smillla Re: Przyjemnosc 04.10.19, 08:31 Wróciłam. I się obudziłam z myślą: uczciwa, dyspozycyjna ekipa remontowa. Od zaraz. Lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 06:15 Wczoraj o 21:53 marzyłam o tym, żeby ktoś wziął 1/3 mojej roboty. Niedasie, więc dalej, jak ten chomik w kółku. Odpowiedz Link Zgłoś
inka754 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 06:59 Płacz frankowiczów, bo po raz kolejny okazało się, że na cwaniakowaniu/analfabetyźmie dobrze nie wyszli. No ale na to trzeba poczekać kilka lat, bo dzisiaj się cieszą i nazywają bankowców gangsterami, jak jedna frankowiczka dzisiaj w radiu (zapewne przyszli, przyłożyli jej broń do skroni i powiedzieli "bierz kredyt we frankach a nie w złotówkach, bo inaczej kulka w łeb). Odpowiedz Link Zgłoś
inka754 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 07:04 Piszę to jako osoba spłacająca kredyt w złotówkach, która do szkoły chodziła i wie, że jak bierzesz kredyt w innej walucie niż zarabiasz to jesteś spekulantem finansowym i musisz się liczyć ze dużymi stratami. Mnie jakoś bank do niczego nie zmuszał i nie namawiał, ale pewnie dlatego, że ja brałam kredyt w porządnym banku, a nie byle gdzie, byle tylko tanio było. A frankowicze przez ileś lat takich jak ja nazywali frajerami. Odpowiedz Link Zgłoś
barattolina Re: Przyjemnosc 04.10.19, 08:39 Chciałabym rzucić robotę i do końca życia nie pracować !! Odpowiedz Link Zgłoś
agjot1979 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 08:43 Przespać ciągiem 6 godzin bez pobudki. Nie da się, na stanie rozdarty miesieczniak. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 08:45 Płaszcz podróżnika z Arabelli, albo wehikuł czasu i powrót do tegorocznych beztroskich wakacji, pływania, wygrzewania się i przepysznych ekolodów w Materze. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Przyjemnosc 04.10.19, 09:01 Nasmarować młodego Jeffa Bridgesa olejkiem do opalania... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Przyjemnosc 04.10.19, 09:15 No i kto twierdzi,ze blondyni nie sa sexy....tez bym smarowala... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:00 boogiecat napisała: > o jezu, jaki ladny jeff! Wiadomo, Mostowiak. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:07 to nie takie proste! mostowiak mostowiakowi nierowny Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:09 boogiecat napisała: "w serce czesany" Ja tam widzę dupę. Ale co ja tam ... Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:12 ja w sumie widze glownie to deprymujace tlo Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemnosc 04.10.19, 20:42 Jego osocze z tej emfazy wyciekło z ucha i rozlało się na drzewo! Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:08 Jejku jak juz bym miała do dyspozycji ( a wiadomo ze to rzeczywistość róznoległa wiec męża nie ma) to nie tylko bym smarowała... Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:20 Ja się zachwycam czysto estetycznie Swoją drogą ubolewam, że takie sylwetki wyszły z mody i młodzi aktorzy muszą teraz mieć taką przesadzoną, nienaturalną, muskulaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Przyjemnosc 04.10.19, 19:47 Nie mogę się skupić na Jeffie, to tło jest so hipnotajzing... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemnosc 04.10.19, 20:40 Nie histeryzujcie. Zwykły facet ze złym zgryzem. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Przyjemnosc 04.10.19, 09:17 Zeby moj kupon w euromiliony byl tym wygranym. Bo wszystko inne mam. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:00 No to jak masz wszystko inne, to na co wydasz pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:12 Na to, o czym jeszcze nie wiem, ze nie mam albo, ze miec bym chciala😁 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 09:36 Kawa. Spędziłam noc na SOR z dzieckiem, a tu rano ekspres nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:09 To jest typowa złośliwośc rzeczy martwych. Z dzieckiem ok? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:05 Słońce takie jak wczoraj. Ale nawet jeśli się pojawi, to go nie zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:20 O jak ładnie! Jeszcze tydzień i też będę tak miała! Ps. Jak tam Twoja metoda bez kupy na włosy? Dzisiaj przepłukałam swoje przesuszone włosy skrzypem, celem ograniczenia mycia. To nie był dobry pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:30 piataziuta napisała: > O jak ładnie! > Jeszcze tydzień i też będę tak miała! W Mui Ne? To ćwicz ruski. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Przyjemnosc 04.10.19, 11:02 piataziuta napisała: > Skąd wiesz, że to tam? Nie wiem. Chciałem tylko zaszpanować, że znam miejsce. Jeśli jednak rzeczywiście tam, to musisz oprócz znajomości rosyjskiego zabrać ze sobą mocne nerwy i ubezpieczenie. Rano jest stosunkowo luźno ale bezwietrznie. Około południa zaczyna wiać ale wtedy całe tabuny kajtkowców rzucają się do wody. Nie mogłem wyjść ze zdumienia, że się natychmiast nie zasupłali wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemnosc 04.10.19, 11:09 Nieee tam, na kanary zmierzam. Zasupłanie z innym kajtowcem, to mój największy strach. I nie tylko dlatego, że pewien rozpędzony kajtowiec, chcąc przyszpanować, przeleciał rozpędzoną deską 20 cm od mojej głowy - i to tylko dlatego, że w ostatniej chwili zrobiłam unik. W ogóle kajt to jakieś szaleństwo - tylko czubki się za to biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:34 nie robie zupelnie bez kupy plukac chyba trzeba octem jablkowym (raz przeplukalam...), skrzypy, pokrzywy itp. sa straszne postawilam na masaz skory glowy i wlosow olejkem 15 min przed myciem, i szampon bez syfu- wlosy sa ladniejsze, ale i tak je myje co dwa dni Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:53 Ocet jabłkowy? Jak to? I można tym płukać bez mycia? O, masaż olejkiem jutro zrobię! Szampon bez syfu używam od chyba dwóch miesięcy, ale włosy mam coraz bardziej jak siano - a nie farbuję przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Przyjemnosc 04.10.19, 11:00 ocet jablkowy rozcienczony w wodzie, chyba mozna bez mycia, ja zrobilam po myciu, smierdzi chwile ale szybko wietrzeje no wlasnie te szampony bez syfu robia straszne wlosy, ale ten olejek niby niweluje siankowe efekty ziuta - to wszystko jest cholernie meczace i bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Przyjemnosc 04.10.19, 11:02 a watek byl o przyjemnosci, przypominam;p Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemnosc 04.10.19, 11:15 Toż przecież przyjemnie nam się rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Przyjemnosc 04.10.19, 11:20 Ziutko, spedzilam caly tydzien sama z corka wiec blagam- NIE PYSKUJ MI D Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemnosc 04.10.19, 11:14 >ziuta - to wszystko jest cholernie meczace i bez sensu Weś! Ja mam kryzys urodowy. Może dlatego, że wizja, że za tydzień wychodzę na plażę vs. to że jestem natłustsza w swoim życiu vs. to, że i tak nie powstrzymało mnie to dwa dni przed okresem od pochłonięcia żarcia, którym można by obdzielić cztery osoby. Ale co Ty tam możesz o takich sprawach wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Przyjemnosc 04.10.19, 11:19 No rzeczywiscie na kanaryjskiej plazy to ja za dwa tygodnie nie bede, dzieki za przypomnienie;p tluszcz cie ochroni przed kajtowa hipotermia, za pozno na panike to trzeba zaakceptowac, a nie pograzac sie jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Przyjemnosc 04.10.19, 11:22 boogiecat napisała: > (...) tluszcz cie ochroni przed kajtowa hipotermia (...) Ziucia tak się tylko pieści. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Przyjemnosc 04.10.19, 11:46 tak mowisz, bo nie znasz sie po prostu, nie mozesz tego zrozumiec, nie probuj, klasyczne niedasie Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemnosc 04.10.19, 12:39 Potwierdzam, Eat jest szczupły, nic nie rozumie. Co najwyżej w kategorii technoszyi może mieć autorytet Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemnosc 04.10.19, 13:02 >za pozno na panike to trzeba zaakceptowac, a nie pograzac sie jeszcze bardziej Prawda. Dam se jednak te kilka dni żeby sobie popanikować, żeby na wakacjach mieć to z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 21:10 Nie cierpię słońca, jedynie kiedy go zoszę to o poranku Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Przyjemnosc 04.10.19, 21:14 marianna1960 napisała: > Nie cierpię słońca, jedynie kiedy go zoszę to o poranku Zmień ksywkę na Dracula. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:07 @ dni słonecznie (ale nie upalne) w ogordzie. Ze nie ma dzieci, domem ani praca zajac sie nie trzeba. Siedzę i grzebię... Odpowiedz Link Zgłoś
qs.ibidem Re: Przyjemnosc 04.10.19, 15:45 Przyszła mi do głowy taka scenka, która na pewno poprawiłaby mi humor i dodała energii; siedzę sobie na tarasie schroniska w Alpach, słońce pięknie oświetla panoramę gór, a Martina Navratilova (która zaprosiła mnie na latte i Kaiserschmarrn) opowiada mi o tym, jak kręciła The Politician. Będzie jakaś niespodzianka typu, jedna z osób z wątku dozna czegoś magicznego?! Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Przyjemnosc 04.10.19, 17:15 Fantazje w zyciu trzeba miec! Myslisz, ze watek moze byc cudotworczy? Odpowiedz Link Zgłoś
qs.ibidem Re: Przyjemnosc 04.10.19, 21:43 No ba. Jak będziesz pstrykać różdżką, pomyśl i o mnie Odpowiedz Link Zgłoś
zla.m Re: Przyjemnosc 04.10.19, 21:01 Parę chwil zapomnienia z jednym takim... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Przyjemnosc 04.10.19, 21:29 babcia zdrowieje, a pani do pomocy, która zamieszkała u nas na stałe, i uważa mnie za swoją podkomendną, odjeżdża w siną dal... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemnosc 04.10.19, 21:37 Stefka, dałaś się zrobić cudzej pani we własnym domu za podkomendną? :o Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Przyjemnosc 04.10.19, 23:17 no też w to nie wierzę. ale trafiła kosa na kamień. przyjechała emerytowana (świeżo) pani dyrektor czegośtam prościutko z Iwanofrankiwska. fakt, że to ona wstaje do babci w nocy 10 razy, a nie ja, i opiekuje się nią znakomicie. ale dyrektorką pozostała, tylko teraz rządzi mną. mój mąż się nie dał, a ja owszem, okazałam się niezwykle podatna na psychomanipulację. a, kurka, szczerze chciałam ją lubić, no i taki bonus, że z nią mój ukraiński ćwiczę. babka jest wykształcona, niegłupia, opiekuńcza i odpowiedzialna. tylko nastąpiło zderzenie charakterów - okazała się większą cholerą niż ja, a to wynik, który robi wrażenie. czuję się od miesiąca jak jakiś strzępek. no długo by pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemnosc 05.10.19, 08:20 Kochana, ona może być se nawet królową brytyjską, ale jest U CIEBIE i DLA CIEBIE. Dasz radę, trzymam kciuki. Falstart nie znaczy, że tak musi na zawsze pozostać. Odpowiedz Link Zgłoś