Dodaj do ulubionych

Lampa stojaca

15.11.19, 21:13
Pomóżcie proszę...
W jednym serialu w tv wypatrzylam taka oto lampe. Właściwie abażur bardzo mi się spodobał. Czy pomoglybyscie ustalić, gdzie będzie dostępna ta lampa? Zdjęcie zrobiłam tylko kawałka, niestety nie dało sie inaczej. Liczę na Waszą kreatywnosc😊😊

Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Lampa stojaca 15.11.19, 21:17
      Według mnie to superzderzacz hadronów. Można dostać okazyjnie w Lidlu albo w Biedrze.
      • bominka Re: Lampa stojaca 15.11.19, 21:28
        😊😊😃
    • taki-sobie-nick Re: Lampa stojaca 15.11.19, 23:55
      Nie wiem, gdzie tu jest lampa, ale może skontaktuj się z twórcami serialu.
    • jola-kotka Re: Lampa stojaca 16.11.19, 00:06
      Co tu jest ta lampa to bialo czarne?
      • double-facepalm Re: Lampa stojaca 16.11.19, 00:32
        Zdjęcie jej się wkleilo obrocone. To cz/b to sam klosz a lampa ma metalowy chromowany stojak, widać kawałek na tylnym planie zza tej konczyny czyjejs 😂😂😂😂. Wysokość można zgadnąć po wysokosci/rozkładzie takiej typowej szafy z lat 90.
        • jola-kotka Re: Lampa stojaca 16.11.19, 00:40
          A ok czyli to bialo czarne to klosz fakt jest i noga 😀
    • double-facepalm Re: Lampa stojaca 16.11.19, 00:37
      Z dostepnoscia nówek sztuk to uprzejmie sugeruję podroz w czasie. To są trendy sprzed około 25+ lat więc może są jakieś grupy na fb takie jak np fani wzornictwa lat 90 i tam popytaj.

Przykład, tak wiem,ze to dotyczy innej epoki wink m.facebook.com/groups/perly.z.odzysku/?ref=group_header&view=group
      • double-facepalm Re: Lampa stojaca 16.11.19, 00:50
        ew lampa z solidnym słupem (z odzysku bo identyczny raczej niedostepny w tanich sieciowkach)+ abażur na zamowienie. znajdz gdzies teksture (=plik graficzny w odp formacie/wektorowy i rozdzielczości) w cetki zyrafy jak chcesz np plastikowy z nadrukiem, albo obij materiałem podobnym do tego
    • kurt.wallander Re: Lampa stojaca 16.11.19, 01:10
      Nie wiem, czy dobrze interpretuje abażur jako żyrafę, ale znalazłam ci chociaż sam abażur: abazur.pl/pl/p/abazur-cylinder-zyrafa-4530/3416?gclid=Cj0KCQiAtrnuBRDXARIsABiN-7AXMauuSzTxCTyWgUIYNqcs2axmLxPQW_7wiTf_GLHSwv39stF1trQaApbaEALw_wcB
      • bominka Re: Lampa stojaca 16.11.19, 06:43
        O właśnie o to chodziło. Właściwie lampa stojąca może być kazda,ale ten abażur mnie ujął 😃
        Pięknie Wam dziękuję za pomoc😊😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka