Dodaj do ulubionych

Nie macie ochoty

06.05.20, 00:10
żeby zrobić coś szalonego? 😉 Tak żeby przełamać tę monotonię. Nie brakuje wam wrażeń, kontaktów międzyludzkich?
Obserwuj wątek
    • trampki-w-kwiatki Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 00:11
      Nie, uwielbiamy siedzieć w piwnicy pod kocem i przykryte wiekiem od trumny.
    • kkalipso Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 00:23
      Tak, mam ochotę zmienić fryzurę na Tokyo z Domu z papieru. W życiu nie miałam grzywki i tak krótkich włosów. Tę pierwszą...
    • daniela34 Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 00:42
      Tak, brakuje wrażeń i kontaktów. Gdyby nie koronawirus miałabym za sobą wielką międzynarodową imprezę i bal, przegadała przy stole z przyjaciółmi kilka wieczorów (ominęły mnie m.in.moje urodziny i urodziny 3 przyjaciółek). Brakuje mi tego.
    • fil.lo Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 01:26
      Dzisiaj mam ogromną ochotę umówić się na fizjoterapię. Kręgosłup boli, a w mej okolicy covid rośnie w siłę.
      Druga rzecz: zahibernować się na miesiąc albo dwa. Albo przynajmniej położyć się do łóżka i nie wstawać przez jakiś tydzień.
    • etata Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 01:38
      "żeby zrobić coś szalonego? 😉"

Dla mnie szaleństwem jest pójście do sklepusmile Była pokusa, ale została zdławionasmile

• mona-taran Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 07:10
      Nie Mada, nie mam ochoty szukać kochanka :p
      A twój jak tam? Terminy macie ustalone? wink
    • leanne_paul_piper Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 08:04
      Tak, ja juz zaszalalam. Zamowilam limonkowy plaszczyk i sukienke🙃
      • mona-taran Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 08:11
        Pokaż:p
      • kanna Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 10:37
        Domów limonkową maseczkę i będzie śliczny komplecik do lansu big_grin
        wink
    • klaramara33 Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 09:13
      Robię szalone rzeczy z rodziną, he he dzieci się śmieją ze mnie. Uwielbiam to.
    • gazdzina Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 10:14
      Ja dziś zaszaleję. Pierwszy raz w życiu użyję maszynki do strzyżenia włosów. Na mężu poeksperymentuję. A potem pewnie nasze koty padną ze śmiechu. I ptaki w ogrodzie. Sąsiad pewnie też 😁
    • molik28 Re: Nie macie ochoty 06.05.20, 10:19
      Natchnęłaś mnie. Posolę sobie kawę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka