Dodaj do ulubionych

Beata Kozidrak jest jak Metro

24.10.04, 14:46
ponadczasowa,uniwersalna,z czasem coraz lepsza-jak wino.Urzekajacy głos,doskonała zarówno w balladach jak i ostrzejszych kawałkach,wspaniały wygląd,bardzo kobieca.Teksty moze niespecjalnie ambitne ale nie idiotyczne..Mam wszystkie jej płyty,słucham bardzo często od paru lat i nie nudzi mi się.Moje ulubione kawałki to:
"Plalma na ścianie"
"Płomień z nieba"
"Już bez ciebie"
"Wiosna w Paryżu"
"Dziesięć przykazań"
"Mysli i słowa" i wiele innych.A ostatnio oszalałam na punkcie utworu "Kamienny las".
Jednym tylko mnie Pani Beata trochę rozczarowała-udziałem w reklamie lodów Koral.Wyglądała jak zawsze czarującco ale dla mnie było to żenujace...No ale widac niektórzy potrafią zrobić wiele dla pieniędzy."Przebaczyłam"jej-i tak jest świetna...
Obserwuj wątek
    • joasiiik25 Re: Beata Kozidrak jest jak Metro 24.10.04, 15:00
      Cudowne piosenki uwielbiam B.Kozidraksmile tak samo ja metro
    • maja312 Re: Beata Kozidrak jest jak Metro 24.10.04, 17:13
      Ja uwazam ,że głos ma piekny, ale repertuar jak dla mnie tandetny.
      Tandetnie też wygląda-moze gdyby korzystała z usług jakiś profesjonalistów ,
      zamiast samej tworzyć swe" kreacje" byłoby lepiej.
      Maja
    • aniaiewa Re: Beata Kozidrak jest jak Metro 24.10.04, 17:48
      Beate UWIELBIAM!!!!!!!!!!!!
      I jak przeczytalam Twoj post od razu przypomnialy mi sie wieczory
      sprzed "zalozenia rodziny hihihi), kiedy siadywalam sobie w wilkim fotelu,
      zapalalam swiece, popijalam goraca pachnaca herbatke i sluchalam Mmmmmmmmmm Maz
      w delegacji, moze poloze dzis Ewe wczesniej spac i zrobie sobie taki wieczorsmile
      Dzieki za przypomnieniesmile
      Ania
      -----------------------
      ...kokaś badzio?...
      -----------------------
      • jasmina251 Re: Beata Kozidrak jest jak Metro 24.10.04, 20:12
        Metro kocham zdecydowanie bardziej niz Beatę ale ją bardzo lubię.Podoba mi sie
        jej głos i repertuar takżę .
        Pozdrawiam Justyna
    • mamapulpecji Re: Beata Kozidrak jest jak Metro 24.10.04, 20:15
      zgadzam się, że ma piękny głos i tworzy ciągle muzykę 'na fali'. Bardzo lubię
      jej słuchać, choć jej wgląd mnie niestety nie zachwyca, bo jest - delikatnie
      mówiąc - lekko kiczowaty. Ale wybaczam jej, bo jest zdolna i miła, a o to tu
      chodzi.
      • aga_olivka Re: Beata Kozidrak jest jak Metro 24.10.04, 21:17
        Jeśli chodzi o jej wygląd to osobiście nie zwracałam nigdy specjalnej uwagi na stroje,bardziej na fryzurę i makijaż,zreszta rzadko ogladam teledyski-wiadomo najczęściej słucha się płyt.Ale jakiś czas temu czytałam że jest najbardziej kiczowato ubraną artystką.Na zdjęciu była Beata w poszarpanych dżinsach i kusej bluzeczce.I jeszcze komentarz że wygląda jak gwiazda niemieckiego kanału dla dorosłych...Było to jakieś dwa-trzy lata temu i wiadomo że nastolatką wtedy juz nie była.I właśnie za stroje ma u mnie minusa.Mam jeszcze dwa "ale":
        -reklama lodów Koral("pani Beato,może loda?" do tego utwór "Biała armia"-żenada!)
        -piosenka którą śpiewa z zespołem Universe.Pisałam już że jej teksty nie mają jakiejś szczególnej głębi,ale to co wyśpiewuje z tym pajacem z Universe to są słowa godne disco polo.Ten utwór omijam z daleka,poprostu działa mi na nerwy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka