisać na emamie, to pewnie zostałaby gwiazdą, bo tutaj szanuje się chamki i prostaczki. Musiałaby tylko zmienić preferencje polityczne, co akurat IMHO jest niemożliwe.
      • uomo_dos Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 14:56
        "Gdyby Pawłowicz zaczęła pisać na emamie, to pewnie zostałaby gwiazdą"
        10/10 ale oby się nie ziściło, tfu, tfu, tfu!!!
      • livia.kalina Re: Odpowiedź Magdaleny Adamowicz 17.04.19, 16:37
        >Musiałaby tylko zmienić preferencje polityczne, co akurat IMHO jest niemożliwe.

No proszę cię wink Pawłowicz to gwiazda nauki od "artykułów" o radzieckich gospodarstwach rolnych (to przed 89 rokiem). Teraz niby "działaczka prawicy". Ma takie poglądy, ja jej zapłacą i pozwolą być u koryta. Taki tym jak Piotrowicz.
    • livia.kalina A jak Wam się podoba dalsza konwersacja 18.04.19, 13:44

między paniami Adamowicz i Pawłowicz?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24677774,magdalena-adamowicz-zaprosila-poslanke-pis-na-kawe-krystyna.html#a=167&c=159&t=5&g=a&s=BoxNewsMT
      Odniosę się jeszcze do zarzutów powyżej, że p. Adamowicz jest "wieczną studentką"- przecież jest radcą prawnym i wykładowcą na UG. To złe zawody? Wykluczające z bycia politykiem i europarlamentarzystą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka