Dodaj do ulubionych

Duda właśnie wygral wybory.

10.06.20, 12:27
Duda podpisał "Kartę Rodziny". Co zawiera dokument? M.in. zapisy o "ochronie przed ideologią LGBT"

Brawo, czyli wybory już rozstrzygnięte, DUDA wygrywa w 1 turze. Właśnie zdobył głosy wszystkich rodziców!

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26019859,duda-podpisal-karte-rodziny-co-zawiera-dokument-m-in-zapisy.html#do_w=46&do_v=58&do_a=286&s=BoxNewsLink
Obserwuj wątek
    • iwles Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:27

serio?
      wszystkich rodziców?
      Mojego głosu nie zdobył.
      • inga.x Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:33
        woli pani wychowanie dzieci w ideologii LGBT?
        • aerra Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:38
          Nie ma czegoś takiego jak ideaologia LGBT.

I nie wiem jak iwles, ale ja zdecydowanie wolę, żeby mojemu dziecku nie wpierano, że "normalna rodzina to chłopak i dziewczyna".
          • bigzaganiacz Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:32
            "normalna rodzina to chłopak i dziewczyna".

A ja bym wolal zeby mniejszosc dewiantow nie narzucala swoich zboczen wiekszosci normalnego spoleczenstwa
            • iwles Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:35
              "A ja bym wolal zeby mniejszosc dewiantow nie narzucala swoich zboczen wiekszosci normalnego spoleczenstwa"

jesteś tak słaby psychicznie, że na słowo "gej" odrzuca cię od kobiet ?
              • lauren6 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:50
                On już usłyszał słowo "gej" i myśli, że z tego powodu staje mu na widok ministrantów.
            • aerra Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 14:06
              Też bym wolała, żeby mniejszość dewiantów nie narzucała swoich zboczeń większości normalnego społeczeństwa. Jaki masz pomysł na to, co zrobić z KK w Polsce?
            • asia_i_p Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 14:27
              W jaki sposób narzucają te zboczenia? Czy tym, że chcą móc iść po ulicy i nie dostać w zęby, czy tym, że chcą, żeby ukochana osoba mogła po nich dziedziczyć albo się dowiedzieć o ich zdrowie w szpitalu? Bo na pewno nie chcą, żebyś został gejem, a tym bardziej lesbijką.
              • bigzaganiacz Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 15:13
                Niech sobie chodza po ulicy mnie nic do tego jednak nauczanie w szkole , uwzględniającej kwestie tożsamości psychoseksualnej i identyfikacji płciowej, dla zdrowej wiekszosci jest zbedne bo bez wzgledu co probuje lansowac lewactwo plcie sa dwie i tyle jest albo chlop albo baba a nie jakies niewiadomo co i wiekszosc nie ma problemu z wpasowaniem sie w te twie grupy a ci co sie jednak nie odnajduja to sobie moga juz w swoim czasie wolnym zglebiac ten temat
                • asia_i_p Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 15:30
                  Dzieciak, który wszędzie widzi i słyszy, że "chłopak i dziewczyna (jedynie) normalna rodzina", to nie zgłębia w wolnym czasie, czemu nie pasuje, tylko w wolnym czasie łyka tabletki nasenne albo się wiesza. I jeżeli nie chcesz go uratować przez powiedzenie mu w najbardziej kluczowym czasie, że też ma prawo istnieć, to przydałoby się mieć trochę ważniejsze powody niż "dla większości jest to zbędne",
                  • bigzaganiacz Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 15:40
                    To juz mozna zalatwic jakim ogolnym programem tolerancji dla innych i ich roznych innosci bez zbednego skupiania sie na roznych dewiantach
                    • asia_i_p Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 15:44
                      Aha. Czyli generalnie komunikat twój do piętnastoletniego geja to "Ogólnie cię toleruję, jesteś dewiantem"?
                      • bigzaganiacz Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 16:03
                        Dokladanie w tym wieku kolejnego problemu ,czyli zastanawiania sie przez tego pietnastolatka a moze jestem gejem albo jakims innym transem bo brajan zlapal za szuflade dzesike na szkolnej dyskotece a ja jeszcze nie ,to moze popykam sie z jurkiem tez wydaje sie jakis zagubiony , nie jest jakos szczegolnie potrzebne
                        • asia_i_p Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 16:13
                          Myślisz, że jak nie usłyszy w szkole, że istnieją geje, to nie zauważy, że jest gejem?
                        • kropkaa Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 16:17
                          Tak mocne uprzedzenia często mają osoby homoseksualne, które nie dopuszczają do głosu swojej prawdziwej orientacji. Także zastanów się nad sobą może.
                          • hanusinamama Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 17:21
                            O tym samym pisałam.
                        • chicarica Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 17:27
                          Stary, jak Ty na serio rozważałeś za młodu popukanie się z Jurkiem, to polecam wyluzować, spróbować z chłopakiem i zacząć żyć pełną piersią. Może w sam raz Ci się spodoba?
                          • hanusinamama Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 17:47
                            On sie własnie boi ze mu sie spodoba...
                    • hanusinamama Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 17:20
                      Dewiantach..i to mowi koleś ktory wymyślił sobie nick "bigzaganiacz"..paradne.
                • alin9 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 16:57
                  Nie myl epatowanie z orientacja. W koncu skądś się wzięło ukrywanie w małżeństwie .Glosny krzyk większości,że tak trzeba.Tym co się nie udało wpasować odeszli z tego świata .To jest ta miłość i tolerancja ludzi po praniu mózgu.🤮
                  • taki-sobie-nick Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 22:07
                    Ilu masz znajomych zaburzonych psychicznie, osobo tolerancyjna?

Ilu masz znajomych bardzo ubogich, ilu bezdomnych, ilu niepełnosprawnych?

• hanusinamama Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 17:17
                On sie boi...sobie popatrzy i jeszcze mu sie zachce...widać jaki z niego bigzaganiacz. Jak to sie mowi "krowa która głosno muczy mało mleka daje...".
            • alin9 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 16:48
              To co dała natura nazywasz dewiacja?W drugą stronę niby mozna narzucac myślenie o braku szacunku i tolerancji?Dlaczego tak uważasz?
              • bigzaganiacz Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 16:54
                Natura czasem popelnia blad
                • iwles Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 16:58
                  bigzaganiacz napisał(a):

> Natura czasem popelnia blad

skąd wiesz, że nie w twoim przypadku?
                • alin9 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 16:58
                  Właśnie z takim rozmawiam.
            • hanusinamama Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 17:16
              Ja bym wolała zeby nie bylo inceli na tym forum...cóż. Spie spokojnie wiedzac, ze któras z córek moze być homoseksualna i przyprowadzi dziewczyne do domu. Nie będe myśleć co jak przyprowadzi takiego idiotę jak ty (koszmary mi spać nie dadzą).
            • ichi51e Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 17:32
              Ale przeciez nikt nikogo nie zmusza do seksu z osoba tej samej plci po prostu chcielibysmy powiedziec ze takie osoby sa i ze nie sa dewiantami.
              • ichi51e Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 17:36
                I zeby kiedys kazdy czlowiek mogl bez wyrzutow sumienia chocby z osoba tej samej plci seksu sprobowac jesli ma taka inklinacje. Dlaczeo facet ktory uprawial seks z Basia i Monika ma byc w czyms lepszy od drugiego ktory seksil sie z Basia i Jurkiem? Co to za roznica seks to seks.
                • bigzaganiacz Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 18:17
                  Niektore kraje sa troche dalej z tym lewackim lgbt gender belkotem i dochodzi do tego ze mozna miec problemy za powiedzenie its ok to be white czy za zwrocenie sie do kogos ona, bo ona sobie wymyslila ze nie jest ona , tylko jest gender fluid kwitem lotosu i ma taka potrzebe zeby sie do niej zwracac onit i ja jestem ok zeby onit zyl w swoich paranoidalnych urojeniach ale niech mnie nie zmusza do zmiany mojego pogladu ze jest chlop i baba i tyle a szkola niech sie zajmie nauka matematyki i szybkim reagowaniem na wszelkie przejawy niewlasciwych zachowan a nie przezyciami jakichs paru dewiantow
                  • alin9 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 18:48
                    Wiesz co jest w tym najstraszniejsze?Że ludzie z takimi poglądami, jak Twoje wpajaja je dzieciom.Potem mamy małych,nietolerancyjnych prześladowców w szkołach.Bo rodzice w imię miłości nauczyli ich o nietolerancji.
                    • piesiedwa Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 18:54
                      Zgadzam sie. Mam z tym do czynienia czesciowo w szkole moich dzieci. Brak tolerancji, strach przed nowym, ograniczenia.
                    • hanusinamama Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 20:00
                      Albo sie rodzi dzieciak w takiej rodzinie i popełnia samobójstwo bo od małego słyszał od ojca ze najgorsze to jakby syn gejem "został"...
                  • hanusinamama Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 19:59
                    Ty piszesz o błekocie? |Ubawiłam się
                  • snajper55 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 23:53
                    bigzaganiacz napisał(a):

> a szkola niech sie zajmie nauka matematyki i szybkim reagowaniem na wszelkie przejawy
                    > niewlasciwych zachowan a nie przezyciami jakichs paru dewiantow

Dokładnie o to chodzi. Aby szkoła szybko reagowała na niewłaściwe zachowania będące przyczyną traumatycznych przeżyć choćby tylko jednego ucznia. Nazywanego przez dewiantów dewiantem. Cholera, to chyba dla ciebie za trudne.

S.
        • asia_i_p Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:39
          Oczywiście. Osławiona ideologia LGBT to "żyj i daj żyć innym" i tak właśnie wychowuję dzieci. Dodatkowa korzyść - gdyby moja córka okazała się lesbijką albo syn gejem, to nie będę musiała na gwałt zmieniać poglądów.
        • madami Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:43
          inga.x napisała:

> woli pani wychowanie dzieci w ideologii LGBT?

uwielbiam "ideologię LGBT" to moja ulubiona "ideologia" big_grinbig_grinbig_grin
          • beataj1 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:46
            Nieprawda. Fajna jest jeszcze ideologia posypywania placków ziemczacznych cukrem. Wszyscy którzy robią inaczej powinni wiedzieć że to wbrew naturze placków.
            • gru_z_gru Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:48
              O nim, tylko dżem!
              • beataj1 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:53
                Jak tak można. Bog od placków tego nie zaakceptuje. Ja słyszę jego głos i doskonale wiem co jest lepsze. Dla Ciebie, placków i świata. Tylko cukier. Wszystko inne to wynaturzenie.
                Przecież to oczywiste że bog stworzył placki tylko dla cukru. Wszyscy to wiedzą.
                • ichi51e Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:54
                  Boze a u mnie w domu maggi sie polewalo uncertain
                  • ginger.ale Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:59
                    ichi51e napisała:

> Boze a u mnie w domu maggi sie polewalo uncertain
                    >

😱
                    Jeśli wspierasz ideologię LGBTiQ, udzielam Ci rozgrzeszenia. Złe wzorce z domu.
                    Idź głosuj na panDudę i nie czyń tego plackom więcej.
                  • beataj1 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:00
                    Ja nawet nie wiem która to grzeszna litera LGBT.
                  • chicarica Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:09
                    Keczup lub śmietana 12%. Wszystko inne to grzech i abominacja.
                    • memphis90 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 14:51
                      Śmietana. I na to cukier.
                      • karme-lowa Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 19:24
                        memphis90 napisała:

> Śmietana. I na to cukier.
                        >
                        Popieram!
                    • jeanny1986 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 18:27
                      Ketchup <3 Już myślałam że tylko u mnie się tak jadało. Jezczez zniosę sos po gulaszu.
                  • iza232 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:10
                    ichi51e napisała:

> Boze a u mnie w domu maggi sie polewalo uncertain

Maggi to do makaronu smile
                • iwles Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:03
                  beataj1 napisała:

> Jak tak można. Bog od placków tego nie zaakceptuje. Ja słyszę jego głos i dos
                  > konale wiem co jest lepsze. Dla Ciebie, placków i świata. Tylko cukier. Wszys
                  > tko inne to wynaturzenie.
                  > Przecież to oczywiste że bog stworzył placki tylko dla cukru. Wszyscy to wiedzą

oczywiście, że TAK. No i do kĄpletu - tylko kefir do popicia (ewentualnie maślanka) tongue_out
                • madami Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:20
                  beataj1 napisała:

> Jak tak można. Bog od placków tego nie zaakceptuje. Ja słyszę jego głos i dos
                  > konale wiem co jest lepsze. Dla Ciebie, placków i świata. Tylko cukier. Wszys
                  > tko inne to wynaturzenie.
                  > Przecież to oczywiste że bog stworzył placki tylko dla cukru. Wszyscy to wiedzą
                  > .

Wasze ideologie są złe i trzeba ich zakazać!

Kto to widział placki na słodko!?!?!

Placki się je z sosikiem np. pieczarkowym albo z gulaszem
                  • lellapolella Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:59
                    W końcu normalny głos, a nie propagowanie wynaturzonych ideologii- tylko sosik pieczarkowy!
                    • aerra Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 14:03
                      A ja skrajnie - albo z cukrem (i śmietanką!), albo z gulaszem. Nie wiem, która wersja lepsza.
                      • lellapolella Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 14:32
                        Nie jestem na tyle wyzwolona, aby przeskoczyć smażone ziemniaki z cukremuncertain
                      • cosmetic.wipes Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 14:33
                        aerra napisał(a):

> A ja skrajnie - albo z cukrem (i śmietanką!), albo z gulaszem. Nie wiem, która
                        > wersja lepsza.

Jesteś symetrystką.
                        • aerra Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 14:46
                          Nie, nie, zdecydowanie nie wink
                          Prędzej można powiedzieć, że lubię różnorodność tongue_out
                          • madami Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 16:09
                            aerra napisał(a):

> Nie, nie, zdecydowanie nie wink
                            > Prędzej można powiedzieć, że lubię różnorodność tongue_out
                            >

oj różnorodność to niebezpieczna ideologia!
                            • aerra Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 16:42
                              > oj różnorodność to niebezpieczna ideologia!

Tak, wiem, wiem, jestem po prostu niereformowalna.
                              Oprócz placków ziemniaczanych w wersji na słodko oraz w wersji na ostro lubię też pizzę z ananasem. I uwielbiam sałatkę z tuńczykiem, ananasem i czerwoną fasolą...
                              I owoce do mięsa. I jeszcze lody z olejem z pestek z dyni. A propos dyni to racuchy dyniowe też są super.
                              Na chwilę obecną więcej grzechów nie pamiętam, ale z pewnością znalazłoby się jeszcze mnóstwo. Zgniję w kulinarnym piekle i na dodatek będzie mi się wydawać, że to raj wink
                              • sumire Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 17:27
                                aerra napisał(a):

>lubię też pizzę z ananasem

Zgłaszam do moderacji.
                                • aerra Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 20:41
                                  I tosty z ananasem. I szynką. I curry!
                              • effka454 Re: Duda właśnie wygral wybory. 11.06.20, 01:37
                                Kiedyś jadałam namiętnie sałatkę z tuńczykiem, mandarynkami z puszki w syropie, kukurydzą i duuużą ilością pieprzu - pycha!
                                • effka454 Re: Duda właśnie wygral wybory. 11.06.20, 01:38
                                  A za plackami nie przepadam, ale jeśli już to tylko ze śmietaną i cukrem
                    • gulcia77 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 14:51
                      Idź i nie grzesz więcej. Placki albo z gulaszem, albo z cukrem. Wszystkie inne wersje są nieprawomyślne i zwiodą nasze dzieci. Jeszcze im z keczupem zasmakują. Wstyd i poruta.
                • aerra Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:55
                  Ale... tego, a słodka śmietanka do tego cukru??
              • asia_i_p Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 14:24
                Przepraszam, ale dżem na plackach to jest ideologia zbrodnicza. big_grin

Na plackach akceptowalne są:
                - jogurt/ śmietana z siekanym szczypiorkiem;
                - śmietana z cukrem.

Rozmaczanie placków sosami grzybowymi i mięsnymi to zło, a dżem na plackach słyszę po raz pierwszy, ale juz wiem, że to dzieło szatana.

Zapraszamy na jasną stronę mocy. Mamy jogurt i śmietanę.
                • daisy Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 15:39
                  herezje, herezje!!!
                  TYLKO CUKIER
                  reszta rozpasanie, grzech i bezbożność
                  • madami Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 16:11
                    Cukier to herezja!
                    Tylko sosik jest prawomyślny!
                • ichi51e Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 16:51
                  Czuje sie jak dziadowka z moim maggi... dej pane tej smietanki...
            • attiya Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:11
              No pięknie, ja posypuję solą.
              Jestem straconym pokoleniem 😁😁😁
              • disco-ball Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:45
                ja tez... zaraz zawijam sie w przescieradlo...
              • kura17 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 21:01
                > No pięknie, ja posypuję solą.
                > Jestem straconym pokoleniem 😁😁😁

ja to w ogole nie chce pisac o moich dzieciach ...
                jeden w ogole nie lubi plackow ziemniaczanych (WTF??)
                a drugi je z cukrem i ... musem jablkowym ???

to jest dopiero stracone pokolenie!!!
                i z mego lona wyszlo!!! a ja placki tylko na "ostro", na slodko nie przelkne!
                ... maz niemiec, to jego wina pewnie ...
            • agata_abbott Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 16:51
              To ja jestem wbrew naturze - dla mnie tylko z solą i kwaśną śmietaną.
              Czy to się leczy?
              • aerra Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 17:02
                Jak to z solą? Dodatkowo? W sensie nie solisz ciasta na placki, tylko potem po wierzchu?

Jako leczenie spóbuj z cukrem tongue_out
                • agata_abbott Re: Duda właśnie wygral wybory. 11.06.20, 11:47
                  Sole ciasto, ale z reguły jeszcze dosalam na talerzu. No i jak nie ma śmietany, to szczególnie smile
        • berber_rock Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:47
          inga.x napisała:

> woli pani wychowanie dzieci w ideologii LGBT?

No myslalam ze to oczywiste ze tak.

A tak na serio: tak, wychowuje moje dzieci w szacunku dla wszelkiej odmiennosci: LGBT, koloru skory, religii etc. Wiem ze w niektorych krajach to nie jest zbyt popularne podejscie, ale taki moj wybor.
        • ichi51e Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:53
          Tak zdecydowanie wole wychowanie w ideologi LGBT. Zdecydowanie.
        • attiya Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:10
          Tak, wolę LGBT niż kościół katolicki
        • te_de_ka Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:12
          wolę wychowanie dzieci w duchu humanizmu a nie kołtuństwa
        • hanusinamama Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 17:13
          Moje dziecko doskonale wie co tpo jest LGBT, i ze osoby LGBT nie są w żaden spoób inne. Mało - moja starsza ma 8 lat możliwe ze bedzie osobą LGBT.
      • taniarada Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:15
        iwles napisała:

>
        > serio?
        > wszystkich rodziców?
        > Mojego głosu nie zdobył.
        >
        > Twój się nie liczy.Bo co ty możesz na przeciw galaktyki .🤣
        • iwles Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:20
          taniarada napisał(a):

> > Twój się nie liczy.Bo co ty możesz na przeciw galaktyki .🤣

To mówisz, że na Dudę będą głosować tylko ufoludki ?
          big_grin
          • livia.kalina Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:23
            On próbuje powiedzieć, ze na pandudę będą głosowali wyłącznie bezdzietni zakonnicy, którzy o dzieciach widzą tylko tyle, co biskup napisze w sprawie rozporządzenia krycia pedofilii wśród duchownych.
      • jaulfa Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:17
        Mojego nie zdobył.
        Nie ma ideologii lgbt.
        Jest tolerancja i akceptacja. Nikomu nic do tego co dorośli robią w sypialni za zamkniętymi drzwiami ( jeśli to za obopólną zgidą)
    • beataj1 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:31
      Wszystkich swoich rodziców? Czyli całe 2 głosy
      O ile błogosławione łono będzie miało pozwolenie od męża by zagłosować?
    • anika772 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:34
      Mojego nie zdobył.
      Wiesz co, powinni cię przesunąć na forum, nie wiem, Faktu, może? Jesteś zbyt nieudolne jak na to miejsce.
      • cosinuss Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:36
        nie obrażaj Faktu smile
        • anika772 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:41
          Ok, Superexpress?
          • ginger.ale Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:01
            Gazeta Polska
            • anika772 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:18
              ginger.ale napisała:

> Gazeta Polska
              >
              Tam akurat tego typu agitka nie jest potrzebna.
      • spanish_fly Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:19
        Też składam reklamację. Niech nam przydzielą jakichś bystrzejszych żołnierzy propagandy.
    • aerra Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:36
      Chyba stracił.
      Beton na niego i tak by głosował, ale głosy tych, którym zależy na tym, żeby dzieci miały przekazywaną rzetelną wiedzę, a nie tylko zabobony, właśnie stracił. Bo pokazał, że jest tylko i wyłącznie z betonem.
      • araceli Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:39
        Właśnie napisałam wątku obok - pracuje na mobilizację elektoratu negatywnego/
    • gru_z_gru Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:44
      Mojego nie. Na szczęście konstytucją nadal pozwala mi wychowywać dzieci zgodnie z własnymi przekonaniami a nie przekonaniami władzy
      • m_incubo Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:33
        Jeszcze... sad
        • gru_z_gru Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 14:42
          Ale właśnie mają ułatwiać edukację domową, więc dla mnie na plus jeśli chodzi o wychowywanie po swojemu
    • kropkaa Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:46
      Co ty pier*?
      To trzeba mieć pustkę we łbie, żeby takie farmazony gadać.
      On głupi, a ty jeszcze głupsza.
    • ichi51e Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:53
      No mojego nie. Waham sie miedzy Biedroniem a Trzaskowskim - z jednej strony Biedron pogladami mi nlizszy z drugiej jakie on ma biedak szanse...
      • aguar Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:46
        Też tak mam, żal mi Biedronia, że go "zdradzam"
        • aerra Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:59
          A ja w pierwszej zagłosuję na Biedronia, chociaż wiem, że nie ma szans. W drugiej wiadomo wink
          • lellapolella Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 14:01
            Ja podobnie.
          • hanusinamama Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 17:23
            Ja też.
        • ginger.ale Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 14:05
          aguar napisała:

> Też tak mam, żal mi Biedronia, że go "zdradzam"

On nie miał problemu ze zmianą zdania (vide deklaracja o złożeniu mandatu MEP i kandydowanie do polskiego parlamentu), także się nie przejmuj.
      • fitfood1664 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 16:22
        Może mieć całkiem spore, bo podobnie jak za nachodzie ludzie niechętnie deklarują, że pójdą głosować na skrajną prawicę, a potem idą i to robią, tak u nas może być podobnie w przypadku Biedronia. Jeśli wogóle pójdę na wybory to zagłosuję właśnie na niego.
    • szaraiwka Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:53
      Coz za uporczywa reklama. I jeszcze mi wmawia ze wie lepiej kto ma moj glos niz ja sama.
      Tak gwoli logiki - niektorzy geje i lesbijki tez sa rodzicami, tez beda glosowac na Dude bo podpisal karte rodziny?
      Prosze probowac dalej siac wsrod nas entuzjazm. Filmik ponizej tez porsze skomentowac na plus dla dudy

youtu.be/rtlBc7Nx6UY
      • grey_delphinum Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:55
        Mojego nie zdobył.
    • angazetka Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:55
      Dlatego jednak zagłosuję na Trzaskowskiego w pierwszej turze.
      Albowiem nie jestem ideologią.
      • morekac Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 14:23
        Weź ty, Trzaskowski to jakaś lewicowy ekstremista jest..
    • malia Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:55
      Kolejny gwoździk do wyborczej trumny pandudy, jeśli chodzi o mnie
    • malia Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 12:57
      A słuchajcie, może autorka chce zohydzić pandudę? przecież nikt normalny nie pisałby takich kocopołów parę razy na dzień?
      • 35wcieniu Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:05
        No bo chce. Troll negatywny. Nawet spoko mu idzie. Przed chwilą pytała o dostęp do rzadkich specjalistów, który jest przecież wspaniały. big_grin
      • ginger.ale Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:07
        Może te wątki są jednak sarkastyczne.
        Jeśli nie, to niech zmienią PR-owca. 😸
        • 35wcieniu Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:11
          Po prostu to jest troll opozycyjny. Co poradzisz. Tiszki pieją z zachwytu nad pandudą a ten odwrotnie, zadaje pytania po których mozna tylko puscić na pandudę pawia. Widać z każdej strony inna taktyka. big_grin
        • iwles Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:13
          "Jeśli nie, to niech zmienią PR-owca. 😸"

nienienie, niech nie zmieniają big_grin
    • bywalczyni.hosteli Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:03
      Jak pozbyć się bluszczu? Jest piękny ale wchodzi na płot i go niszczy, zarasta trawę.
      • malia Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:09
        Gdzie mieszkasz????? Ja wezmę, ja. nawet mogę zapłacić i wyrwać. Pilnie potrzebuję bluszczu, a w moich ogrodniczych nie ma
        • bywalczyni.hosteli Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:11
          łódzkie, hedera helix
          rośnie jak oszalaly
          • malia Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:18
            No trochę daleko na przejażdżkę , serio pisałam, potrzebuję na płot, sąsiadka wycięła drzewa i mam podwórko widoczne z drogi jak plac defilad. Gdzie idę to patrzę czy nie da się urwać sadzonki, w sklepie kupiłam dwa bo tyle było, a płot długi
            • bywalczyni.hosteli Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:31
              malia a taki szczepek przy wysyłce powinien być w doniczce z ziemią? Bo nie wiem jak technicznie mogłabym to wysłać. W grę wchodzi też wawa, oberwalabym witki i byś odebrała
              • malia Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 14:08
                Wawa jeszcze dalej. Jakby się je dalo jakoś zabezpieczyć na podróż to bardzo chętnie. Jak właściwie robią wysyłki sklepy ogrodnicze internetowe?
                • schiraz Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 15:00
                  Bluszcz spokojnie przeżyje podróż o ile nie poleży w długi weekend na sortowni wink Kwiaty wysyła się przeważnie bez doniczek (korzenie można pozostawić w niewielkiej ilości ziemi i zawinąć w folię) Na youtube są filmiki jak można zrobić w kartonie zabezpieczenie również z kartonu (taki stelaż dla roślin). I w drogę wink
                • morekac Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 15:08
                  Przyjechało mi kiedyś - nie nadawało się do użytku.
        • 35wcieniu Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:12
          Gdzie w ogrodniczych... Przejdź się na jakiś spacer, działki czy coś, pobierz kawałek albo poproś i zarośnie jak głupie...
      • madami Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:22
        Przeczytałam - jak się pozbyć "tłuszczu" big_grin
        • bywalczyni.hosteli Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:26
          to też aktualne smile
    • natalia.nat Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:06
      Bardzo dobrze.
      Właśnie stracił potencjalne głosy osób niezdecydowanych, którym kandydaci opozycji nie przypadli do gustu, głosy niezmiernie dla niego ważne w tej sytuacji.
      Oszołomy od "ideologii LGBT" i tak by na niego zagłosowały.
      • ginger.ale Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:09
        Dokładnie, kolejny kamyczek...
        Mnie do pójścia na wybory zmobilizowało dopiero pytanie o niedoszłą komunię dziecka (WTF??), a upewniły słowa Kaczyńskiego do opozycji.
    • iza232 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:08
      inga.x napisała:

> Brawo, czyli wybory już rozstrzygnięte, DUDA wygrywa w 1 turze.

Marzenie ściętej głowy.
    • attiya Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:09
      Mojego nie zdobył
    • kittka25 Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:13
      Nieprawda. Mam troje dzieci, a na pewno na tego pana nie zaglosuje. Ucze swoje dzieci szacunku do innych ludzi, uczciwosci, samodzielnego myslenia, a moim zdaniem urzedujacy prezydent nie ma z tymi cechami nic wspolnego.
      • taniarada Wszystko fajnie 10.06.20, 13:18
        kittka25 napisała:

> Nieprawda. Mam troje dzieci, a na pewno na tego pana nie zaglosuje. Ucze swoje
        > dzieci szacunku do innych ludzi, uczciwosci, samodzielnego myslenia, a moim zd
        > aniem urzedujacy prezydent nie ma z tymi cechami nic wspolnego.
        Oddaj 500+ ,rodzice 13 emeryturę i nawet się nie dopominaj o te 500 na wakacje.I nie płacz jak wygra Trzaskowski i zrobi rozpierduchę z państwa.Papatki
        • livia.kalina Re: Wszystko fajnie 10.06.20, 13:26
          To ona na codziennie pracuje na wszystkie wypłaty robione przez pis. Natomiast ty pasożycie żyjesz na nasz koszt. Weź się w końcu do jakiejś uczciwej roboty i oddaj nam co zabrałeś.
        • iwles Re: Wszystko fajnie 10.06.20, 13:26
          "Oddaj 500+ ,rodzice 13 emeryturę i nawet się nie dopominaj o te 500 na wakacje.I nie płacz jak wygra Trzaskowski i zrobi rozpierduchę z państwa.Papatki"

a ty oddasz wtedy ceny sprzed pis ?
          I w ogóle przywrócisz Polskę sprzed pis ?
          • hanusinamama Re: Wszystko fajnie 10.06.20, 17:50
            Juz Panduda straszy ze zabiorą 500+ (prosze bardzo, pracuje płące podatki wiec dokładam do tego biznesu wiecej niz dostaje).
            Natomiast zafascynowało mnie jak Panduda krzyczał, ze "oni pozwolą was okradać"...o Szumowskim mówił i jego felernych maseczkach od szwarga?? Oj Kaczynski mu paluszkiem pogrozi...
        • natalia.nat Re: Wszystko fajnie 10.06.20, 14:22
          A co powiesz tym, którzy żadnego socjalu nie pobierają, tylko finansują to szkodliwe rozdawnictwo? Co powiesz tym, którym odmówiono sfinansowania leku i skazano na śmierć, co powiesz tym, którzy co roku umierają z powodu smogu, bo nie ma pieniędzy, co powiesz młodemu lekarzowi czy nauczycielowi, który zarabia mniej niż sąsiad nierób na zasiłku, co powiesz osobie niepełnosprawnej, która nie może podjąć pracy zarobkowej i dostaje 600 zł renty? Nie widzisz w jakiej zapaści jest służba zdrowia i jaki mamy dług publiczny? Mamy na co wydawać publiczne środki! Rozdać nieswoje na łapówkę wyborczą, no też mi wysiłek. Warto czasem wysilić mózgownicę. Papatki.
        • gru_z_gru Re: Wszystko fajnie 10.06.20, 14:40
          A z jakiej racji? Państwo jest dla wszystkich obywateli nie tylko tych popierających władzę. Podatki też płaci się bez względu na to co sądzi się o rządzie
        • piesiedwa Re: Wszystko fajnie 10.06.20, 19:47
          To do mnie: mam 3 dzieci, NIE BIORE zadnych dodatkow od rzadu. NIE BEDE glosowac na Dude. Znam cene jaka wszyscy zaplacimy za pomysly rzadow.
          Dodam , ze nie mam nic do osob co biora bo przeciez zyjemy w tym systemie i to jego element.
          Ja po prostu mam to wszystko w dooopie i mogesmile.
    • spanish_fly Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:18
      Moje dziecko jest LGBT. Jak myślisz, zdobył mój głos?
      • trampki-w-kwiatki Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:44
        Zdobył twój but, mam nadzieję. Taki prosto w dudę.
        Ten ćmok dąży do samozagłady.
        • spanish_fly Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:49
          To już dużo wcześniej wink
      • aguar Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:47
        Świetny wpis!
    • zwyczajnamatka Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:20
      Chyba właśnie przegrał. Jak można nie popierać LGBT mając dzieci? Przecież żaden rodzic nie wie czy jego dziecko będzie hetero czy homoseksualne.
    • fogito Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:22
      Zakladasz ze wszyscy rodzice sa idiotami?
    • m_incubo Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:30
      No mojego nie zdobył i nie zdobędzie. A ci wszyscy rodzice to kto? Musisz postarać się bardziej.
    • disco-ball Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:33
      Aha. Taka sama "obietnica" jak dudapomoc. Nic nie znaczy.
      • disco-ball Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:35
        i rozumiem, ze krzyze znikna ze szkol smile ? Skoro jest tam zapis "prawo rodziców do decydowania, w jakim duchu będą kształcić swoje dzieci" .
    • pitupitt Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:35
      Serio???😂😂😂
    • trampki-w-kwiatki Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:42
      No, niestety.
      To jest równie głupi krok jak podpisanie przez niego w 2012 roku projektu ustawy, która zakładała karę więzienia do 2 lat za in vitro.
    • bistian Re: Duda właśnie wygral wybory. 10.06.20, 13:48
      Nic nie podpisywałem, nic nie wybierałem, więc Duda nie ma mojego głosu i mieć nie będzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka