21mada 10.04.20, 15:05 upiekłam ciasta, a teraz się opalam w ogrodzie i czytam książkę. Ptaszki śpiewają, pszczółki bzyczą, motylki fruwają z kwiatka na kwiatek. Piękny jest świat wiosna. A wy co dzisiaj robicie? I jakie macie plany na święta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chococaffe Re: Zrobiłam pisanki 10.04.20, 15:09 Bierz się lepiej za mycie okien na Wigilię. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Zrobiłam pisanki 10.04.20, 15:30 To troska, boję się, że znowu będziesz w niedoczasie Czas fugituje Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Zrobiłam pisanki 10.04.20, 16:28 Dziękuje ale okna u mnie myje firma myjąca (w Anglii okna otwierają się na zewnątrz). Już umyte. 🤗 Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Zrobiłam pisanki 10.04.20, 15:14 Zrobiłam dwa mazurki (kajmakowy oraz ze śliwek suszonych namoczonych w rumie i czekolady), trening, zdołałam upolować Bacardi i sok pomarańczowy BEZ KOLEJKI, czytałam Politykę. Teraz wybieram się na długi spacer z psem. W nocy może zaryzykuję Lidla. Na opalanie niestety dziś zbyt chłodno. Plany, hmmm. Domowe i leniwe. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Zrobiłam pisanki 10.04.20, 15:21 Wow, fajnie brzmią te śliwki z rumem! Ja zrobiłam mazurek orzechowy i migdałowy. Do sklepów wcale nie chodzę, robimy zakupy online raz w tygodniu. Nigdzie nie wychodzę bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
hukop Re: Zrobiłam pisanki 11.04.20, 02:14 21mada napisała: > Wow, fajnie brzmią te śliwki z rumem! Ja zrobiłam mazurek orzechowy i migdałowy > . Do sklepów wcale nie chodzę, robimy zakupy online raz w tygodniu. Nigdzie nie > wychodzę bo po co? mada, jesteś the best zawsze potrafisz sprowadzić do pionu te frustratki i paniusie tak trzymaj. Zawsze były spiete, jak plandeka na żuku, ale teraz to już jest jakieś apogeum. Zdrowych i pogodnych świąt pozdro Ps. Nie zapomnij odkazić faceta, psa i oczywiście zakupów a jak przyjdzie listonosz to mu psiknij odkażaczem na wejście i będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Zrobiłam pisanki 10.04.20, 15:24 Niestety musiałam wyjść na zakupy i na pocztę, planowałam to zrobić na początku tygodnia, ale los spłatał figla. Wróciłam ze skarbem w postaci drożdży. Teraz jeszcze godzina przed komputerem Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Zrobiłam pisanki 10.04.20, 15:25 Cd. A potem upiekę babkę drożdżową i sernik. Facet odkurzy i tyle na dziś. Aha, zrobiłam ostatnią wielkanocną dekorację Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Zrobiłam pisanki 10.04.20, 15:34 Leżałam w ogrodzie, ale zrobiło mi się za gorąco, więc postanowiłam, że ugotuję jakiś obiad :p W planach mam leżenie w ogrodzie :p Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Zrobiłam pisanki 10.04.20, 15:41 No. U mnie 24 stopnie w cieniu. Anglia. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Zrobiłam pisanki 10.04.20, 15:45 U mnie google twierdzi, że 20, ale w moim obudowanym murami niczym twierdza ogródku tworzy się mikroklimat pustynny :p Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-pan-hrabia Re: Zrobiłam pisanki 10.04.20, 18:59 21mada napisała: I jakie macie plany na święta? Napełniłem wannę wodą, żeby karp którego jutro kupię i wpuszczę do niej, nie doznał szoku termicznego. Odpowiedz Link Zgłoś