Dodaj do ulubionych

Sąd nad włosami, które wypadły

IP: *.itpp.pl 21.07.06, 06:08
Podziwiam lekarkę za odwagę. Po pierwsze aby poddać się takiemu zabiegowi a
po drugie aby potem publicznie się ujawnić i walczyć o swoje prawa.

Ja unikam zakładów fryzjerskich jak ognia
Też przeżyłam koszmar zwiazany z wypadaniem włosów po zastosowaniu
odsiwiacza "Silver Stop" Nie dość że włosy zamiast powrócić po miesiącu
stosowania do naturalnego odcienia to stały się żółte Na dodatek jeszcze
masowo zaczęły wypadać, tak że garsciami mi wychodziły. W ciągu kolejnego
miesiąca straciłam 1/3 włosów. Po kolejnym miesiącu następną 1/3 Tragedia!!!
Niestety nie mam w sobie tyle odwagi aby procesować się z firmą i żądac
odszkodowania. Teraz naturalnymi metodami i wyciągiem ze skrzypu sprawiam że
wypadają mi już znacznie mniej. Ale zanim znów będę mieć gęste włosy to minie
sporo czasu. Żadnych nowości już szybko nie zastosuję!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dresiarz Re: Sąd nad włosami, które wypadły IP: *.aster.pl 21.07.06, 08:16
      hehehe, a moja znajoma poszla na laserowa depilacje, niestety okazalo sie, ze odrasta. reklamacji nie
      uwzglednili, wiec wybrala sie do federacji konsumentow... i tam musiala pokazac co i jak :)))
    • Gość: Adam Re: Sąd nad włosami, które wypadły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 08:45
      A ja mam inne uwagi: skąd pediatra miała 1500 zł na fryzurę. Ja 1500 zł to mam
      na cały miesiąc. Teraz już wiem skąd i dlaczego lekarze strajkują.
      • Gość: PW W Warszawie lekarze nie strajkują... IP: *.polskieradio.pl 21.07.06, 09:03
        ...kręcą lody na lewo i prawo, świetnie im się powodzi i obecny stan im odpowiada.
      • Gość: Domcia Re: Sąd nad włosami, które wypadły IP: 81.210.116.* 21.07.06, 09:16
        Może po prostu oszczędziła - nie sądzisz, że to możliwe? Nie każdy lekarz musi
        przymierać głodem, są różne sposoby zarabiania pięniedzy, niekoniecznie tylko w
        państwowych przychodniach. Uważam, że zaglądanie w kieszeń w tym przypadku jest
        zwyczajnie głupie i bezpodstawne.
        • Gość: punani Re: Sąd nad włosami, które wypadły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 10:52
          Zarabiam 1400 zł na rękę. Przedwczoraj kupilam sobie aparat cyfrowy za 900 zł,
          tylko za swoje pieniądze. Jak myślisz - w jaki sposób to zrobiłam?
          Jeśli kobieta miała słabiutkie włosy i przez pół życia marzyła o wspaniałej
          fryzurze, to mogła nie jeść i nie pić, a uzbierała.
    • sabina_tores1 Re: Sąd nad włosami, które wypadły 24.07.06, 11:01
      Nie wszystkie fakty zawarte w artykule są prawdziwe! Dletego też, próbuję
      skontaktowac się z autorem. Fryzjerka skrzywdziła mnie strasznie. Po jej usłudze
      włosy wymagaja leczenia. Wystapiłam do sądu o odszkodowanie (już mija rok) lecz
      do tej pory nie otrzymałam żadnej wiadomości. Natomiast fryzjerka zachowała sie
      nieprofesjonalnie, jak typowa naciagaczka.Raz poprawiła włosy, lecz za dopłatą,
      a po kilku dniach, gdy nie było efektu poprawy, nie chciała zqwrócić pieniędzy.
      Swoją drogą, zastanawiam się, skąd ten pan redaktor ma takie informacje, jeżeli
      sprawa jest w sądzie (tylko roszczenie) nie było jeszcze żadnej rozprawy
      (przynajmniej ja jako zainteresowana o tym nie wiem) a w artykule są
      przytoczone argumenty fryzjerki? Ten, pożal się Boże, zakład fryzjerski mieścił
      się na Białołęce, a pan redaktor często zajmuje się sprawami tej dzielnicy.
      Czyżby tez był klientem tej fryzjerki? Jeśli tak, to zapewne jest już łysy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka