homohominilupus 16.11.20, 22:51 O jakie to fajne! Jeśli ktoś jeszcze nie ogladal to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homohominilupus Re: Breaking Bad 16.11.20, 22:58 Pozno to odkryłam ale lepiej późno niż wcale Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Breaking Bad 16.11.20, 23:31 to jak skonczysz polecam "Better call Saul", rownie swietny i "El camino" mniej fajny ale w jakis sposob konczy historie Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Breaking Bad 16.11.20, 23:52 no, bo to jest historia Saula przed Breaking Bad, tzn 'zadzwon..' Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Breaking Bad 16.11.20, 23:56 mysiulek08 napisała: > no, bo to jest historia Saula przed Breaking Bad, tzn 'zadzwon..' > Tak, wiem. Kojarzyłam ten tytuł ale nie ogladalam. Jesteśmy z małżonkiem w połowie 3 sezonu I juz się martwimy jak nasze życie będzie wyglądać gdy skończymy BB. No ale dobrze, ze polecacie inne fajne tytuły. Odpowiedz Link Zgłoś
ava2205 Re: Breaking Bad 16.11.20, 23:52 Właśnie chcialam to napisac i polecić Saula. Oba seriale oglądalam. Mają w sobie to "coś". Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Breaking Bad 17.11.20, 10:03 Nie jestem w stanie strawić "Better Call Saul", robiłam ze 3 podejścia. (Breaking Bad ubóstwiam). Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: Breaking Bad 16.11.20, 23:52 homohominilupus napisała: > O jakie to fajne! Bardzo fajne! > Jeśli ktoś jeszcze nie ogladal to polecam. Gdzie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Breaking Bad 16.11.20, 23:57 patrz mój wpis powyżej do mysiulka Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Breaking Bad 17.11.20, 00:32 A nam się po trzecim czy czwartym sezonie znudziło, zaczęła się akcja po części kręcić w kółko, a poza tym dość przewidywalnie się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Breaking Bad 17.11.20, 00:49 To jakis inny serial ogladalas - Breaking Bad oglada sie na bezdechu do samego konca. Przewidywalne? Chyba zblazowana jestes tureckimi serialami (zarcik, zarcik) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_fiolek Re: Breaking Bad 17.11.20, 10:43 Potwierdzam, BB to jeden z naprawdę nielicznych seriali który jest wspaniały od początku do końca 3ciego sezonu. A zakończenie - miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_fiolek Re: Breaking Bad 17.11.20, 16:12 Faktycznie! Nie wiem czemu mi się wpisały 3. W każdym razie serial super. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Breaking Bad 17.11.20, 16:15 mdro napisała: > A nam się po trzecim czy czwartym sezonie znudziło, zaczęła się akcja po części > kręcić w kółko, a poza tym dość przewidywalnie się zrobiło. > Dołączam się do tej nielicznej, zdaje się, grupki. Na początku, o, super, fajne, ale znudziło mnie w drugim sezonie. Miałam wrażenie, że historia się rozjeżdża i w pewnym momencie uznałam, że już mnie nie interesuje, co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Breaking Bad 17.11.20, 09:50 Potwierdzam, też późno odkryliśmy to cudo. i wsiąkliśmy na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja46 Re: Breaking Bad 17.11.20, 09:59 Skończę walking dead i biorę się za breaking bad. Taki mam plan😁 Odpowiedz Link Zgłoś
potworia116 Re: Breaking Bad 17.11.20, 11:04 Toż to klasyk! Drugi po Six feet under Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Breaking Bad 17.11.20, 14:54 Hehehe, zgadzam sie. Oba ogladalam dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Breaking Bad 17.11.20, 15:09 > Oba ogladalam dwa razy. To jest obowiazujaca norma. Raz to za malo Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Breaking Bad 17.11.20, 11:25 Tez dlugo mi zajelo znalezienie BB, a na dodatek pierwszy odcinek jakos mnie nie zachwycil i o malo co byz zrezygnowala za wczesnie! Drugi odcinek zaczelam ogladac, bo na Netflix'ie ida same z automatu i wsiaklam Ksiaze Malzonek i mial dokladnie to samo, tylko ze ja juz dopilnowalam, zeby do drugiego odcinak dotrwal Odpowiedz Link Zgłoś
sylwik7 Re: Breaking Bad 17.11.20, 15:44 Oglądałam kilka lat temu chyba na Polsacie przypadkiem trafiłam. Potem jeszcze raz z mężem. I chyba jeszcze kiedyś obejrzę. Też uważam, że początkowe serie były najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
sol_13 Re: Breaking Bad 17.11.20, 17:32 Znakomite. U mnie awansował na trzecie miejsce po Rodzinie Soprano i Peaky Blinders🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna_a Re: Breaking Bad 17.11.20, 20:15 Kocham. Scena z z pierwszego sezonu z tupem w wannie ktorego Jassie z takim trudem rozpuścił na pietrze - boska 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Breaking Bad 17.11.20, 21:06 zuzanna_a napisała: > Kocham. > Scena z z pierwszego sezonu z tupem w wannie ktorego Jassie z takim trudem rozp > uścił na pietrze - boska 😅 O taaaak 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
filizanka_czarnej_kawy Re: Breaking Bad 18.11.20, 21:49 To obejrzyj jeszcze Raya Donovana 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama