boogiecat 03.10.19, 21:53 Co by wam sprawilo teraz natychmiast wielka przyjemnosc, ale niedasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mid.week Re: Przyjemnosc 04.10.19, 05:27 Byl kiedys,taki film. Kazdy z bohaterow mial kogoś do unieszkodliwienia. Kazdy dostał za cel wroga innej osoby zeby miec alibii. Ja nic nie podpowiafam, ot tak mi sie przypomniało 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 08:37 Z polskich na takim pomyśle opiera się Trójkąt Bermudzki. Polecam, również z powodu dobrej obsady. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdevalnor Re: Przyjemnosc 04.10.19, 08:40 rosapulchra-0 napisała: > Podaj, proszę, tytuł tego filmu. > Nieznajomi z pociagu Hitchcock'a Odpowiedz Link Zgłoś
cudko1 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 23:51 rosapulchra-0 napisała: > Podaj, proszę, tytuł W jednym z odcinków medium była taka sprawa 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Przyjemnosc 05.10.19, 08:14 gdybym tylko pamiętała... ale to żaden z powyższych. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 07:43 No proszę, jak ktoś za nas dobrze pomyslał, trza skorzystać z patentu 😉. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:00 plan jest genialny, ale ja wam tylko przypomne, ze omawiacie go na publicznym forum:p Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 15:57 O kurcze. Popsułam takie fajne rozwiązanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
karme-lowa Re: Przyjemnosc 03.10.19, 21:56 Zobaczyć zdrową córkę i przyjaciółkę. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Przyjemnosc 03.10.19, 21:58 To ja skromnie: czeresnie. Ale morderstwo tez by moglo byc Odpowiedz Link Zgłoś
vodyanoi Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:02 Piwo i szlugi w knajpie bez zakazu palenia. Nie palę od 16 lat.. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Przyjemnosc 04.10.19, 00:39 Ja podobnie. Tylko wiśniówka zamiast piwa. Szlugi koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 00:41 Auc, ale mi sie zachcialo przez ciebie A juz chyba z dziesiec lat nie pale. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Przyjemnosc 04.10.19, 02:36 Mam dwa wagony w domu Vogue blue jak ktos chetny 😀 i chate w ktorej mozna pali. Alko tez jest 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:07 Wyjazd w góry na 2 tygodnie. Nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:08 cruella_demon napisała: > Upalny, słoneczny dzień. O, to, to, to Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:18 To bede miala za kilka dni, ale tak teraz, natchmiast to chcialabym taki fajny masaz goracymi kamieniami... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:07 Zjeść litr lodów, zagryźć kilogramem dojrzewajacych w słońcu truskawek, poprawić czekolada z orzechami (400g tabliczka) i nie przekroczyć bilansu energetycznego na dziś Odpowiedz Link Zgłoś
odnawialna Re: Przyjemnosc 04.10.19, 00:36 jak_matrioszka napisała: > > Zjeść litr lodów, zagryźć kilogramem dojrzewajacych w słońcu truskawek, poprawi > ć czekolada z orzechami (400g tabliczka) i nie przekroczyć bilansu energetyczne > go na dziś na koniec wejść na wagę i zobaczyć 3 kg mniej Odpowiedz Link Zgłoś
valla-maldoran Re: Przyjemnosc 04.10.19, 08:44 jak_matrioszka napisała: > > Zjeść litr lodów, zagryźć kilogramem dojrzewajacych w słońcu truskawek, poprawi > ć czekolada z orzechami (400g tabliczka) i nie przekroczyć bilansu energetyczne > go na dziś Raczej się nie poczytać. 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
valla-maldoran Re: Przyjemnosc 04.10.19, 08:45 valla-maldoran napisała: > jak_matrioszka napisała: > > > > > Zjeść litr lodów, zagryźć kilogramem dojrzewajacych w słońcu truskawek, p > oprawi > > ć czekolada z orzechami (400g tabliczka) i nie przekroczyć bilansu energe > tyczne > > go na dziś > Raczej się nie poczytać. 😁 Porzygać miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 09:35 Błagam... Kto poza Mikolajkiem rzyga od pyszności? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:07 Teleportacja na plażę typu Malediwy czy inne Bali. Odpowiedz Link Zgłoś
euze_bia0 Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:07 Seks z bliźniakami Phelps. A z takich bardziej przyziemnych: chodzi za mna jabłecznik z beza i lodami waniliowymi. Chetnie zjadłabym w tej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:11 Żeby Gruba z ksiegowości schudła? Odpowiedz Link Zgłoś
zasiedziala Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:08 Rzucenie pracy. Teoretycznie da się, ale potem trzeba by znaleźć kolejną... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:10 Rozwiązanie pewnych spraw urzędowych, rzygam nimi, nie znoszę papierologii. Odpowiedz Link Zgłoś
ewiedzma Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:11 Przytulenie się do babci. Wyjście na spacer z ukochanym psem. Nie da się, bo ich już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_z_polnocy Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:15 1. Tu i teraz przynajmniej tydzień tylko dla siebie: szkockie wyżyny, uzdrowisko w Szwajcarii lub mała willa tuż nad brzegiem M. Śródziemnego - jest mi wszystko jedno 2. Widok książek mojego autorstwa na witrynach księgarń i na Goodreads. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:17 boogiecat napisała: > Co by wam sprawilo teraz natychmiast wielka przyjemnosc, ale niedasie? stobo Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:24 Plaża, ciepłe morze i perspektywa dwóch tygodni urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik7 Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:28 Brak wiedzy, którą posiadam od tygodnia😠 Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Przyjemnosc 04.10.19, 13:17 aqua48 napisała: > Plaża, ciepłe morze i perspektywa dwóch tygodni urlopu. Pierwsze, co mi przyszło do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Przyjemnosc 03.10.19, 22:29 O tak, ciepełko, piękny, gorący, letni dzień i taka sama noc, ciepła i gwiaździsta a jak jeszcze do tego dodać górskie widoki za oknem, raj po prostu. I żeby tak się figura poprawiła bez pracy i wyrzeczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Przyjemnosc 03.10.19, 23:10 fajne te wasze przyjemnosci! az sie milo czyta- wszystkie bym brala! tylko ten urlop to bym zrobila na trzy tygodnie, seks z kims innym i wnusi nie mam, poza tym piekny program a poczatkowo mialam tylko zeby spotkac natychmiast kilka osob na ktorych mi zalezy i zeby mi sie skonczyl okres Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Przyjemnosc 03.10.19, 23:48 Nie no, też bym wolała żeby mi sie okres skończył niż lody, to przecież sprawa wyższa ranga! Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:04 Czyli jednak stało się - okresy nam się zsynchronizowały. Doprawdy, nie wiem co dalej będzie, Bugi. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Przyjemnosc 04.10.19, 10:10 ziutaaaaaaaaa! nie smialam pytac publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Przyjemnosc 04.10.19, 11:14 piataziuta napisała: > Doprawdy, nie wiem co dalej będzie, Bugi. No dalej to chyba moze byc tylko brejkdaln Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Przyjemnosc 04.10.19, 13:15 nie mam brejkdałnów w przypadku znajomości internetowych - więc to byłby pierwszy raz no chyba, że byśmy się spotkały lajw - bądź spokojna, to nie jest propozycja Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Przyjemnosc 03.10.19, 23:44 Gotowy obiad na stole. Niestety wpieprzam zupke chinska , bo nic innego na cieplo nie mam, a od rana zjadlam tylko jedna kanapke, a jest juz 18 ta. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Przyjemnosc 04.10.19, 01:41 Snieg, miekki, bialy puszysty, tak kolo metra, jakies -20C, slonce, nartki, long, empty trail, taki moze na 20-25 km … oh Zimo, przybywaj! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Przyjemnosc 04.10.19, 02:16 Tak zimo, jak bedziesz przybywac to prosze niech to bedzie Kanada. Biscotti lubi nie tylko machac nartami ale i lopata. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Przyjemnosc 04.10.19, 03:09 I'm fine with that Uwielbiam odsniezac - wiem, wiem - crazy Jedyne, co mnie wkurza gdy sobie spokojnie odsniezam to niektorzy sasiedzi, ktorzy maja snowblowers - halasuja! A ja sobietak lubie cichutko, szur-szur, snieg lopata powolutku … pieknie jest Come, Winter, come! Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Przyjemnosc 04.10.19, 09:34 Też to lubię. Teraz mieszkam w bloku, jak spadnie śnieg to jeżdżę odśnieżać rodzicom. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Przyjemnosc 04.10.19, 11:38 spokojnie, the winter is coming... Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Przyjemnosc 04.10.19, 08:43 To tez moj element, widze takie zdjecie i chce tam byc, caly las bym odgarniala lopata z przyjemnoscia Ale ale, nie masz prawa o tym marzyc jak jestes akurat w pelni été indien, c’mon! Zabilabym za pobyt w Kanadzie jesienia Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Przyjemnosc 04.10.19, 13:24 L ete Indien you've said, eh Tak dla porzadku, kolory w zachodnich prowincjach sa nieco inne, ale tu prosze … Ontario, Quebec … Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Przyjemnosc 04.10.19, 15:35 w tej Kanadzie to sam śnieg i białe niedźwiedzie na ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Przyjemnosc 04.10.19, 02:38 Najesc sie i nie miec wyrzutow sumienia. Np. Zjesc czekolade. Ale ze wiem co bede czula po jest to nierealne do wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdevalnor Re: Przyjemnosc 04.10.19, 14:16 jola-kotka napisała: > Najesc sie i nie miec wyrzutow sumienia. Np. Zjesc czekolade. Ale ze wiem co be > de czula po jest to nierealne do wykonania. Jeny jakie ty masz beznadziejnie tragiczne zycie Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Przyjemnosc 04.10.19, 15:06 Moze nie beznadziejne i tragiczne ale takie jak kazdy kto ma jakas chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Przyjemnosc 04.10.19, 19:35 wczoraj moja przyjaciółka żarła czekoladę wgryzając się w cała tabliczkę. Chrup, chrup, kawałek po kawałki. Nigdy w życiu czegoś takiego nie widziałam! Jak skończyła to ja, nie nie jedząc ani kawałeczka, czułam się grubsza Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Przyjemnosc 04.10.19, 19:46 mid.week napisała: > wczoraj moja przyjaciółka żarła czekoladę wgryzając się w cała tabliczkę (...) Ja to stosunkowo niedawno zobaczyłem na jakimś filmie, czy może w reklamie. Przez całe życie byłem przekonany, że czekoladę łamie się na te kawałeczki i tak je. Jak mi się czekoladę niechcący uda nierówno przełamać, uważam to za błąd i ten pozostały ząbek łamię równo z rowkiem, czy jak nazwać to miejsce między kostkami. Odpowiedz Link Zgłoś