21mada 06.05.20, 00:10 żeby zrobić coś szalonego? 😉 Tak żeby przełamać tę monotonię. Nie brakuje wam wrażeń, kontaktów międzyludzkich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trampki-w-kwiatki Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 00:11 Nie, uwielbiamy siedzieć w piwnicy pod kocem i przykryte wiekiem od trumny. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 00:23 Tak, mam ochotę zmienić fryzurę na Tokyo z Domu z papieru. W życiu nie miałam grzywki i tak krótkich włosów. Tę pierwszą... Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 00:42 Tak, brakuje wrażeń i kontaktów. Gdyby nie koronawirus miałabym za sobą wielką międzynarodową imprezę i bal, przegadała przy stole z przyjaciółmi kilka wieczorów (ominęły mnie m.in.moje urodziny i urodziny 3 przyjaciółek). Brakuje mi tego. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 01:26 Dzisiaj mam ogromną ochotę umówić się na fizjoterapię. Kręgosłup boli, a w mej okolicy covid rośnie w siłę. Druga rzecz: zahibernować się na miesiąc albo dwa. Albo przynajmniej położyć się do łóżka i nie wstawać przez jakiś tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 01:38 "żeby zrobić coś szalonego? 😉" Dla mnie szaleństwem jest pójście do sklepu Była pokusa, ale została zdławiona Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 07:10 Nie Mada, nie mam ochoty szukać kochanka :p A twój jak tam? Terminy macie ustalone? Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 08:04 Tak, ja juz zaszalalam. Zamowilam limonkowy plaszczyk i sukienke🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 10:37 Domów limonkową maseczkę i będzie śliczny komplecik do lansu Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 09:13 Robię szalone rzeczy z rodziną, he he dzieci się śmieją ze mnie. Uwielbiam to. Odpowiedz Link Zgłoś
gazdzina Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 10:14 Ja dziś zaszaleję. Pierwszy raz w życiu użyję maszynki do strzyżenia włosów. Na mężu poeksperymentuję. A potem pewnie nasze koty padną ze śmiechu. I ptaki w ogrodzie. Sąsiad pewnie też 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
molik28 Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 10:19 Natchnęłaś mnie. Posolę sobie kawę. Odpowiedz Link Zgłoś