marinette.wue 12.11.20, 19:00 Zastosowała któraś? Chce kupic mamie- czy taki prepadat jest w stanie przywrócić kolor? Czy to sciema? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Odsiwiacz 12.11.20, 20:06 Jak chcesz posiadać odcień rudo-łonowy ... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Odsiwiacz 13.11.20, 07:12 Jak sama nazwa wskazuje ... Mój szwagier swego czasu wystąpił z resztkami owłosienia w kolorze szarorudej pipki. Na pytanie, co zrobił z włosami, szwagierka odpowiedziała, że "zrewitalizował". Znaczy użył jakiejś specfarbki "rewitalizującej" siwe włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Odsiwiacz 13.11.20, 07:14 Takich facetów widuje się sporadycznie na ulicach. Wyglądają równie idiotycznie, jak inne, pomarszczone dziady z czarnymi, jak smoła fryzurami. Odpowiedz Link Zgłoś
marinette.wue Re: Odsiwiacz 13.11.20, 15:12 Myslisz ze jazda kibieya ma kolor " łona" szaro-rudy? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Odsiwiacz 13.11.20, 17:28 Nie wiem, co to "jazda kibieya". Rozumiem, że to literówka ale mnie się z niczym nie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Odsiwiacz 14.11.20, 10:30 Ok., niemniej dywagacje na temat owłosienia łonowego kobiet wolę zostawić ginekologom i gawędziarzom erotomanom. Odpowiedz Link Zgłoś
przepyszny_jagielnik Re: Odsiwiacz 12.11.20, 20:19 marinette.wue napisała: Chce kupic mamie- czy taki prepadat jest w stanie przywróc > ić kolor? Mama gdyby chciała, to by sobie sam kupiła. Siwienie nie jest chorobą.. Odpowiedz Link Zgłoś
marinette.wue Re: Odsiwiacz 12.11.20, 21:43 Ale skoro kobiety farbuja to ozbacza ze,siwych nue akceptują.nie choroba- znak uplywającego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Odsiwiacz 12.11.20, 20:29 Jesli mama chce naturalny kolor włosów bardzo siwych to jakaś farba dla kobiet w neutralnym odcieniu lub dla mężczyzn Just for men. A o odsiwiaczach poczytaj opinie g zobaczysz że to ściema za grubą kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
wlazkotnaplot Re: Odsiwiacz 12.11.20, 20:32 Moja mama kupowała lata, lata wstecz swojej mamie odsiwiacz i dział. Kupowała potem i sobie też działał. Teraz tego preparatu już nie ma a czy inne działają??? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennikaktywnosci Re: Odsiwiacz 13.11.20, 17:43 Nie wiem czy ściema. Kiedyś kupiłam i nigdy więcej!!! Musiałam ratować włosy u fryzjera, bo wyglądałam koszmarnie. Siwych nie odsiwiło, a reszta...szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama