Dodaj do ulubionych

Rozmowa o pracę

• gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:17
      Facet jest po prostu sympatyczny i inteligentny. Nie wiem, czy nie za fajny na politykę.
      • demodee Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:24
        Ja z tego filmiku rozumiem, że R.Trzaskowski wątpi w to, że zostanie prezydentem RP i stara się na wszelki wypadek o jakieś stanowisko w Radzie Języka Polskiego.

Czyżby w swą dalszą karierę prezydenta m.st.Wwy też wątpił? To byłaby dobra wiadomość!...
        • gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:32
          Najwyraźniej nie jesteś jego targetem.
          • demodee Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:37
            Nie, bo nie mam wolnej posady odpowiedniej dla niego.
            • gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:49
              Spoko, Ty szukaj wśród Suskich i Sasinow. Trzaskowski ... to inny kaliber człowieka ... nie masz szans zrozumieć. To nie obelga! Tylko stwierdzenie faktu, ludzie są różni i dla niektórych Trzaskowski to po prostu za wysokie progi, zarówno pod względem wykształcenia, inteligencji jak i poczucia humoru. Podpowiem ... to nie jest rozmowa o pracę.
              • demodee Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:22
                > Podpowiem ... to nie jest rozmowa o pracę.

Dlaczego tak sądzisz? Przecież R.Trzaskowski wręcza M.Rusinkowi swoje c.v., a rozmowa dotyczy spraw językowych!
                • gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 19:06
                  Ha, ha, ha .... fajna jesteś. Ależ każdy ma prawo do własnej interpretacji.
      • pade Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:32
        gaskama napisała:

> Facet jest po prostu sympatyczny i inteligentny. Nie wiem, czy nie za fajny na
        > politykę.
        >

Od początku tak go odbieram. Pamiętam go jeszcze z Kawy na ławę, sprzed kilku lat.
    • mooimeisje Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:42
      A najwazniejszego zabraklo, czy pan Trzaskowski wychodzi na pole. To jest najistotniejsze. Reszta to pikus.
      • gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:49
        To byłoby zbyt oczywiste.
        • mid.week Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:20
          to bylby maly ukłon w strone Suwerena wink
    • gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 17:53
      Im częściej oglądam, tym bardziej mi się podoba. Ale ... to nie jest spot skierowany do Grażyny ani Janusza, ani do Dżessiki czy Brajana. Ci nawet nie wiedzą, z kim on rozmawia. Więc spot skierowany do i tak już przekonanych, Ci docenia. Ale powinien też zrobić spot do miłośników Zenka i "pan Duda". Jest zbyt elitarny.
      • demodee Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:12
        > Ale powinien też zrobić spot do miłośników Zenka i "pan Duda".

Chyba nie wypadłby w nim przekonująco.
        R.Trzaskowski pasuje do elit warszawsko-krakowsko-brukselskich.
        • gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:16
          Cóż, też tak uważam. Ale ja niestety też się z nimi identyfikuję, no z "pan dudą" mi nie po drodze.
          • demodee Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:19
            Przedstawiciele elity, z definicji, są nieliczni, więc elitarnością głosów sobie nie przysporzy.
      • olena.s Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:18
        Powinien. Ten spot jest żartobliwy, ale nie jest stworzony jako efektywna wyborcza propaganda.
        • demodee Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:24
          Bym powiedziała, że to jest spot bardzo ryzykowny.

Tak jak ostentacyjne przeglądanie ofert pracy w dotychczasowej pracy, jako starania o awans.
          • olena.s Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 19:06
            E, dlaczego? Bo Kurski? big_grin
            I tak rozpętał by kampanię łgarstw i oszczerstw, ze spotem czy bez.
      • mooimeisje Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 19:11
        Nie wpadaj w pulapke "jakas ja jestem lepsza"od tego janusza czy grazyny. Swoja droga co to za paskudna polska maniera uzywania czyis imion na okreslenie jakis pejoratywnych cech.
        • gaskama Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 20:40
          Z mojego punktu widzenia jestem lepsza. Z ich zapewne nie.
      • piesiedwa Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 20:59
        Nie odebralam spotu jako elitarnego. Zabawny i owszem. Milo sie oglada. Mr T to przez elity jest dyrygowany raczej a spot dla nizszej klasy sredniej. To tez jego target. Patologia za Mr D , ten dla drabinki wyzej. Kolejny szczebel to w Polsce juz 10% wyborcow to i spotkow brakwink.
    • angazetka Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:47
      Eeej, fajne.
    • wapaha Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 18:53
      Bardzo się cieszę, że zdecydował sie kandydować
      W końcu jest ktoś, na kogo oddam głos z przekonaniem a nie w wyniku wyliczanki
    • solejrolia Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 19:10
      Fajne! smile
    • ludborka Re: Rozmowa o pracę 07.06.20, 21:02
      Czy pokolenia 💕🤣

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka