Dodaj do ulubionych

Forumowy odwyk

18.06.19, 11:25
Muszę i chcę zrobić. I nie tylko forumowy, ale ogólnie informacyjny. Całkiem poważnie. Mam kaca moralnego, zbyt dużo czasu poświęcam. Nie mogę przecież tak żyć. Na forum nie wyleczę uzależnień. Zewsząd dołujące wiadomości: zle się z tym czuję, potrzebuję spokoju. Nerwica mi się włączyła. Przepraszam jeśli komuś podpadłam, wpisałam głupi komentarz, nie wiem dlaczego ale czuję się winna (wtf?)
Obserwuj wątek
    • szafireczek Re: Forumowy odwyk 18.06.19, 11:33
      No aż tak nie bierz wszystkiego do siebie, to tylko forum z góry założoną konwencją funkcjonowania, więc z pewnością większość ma tu zdrowy dystanssmile Czasami wyjdą emocje i pióra lecą, ale to taki lokalny koloryt i oznaka, że jest aktywność i nie wieje obojętnościąsmile Ja lubię Ciebie czytaćsmile
      • ajrisz.ka Re: Forumowy odwyk 18.06.19, 14:57
        smile Ależ ja to wszystko rozumiem i ufam. To dzieje się jakby poza świadomością. A lampka kontrolna niestety, zapaliła się właściwie niedawno: otworzyłam mejla, było wyraznie napisane ''prośba''...a nie, tak jak odczytałam ''grozba''. Nie wiem co o tym myśleć.
    • sirella Re: Forumowy odwyk 18.06.19, 11:35
      Łykaj MagneB6 , Wit.D3, olej z wiesiołka, wyrzuć tv, wyznacz tylko określone godziny na odpalanie smartfona z forami społecznościowo-informacujnymi, wyjedź na kilka dni na zieloną trawkę z starym telefonem bez internetu.
      • homohominilupus Re: Forumowy odwyk 18.06.19, 11:44
        Cholera, ja wyjechałam ostatnio w 2 weekendy pod rząd. Ale telefon wzięłam. I wieczorem czytałam wątek bergi zamiast gapić się na widoki. Chyba też jestem uzależniona. Jak żyć???
        • sirella Re: Forumowy odwyk 18.06.19, 11:50
          zamiast smartfona weź starą nokię 3310 tongue_out
          • homohominilupus Re: Forumowy odwyk 18.06.19, 11:57
            Zdjęć się ładnych nie zrobi
        • bergamotka77 Re: Forumowy odwyk 18.06.19, 16:31
          Miło mi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka