cruella_demon 28.10.20, 22:09 Ale nie mogę, bo mam covida psia mać. * **ku pocieszeniu albo zasmuceniu korona histeryczek, przy moim milionie chorób współistniejących nie mam nawet cienia objawów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickbezznaczenia Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 28.10.20, 22:10 Zdrowia życzę! Dużo nas jest Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 28.10.20, 22:21 Ty zdrowiej, a my będziemy drzeć ryja za Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 28.10.20, 22:26 Wybierałam się w sobotę, ale chyba nici z udziału w proteście. Czekam na decyzję o kwarantannie (miałam kontakt z osobą z wynikiem dodatnim) 🤦♀️szlag by trafił 🙄🤢 Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 28.10.20, 22:27 Oj niedobrze Uważaj na siebie, bo covid to zdradziecki wirus, pogorszenie może nastąpić nagle jak np u Rodowicz Oby nie, tfu tfu Zdrowiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 29.10.20, 18:59 znowu.to.samo napisała: > ... covid to zdradziecki wirus, pogorszenie może nastąpić nagle jak np u Rodowicz... Wybacz, Covid jako taki nie nastraja do śmiechu, ale pani Rodowicz najbardziej zaszkodził na głowę najpierw debilne focie z "kosmitami", później narzekania na trudności z dostawą spyży, a dzisiaj nagłe cudowne ozdrowienie po antybiotyku. Ten lekarz, Który zastosował tak skuteczną terapię powinien bezapelacyjnie dostać Nobla. Subito. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 28.10.20, 22:29 Trzymaj się. Możesz czarne szmaty wywiesić Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 28.10.20, 22:35 Dzięki. Błyskawicę na szybie se jebłam👍 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 28.10.20, 22:37 Wywieś jakąś blyskawicę za oknem. I nie coviduj! Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 28.10.20, 23:36 Wywiesiłam I mam straszną ochotę pójść wylizać klamki na Nowogrodzkiej i Żolibożu 😂 Że już nie wspomnę na kogo bym nakasłała, bo lista jest zbyt długa 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 28.10.20, 23:46 Wyslij Kai Godek zuzyte chusteczki poczta Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 28.10.20, 23:55 Proponuję się przebadać👍 Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 30.10.20, 01:25 Mam ochotę wysłać próbkę kału doga sąsiadów, taką solidną, żeby dobrze przebadali. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 28.10.20, 23:49 Wywieś kartkę, plakat w oknie. Ja poszłam (pokuśtykałam). Sąsiadka nie moze bo jest po zabiegu. Z balkonu wywiesiła chyba prześcieradło z wielgachną błyskawicą. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 28.10.20, 23:59 Dużo zdrowia i uważaj na siebie. Rzeczywiście pogorszenie może być nagłe. I jeśli Cię to pocieszy to ja też uziemiona. Tylko nie przez covid a przez rwę 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 29.10.20, 00:03 Współczuję, miałam więc pidzielam twój ból. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 29.10.20, 00:23 ja tez nie bo jestem z daleka od ambasady polskiejw Londynie. Ale za to pasjami rozbijam w necie ego prolajferskich chlopaczkow z konfy ktorzy mi sie napatocza. Leca jak potluczone szklanki ... Najgorzej to wkwic baby. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 29.10.20, 08:20 My w kwarantannie. Mamy wywieszone parasolki. Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 29.10.20, 09:34 Też chciałam iść ale los spłatał mi figla . U mnie nie covid ale skręcona stopa. Wczoraj był mąż - solo. I córka ze znajomymi ze studiów. Ja oszczędzam się na piątek. Od córki słyszałam, że mnóstwo studentów z rożnych uczelni z kraju wybiera się do Warszawy. Sama udostępniam im mieszkanie, akurat stoi puste w centrum W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 29.10.20, 19:09 Tak trochę obok tematu. Siedzę już kilka dni i póki co żadna policja się nie pojawiła. Jak kolega siedział, to po trzy razy dziennie musiał przez okno machać. Czyżby im protesty za dużo roboty dołożyły? Mam nadzieję że kaczy kuper się trzęsie ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 29.10.20, 21:02 Za dużo ludzi na kwarantannie siedzi. Sanepid nie nadąża zgłaszać a policja nawet gdyby tylko to robiła też by nie dała rsdym zwyczajnie jest ich za mało Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 30.10.20, 05:33 Znajoma raz dziennie musi machać🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 29.10.20, 21:22 Zdrówka, trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 30.10.20, 00:26 Zdrowiej! Ja dziś miałam test i zero typowych objawów. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: A ja bardzo chciałam iść na protest 30.10.20, 01:22 To idź chociaż pod kościół pomóc narodowcom bronić. Bez maseczki, bo prawdziwy bohater wirusa się nie boi. Odpowiedz Link Zgłoś