Dodaj do ulubionych

Buty komunia

• kotejka Re: Buty komunia 08.03.20, 21:26
      wg mnie wypada
      ale ja jestem z opcji, ze chlopieca elegancja to nie jest wujek z piortkowa na weselu w przysusze dolnej
      tylko cos dzieciecego pomiedzy szkolna gala a smart casual
      opcja garniturek i tzw wizytowy bucik chlopiecy dla mnie odpada
      tym bardziej ze nigdy w czyms takim nie chodza moi synowie
      starszy mial pod dluga biala alba jasne spodenki z zary
      typu takiego
      www.zara.com/pl/pl/spodnie-chinosy-z-kolekcji-basic-p09959661.html?v1=34607977&v2=1443839
      ale chyba piaskowe
      a ze alba byla dluga do butow to i biale buciki, ale w stylu boat shoes
      www.google.pl/search?q=white+boat+shoes&client=opera&hs=qaF&sxsrf=ALeKk03Pg6azEUAB2qxyJ-L4SOrU0x13-Q:1583657273343&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj_vuSJv4roAhXyo4sKHda3DI0Q_AUoAnoECAsQBA&biw=1560&bih=759
      ktore wtedy ( kilka lat temu) sprowadzalam z angielskiego nexta bo u nas nie bylo
      sredni z kolei mial komze krotka i do tego czarne spodnie o podobnym fasonie - nie w kancik - i buty conversy
      ale czarne ze skory
      www.google.pl/url?sa=i&url=http%3A%2F%2Fwww.harperandedie.com%2Fconverse-kids-boys-sneakers-athletic-shoes-athleticinspired-converse-sneaker-infant-toddler-boys-roadtr-chuck-taylor-favorite-tp-628.html&psig=AOvVaw20l9-yDPrXEHJSYK1rk4G6&ust=1583785312996000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCMjlnprai-gCFQAAAAAdAAAAABAF
      typu takiego, choc niedokladnie te
      wygladal calkiem fajnie i bylo mu wygodnie
      pod spodem mieli biale polowki, jak zdjeli te nieszczesne poliestrowe alby, to zostawali w normalnym nieformalnym, choc schludnym dziecieco-chlopackim stroju i dobrze sie czuli i przy stole i w zabawie
      • kotejka Re: Buty komunia 08.03.20, 21:28
        buty nie weszly - to nie byly trampki zaraz znajde
    • urtikus Re: Buty komunia 08.03.20, 21:35
      czarne Lasocki,
      zimy nie było, więc prawie całą zimę nich chodził
    • hanusinamama Re: Buty komunia 08.03.20, 22:45
      NO jednak nie wypada. Okazji bedzie kilka, jakies uroczystosci w szkole gdzie trzeba na galowo np.
      • fibi00 Re: Buty komunia 09.03.20, 08:24
        hanusinamama napisała:

> NO jednak nie wypada. Okazji bedzie kilka, jakies uroczystosci w szkole gdzie t
        > rzeba na galowo np.
        >

No ale białe eleganckie buty do stroju galowego?
    • samawsnach Re: Buty komunia 09.03.20, 00:45
      Niespecjalnie interesuje mnie, czy wypada, ale kupuję czarne sportowe buty ( jeszcze nie wybrane). U nas chłopcy idą w komżach i czarnych spodniach. Gdy odebrałam uszyty strój, oniemialam. Spodnie z przeokropnego materiału, o kroju jak z początku lat 80. Kupiłam zamiast tej okropnosci wąskie czarne spodnie - raczej w typie dżinsow niż eleganckiego stroju na 70 urodziny cioci Geni, no a teraz szukam butów.
    • taniarada Re: Buty komunia 09.03.20, 08:38
      Dobry Jezu a nasz Panie .W trampkach do kościoła ?Na komunię? Polecam to przeczytać. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.pch24.pl/8-rzeczy-ktorych-nie-wolno-ubrac-do-kosciola--nawet-goracym-latem,36414,i.html&ved=2ahUKEwjo8oeA8YzoAhVC_SoKHbH1Bh8QFjABegQIAxAB&usg=AOvVaw0pzoNoScdL4HkLpvFpoejG&cshid=1583739452058
      • pampelune Re: Buty komunia 09.03.20, 12:04
        taniarada napisał(a):

> Dobry Jezu a nasz Panie .W trampkach do kościoła ?Na komunię? Polecam to przeczytać. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.pch24.pl/8-rzeczy-ktorych-nie-wolno-ubrac-do-kosciola--nawet-goracym-latem,36414,i.html&ved=2ahUKEwjo8oeA8YzoAhVC_SoKHbH1Bh8QFjABegQIAxAB&usg=AOvVaw0pzoNoScdL4HkLpvFpoejG&cshid=1583739452058

Dziękuję za link, ubawiłam się setnie, a inne artykuły z tego serwisu (a konkretnie "decyzja o zawieszeniu we Włoszech Mszy Świętych to zdrada Chrystusa") też nie zawiodły.
        Ahoj!
        • roks30 Re: Buty komunia 09.03.20, 13:11
          W tym artykule nic nie ma o trampkach czarnych i nierzucających się w oczy. Są tylko tzw oczywiste oczywistosci😂.
    • niutaki Re: Buty komunia 09.03.20, 14:51
      Oczywiście, że wypada w białych trampkach. Nie dajmy się zwariować, myślę że Wasz "Pan Bóg" nie zwróci na to uwagi wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka