mid.week 07.06.20, 16:42 Pierwszy spot Rafała Trzaskowskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:17 Facet jest po prostu sympatyczny i inteligentny. Nie wiem, czy nie za fajny na politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:24 Ja z tego filmiku rozumiem, że R.Trzaskowski wątpi w to, że zostanie prezydentem RP i stara się na wszelki wypadek o jakieś stanowisko w Radzie Języka Polskiego. Czyżby w swą dalszą karierę prezydenta m.st.Wwy też wątpił? To byłaby dobra wiadomość!... Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:32 Najwyraźniej nie jesteś jego targetem. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:37 Nie, bo nie mam wolnej posady odpowiedniej dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:49 Spoko, Ty szukaj wśród Suskich i Sasinow. Trzaskowski ... to inny kaliber człowieka ... nie masz szans zrozumieć. To nie obelga! Tylko stwierdzenie faktu, ludzie są różni i dla niektórych Trzaskowski to po prostu za wysokie progi, zarówno pod względem wykształcenia, inteligencji jak i poczucia humoru. Podpowiem ... to nie jest rozmowa o pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:22 > Podpowiem ... to nie jest rozmowa o pracę. Dlaczego tak sądzisz? Przecież R.Trzaskowski wręcza M.Rusinkowi swoje c.v., a rozmowa dotyczy spraw językowych! Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 19:06 Ha, ha, ha .... fajna jesteś. Ależ każdy ma prawo do własnej interpretacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:32 gaskama napisała: > Facet jest po prostu sympatyczny i inteligentny. Nie wiem, czy nie za fajny na > politykę. > Od początku tak go odbieram. Pamiętam go jeszcze z Kawy na ławę, sprzed kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:09 Hihi. Przypomniał mi się niejako odwrotny produkt Szymona Peresa, kiedy ochodził z wielkiej polityki. Teksty które wygłasza są cytatami. Former Israeli President Shimon Peres Goes Job Hunting שמעון פרס מחפש עבודה Odpowiedz Link Zgłoś
mooimeisje Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:42 A najwazniejszego zabraklo, czy pan Trzaskowski wychodzi na pole. To jest najistotniejsze. Reszta to pikus. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:20 to bylby maly ukłon w strone Suwerena Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:53 Im częściej oglądam, tym bardziej mi się podoba. Ale ... to nie jest spot skierowany do Grażyny ani Janusza, ani do Dżessiki czy Brajana. Ci nawet nie wiedzą, z kim on rozmawia. Więc spot skierowany do i tak już przekonanych, Ci docenia. Ale powinien też zrobić spot do miłośników Zenka i "pan Duda". Jest zbyt elitarny. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:12 > Ale powinien też zrobić spot do miłośników Zenka i "pan Duda". Chyba nie wypadłby w nim przekonująco. R.Trzaskowski pasuje do elit warszawsko-krakowsko-brukselskich. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:16 Cóż, też tak uważam. Ale ja niestety też się z nimi identyfikuję, no z "pan dudą" mi nie po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:19 Przedstawiciele elity, z definicji, są nieliczni, więc elitarnością głosów sobie nie przysporzy. Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:18 Powinien. Ten spot jest żartobliwy, ale nie jest stworzony jako efektywna wyborcza propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:24 Bym powiedziała, że to jest spot bardzo ryzykowny. Tak jak ostentacyjne przeglądanie ofert pracy w dotychczasowej pracy, jako starania o awans. Odpowiedz Link Zgłoś
olena.s Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 19:06 E, dlaczego? Bo Kurski? I tak rozpętał by kampanię łgarstw i oszczerstw, ze spotem czy bez. Odpowiedz Link Zgłoś
mooimeisje Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 19:11 Nie wpadaj w pulapke "jakas ja jestem lepsza"od tego janusza czy grazyny. Swoja droga co to za paskudna polska maniera uzywania czyis imion na okreslenie jakis pejoratywnych cech. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 20:40 Z mojego punktu widzenia jestem lepsza. Z ich zapewne nie. Odpowiedz Link Zgłoś
piesiedwa Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 20:59 Nie odebralam spotu jako elitarnego. Zabawny i owszem. Milo sie oglada. Mr T to przez elity jest dyrygowany raczej a spot dla nizszej klasy sredniej. To tez jego target. Patologia za Mr D , ten dla drabinki wyzej. Kolejny szczebel to w Polsce juz 10% wyborcow to i spotkow brak. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:53 Bardzo się cieszę, że zdecydował sie kandydować W końcu jest ktoś, na kogo oddam głos z przekonaniem a nie w wyniku wyliczanki Odpowiedz Link Zgłoś