lajtova 10.12.19, 16:29 Nie wiem. Nie wiem czy bardziej chcę mi się płakać i wyć z bólu i bezsilności czy rzygać z obrzydzenia. PRZEPUŚCIE ŚWIĘTEGO. Wstrząsający reportaż o księdzu z Ruszowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saszanasza Re: Przepuście świętego 10.12.19, 16:52 Raczej rzygać z obrzydzenia, ale po równi do księdza, jak „katolików” tego księdza broniących. W zasadzie ja nawet nie wiem, kto z nich jest gorszy...pedofil czy jego obrońcy. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Przepuście świętego 10.12.19, 17:25 Wściekłość. Wściekłość to jest to co teraz czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: Przepuście świętego 10.12.19, 19:48 Jeśli w jakikolwiek sposób to Cię pocieszy, to nie jesteś jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Przepuście świętego 10.12.19, 20:53 Nie pocieszy mnie Jutro postaram się poszukać kontaktu z ludźmi, którzy wspierają te rodziny. Sama już nie wiem co mogę zrobić. Chętnie dorzucę się na prawnika albo kupię tym dziewczynkom jakiś prezent. WRRRRR!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Przepuście świętego 10.12.19, 20:09 Wściekłość na te durne stare łby Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Przepuście świętego 10.12.19, 21:48 Do wstawienia na zdjęcie tle na `FB. Napisałam do jednej z osób wspierających dziewczynki i rodziny. Dam znać czy można jakoś pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Przepuście świętego 11.12.19, 11:14 Film juz nie działa. O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Przepuście świętego 11.12.19, 11:31 Wejdź bezpośrednio na stronę "Na temat" Usuneli z YT. Odpowiedz Link Zgłoś