nickbezznaczenia 17.10.20, 22:55 Jestem na forum od wielu lat i z rozbawieniem zauważam jak wiele nicków z forów politycznych wylądowało w końcu na e-mamie. E-mama ma moc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Fenomem emamy 17.10.20, 23:00 To raczej forum polityczne się zepsuło: kilka tych samych nicków, trolle i weź tu dyskutuj... Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Fenomem emamy 19.10.20, 01:03 Za to ma inne, bardzo liczne, wady. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Fenomem emamy 18.10.20, 00:32 Bez giwi to jest to kocioł piszących w przestrzeń ciągle to samo kilku nicków. Tego się nie da czytać. To taki wyrzyg pierdnięć ostatniej szarej komórki potrafiącej powtarzać tylko coś na tuska albo kaczkę. Niech giną. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Fenomem emamy 17.10.20, 23:46 Kiedyś wylądujemy na kanapie w Dzień Dobry TVN Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Fenomem emamy 18.10.20, 08:30 Właściwie mogłybyśmy zrobić taką symulację. Którą z ematek do jakiego tematu tv śniadaniowej by zaproszono Odpowiedz Link Zgłoś
minerallna Re: Fenomem emamy 18.10.20, 05:48 To że jakiś gazeciarz czy podobny twór zmienia to trudno. Trolle- no przylazło to z braku ruchu na własnym forum. A mnie wnerwia wieczna zabawa z nickami . Zapomniałaś hasła to umieść w sygnaturce swój poprzedni nick.! A tak wieczne tropienie kto to teraz pisze. I chyba wiele osób wstydzi się wcześniejszych wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Fenomem emamy 18.10.20, 09:12 Nie tylko trolle. Mam na myśli normalne nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Fenomem emamy 19.10.20, 16:33 n i m są obok siebie na klawiaturze. Zagadka rozwiązana. Odpowiedz Link Zgłoś